• Хвала ти.Њима се јако жури да све ове послове посвршавају јако брзо и доведу дефинитивно пред свршен чин,јер знају да ја сