Napadnuta devojka zbog majice u centru Beograda!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljubav je nesto uopsteno, al je zato biti Srbin nesto jako konkretno :mrgreen::mrgreen:

Jeste nešto konkretno. Srbima jeste.

Accentuate the positive, znaš kako kaže pesma?

Hoćeš da budeš sa Srbima, voljen, prihvaćen? Potenciraj ono što je Srbima pozitivno i pokaži im zašto te treba voleti. Ili potenciraj trpanje u bulju, glasaj za LDP, i ostani zauvek uljez i autsajder sa margina društva.

Kako stoje stvari možemo učiti i da su krave mesožderi, a mačke biljojedi. Pa ako neka naučna institucija to u budućnosti utvrdi ko smo mi da protivrečimo?
Možemo biti samo neuki posmatrači koji posmatrajući događaje oko sebe sami sebe varaju tvrdeći da su svojim očima videli mačku kako trči ka slanini i istu proždire u slast.

Pa da, oni tamo pametni daju kravama meso, pa se onda od toga izrodi bolest ludih krava.

I šta sada, potrebno mi je neko udruženje lekara da mi dokaže i pokaže da u prirodi proces razmonžavanja ne podrazumeva parenje muške i ženske jedinke, i da nije nikakav poremećaj kada se pare jedinke istog pola????

Pa za tebe nema pomoci. Jer ako do sada nisi naucio da kod sparivanje ljudske muske i zenske jedinke glavni motiv nije produzenje vrste, onda je dzaba. Ili daj svom zivotu novi smisao, pa kreni da drzis predavanja kako je sparivanje npr. neplodne muske i zenske ljudske jedinke isto tako neprirodno. A najbolje je da sad odmah odes kod zene, i dreknes 'Duso, ja te volim zato sto smo mi produzili vrstu'.

Jeste nešto konkretno. Srbima jeste.

Accentuate the positive, znaš kako kaže pesma?

Hoćeš da budeš sa Srbima, voljen, prihvaćen? Potenciraj ono što je Srbima pozitivno i pokaži im zašto te treba voleti. Ili potenciraj trpanje u bulju, glasaj za LDP, i ostani zauvek uljez i autsajder sa margina društva.

Biti Srbin nije nista konkretno. Konkretno je kada kazes da voilis Bajrona ili da volis da igras Starcraft. Osobama kojima je biti Srbin nesto konkretno i jako bitan deo identiteta, besmisleno je bilo sta i objasnjavati

Biti Srbin nije nista konkretno. Konkretno je kada kazes da voilis Bajrona ili da volis da igras Starcraft. Osobama kojima je biti Srbin nesto konkretno i jako bitan deo identiteta, besmisleno je bilo sta i objasnjavati

Sam si stavio prst na rezonovanje zbog kog te Srbi tretiraju kao smrdljiv sir.

Sad ti još ostaje da izvučeš neke konsekvence, i... doobie doobie doo. Jednog dana, možda.

Pa za tebe nema pomoci. Jer ako do sada nisi naucio da kod sparivanje ljudske muske i zenske jedinke glavni motiv nije produzenje vrste, onda je dzaba. Ili daj svom zivotu novi smisao, pa kreni da drzis predavanja kako je sparivanje npr. neplodne muske i zenske ljudske jedinke isto tako neprirodno. A najbolje je da sad odmah odes kod zene, i dreknes 'Duso, ja te volim zato sto smo mi produzili vrstu'.
E sada... Ko ne razume poentu (ne može ili neće) taj onda nastavlja sa okretanjem naglavačke.

Dakle, poenta nije u tome da je kod ljudi razmnožavanje jedini motiv seksa.
Poenta je da je prirodna uloga seksa razmnožavanje, da je majka priroda (iliti Bog - ko kako više voli) uredila da je seks čin u kome učestvuju jedinke različitog pola.
Kao što postoje devijacije u nekim drugim stvarima, to postoji i po pitanju seksa.
Kao na primer, rodi se neko sa jednom rukom. Hoće li se onda pojaviti lekarska organizacija koja će naučno dokazati da je imati jednu ruku normalna pojava, da to nije devijacija ili bolest?

Dakle, nacionalno se izjašnjavaju samo ljudi koji imaju krizu identiteta?
Ne razumem, šta hoćeš da kažeš? Nacije su imaginarni pojam koji treba izbegavati, ili šta?

E sada... Ko ne razume poentu (ne može ili neće) taj onda nastavlja sa okretanjem naglavačke.

Dakle, poenta nije u tome da je kod ljudi razmnožavanje jedini motiv seksa.
Poenta je da je prirodna uloga seksa razmnožavanje, da je majka priroda (iliti Bog - ko kako više voli) uredila da je seks čin u kome učestvuju jedinke različitog pola.
Kao što postoje devijacije u nekim drugim stvarima, to postoji i po pitanju seksa.
Kao na primer, rodi se neko sa jednom rukom. Hoće li se onda pojaviti lekarska organizacija koja će naučno dokazati da je imati jednu ruku normalna pojava, da to nije devijacija ili bolest?

A da li je biti levoruk boloest? Ili imati Rh negativan faktor?:think: Cak je za Rh negativan faktor jos i bolji primer, jer niciji zivot nije nikada bio ugrozen samo zato sto je neko gej (npr. neki gej silovao nekog, ne zbog toga sto je on gej, vec zato sto je on odvratni silovatelj), dok sa Rh negativnim faktorom to nije slucaj. Zivoti miliona fetusa su bili ugrozeni samo zato sto im je majka imala RH negativan faktor. Zato, da li su ljudi sa Rh negativnim faktorom greske prirode, i nenormalni?:think::think:

bold- Ma vi ne dajete argumente da je razmnozavanje jedini motiv seksa. Vi idete i dalje, i tvrdite da je razmnozavanje jedini motiv ljubavi. Jer vidis deki, ove Parade nisu organizovane zbog toga sto tamo neko voli da se trpa u bulju, ili voli da lize pcku. One se organizuju, zato sto se ti koji se trpaju u bulju i lizu pi.cku vole. :cmok::cmok::cmok:

69086_134603233258560_134082883310595_198582_5651919_n.jpg

Poslednja izmena:
Sam si stavio prst na rezonovanje zbog kog te Srbi tretiraju kao smrdljiv sir.

Sad ti još ostaje da izvučeš neke konsekvence, i... doobie doobie doo. Jednog dana, možda.

A da li ti znas koliko mene zabole sta bilo ko, pa tako i Srbi, misle o meni?:think: Zamisli molim te da me bude briga kako me dozivljava vecina ljudi, tj. potpunih idiota.:think:

Na protestu je pročitana i poruka napadnute A.Ž. učesnicima skupa:

Ja sam jedna od mnogih kojima se ovo dešava – moglo je da se dogodi bilo kome od vas!

Znam da se moji prijatelji boje da prijavljuju slične napade koji im se dešavaju ali ja sam odlučila da se ne povlačim. Branila sam se te noći, a sada ne želim da ćutim! I nije bitno da li sam lezbejka ili strejt – neko je pokušao da me ubije!

Ogorčena sam i besna što su pustili onog koji je hteo da mi uzme život... Šta je trebalo da se dogodi da bi ga nadležni zadržali i tako opasnog sklonili sa ulica? Da nisam pružila otpor i da je uspeo da me izbode ili ubije, da li bi to bio dovoljan razlog za pritvor? Ovo što se meni desilo će nastaviti da se dešava sve dok se ne suprotstavimo i nasilnicima i onima koji ih potpiruju.

Jer ljudi, život je vredan! Ne dajte na sebe, nemojte da se povlačite u svoja „četiri zida“ i da imate strah od slobode!

Ja želim da živim i želim da se moj život nastavi dalje. Ja ne želim da idem nigde, ovo je moj grad koji volim i ne dam takvim manijacima da me sklone iz njega. I ne želim da oni budu slika Srbije i naše budućnosti!

Hvala vam neizmerno na podršci svih ovih dana, stvarno mi to mnogo znači.

DOSTA JE!

Na protestu je pročitana i poruka napadnute A.Ž. učesnicima skupa:

Ja sam jedna od mnogih kojima se ovo dešava – moglo je da se dogodi bilo kome od vas!

Znam da se moji prijatelji boje da prijavljuju slične napade koji im se dešavaju ali ja sam odlučila da se ne povlačim. Branila sam se te noći, a sada ne želim da ćutim! I nije bitno da li sam lezbejka ili strejt – neko je pokušao da me ubije!

Ogorčena sam i besna što su pustili onog koji je hteo da mi uzme život... Šta je trebalo da se dogodi da bi ga nadležni zadržali i tako opasnog sklonili sa ulica? Da nisam pružila otpor i da je uspeo da me izbode ili ubije, da li bi to bio dovoljan razlog za pritvor? Ovo što se meni desilo će nastaviti da se dešava sve dok se ne suprotstavimo i nasilnicima i onima koji ih potpiruju.

Jer ljudi, život je vredan! Ne dajte na sebe, nemojte da se povlačite u svoja „četiri zida“ i da imate strah od slobode!

Ja želim da živim i želim da se moj život nastavi dalje. Ja ne želim da idem nigde, ovo je moj grad koji volim i ne dam takvim manijacima da me sklone iz njega. I ne želim da oni budu slika Srbije i naše budućnosti!

Hvala vam neizmerno na podršci svih ovih dana, stvarno mi to mnogo znači.

DOSTA JE!

Dobra poruka, barabama treba pokazati zube.

Dobra poruka, barabama treba pokazati zube.

...neeeeee, barabama moramo mi da pokazemo zube jer nemaju oni eksluzivno pravo i od boga tapiju da odredjuju ko sta sme da bude ili ne bude u zemlji koja ne pripada iskljucivo njima ni po jednom kriterijumu....

...dno smo, i to ne Evrope nego sveta po odnosu prema pederima...trenutno boravim u strogoj, katolickoj zemlji pa je cak i ona blaga prema pederima koji se svrckaju zagrljeni svuda unokolo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back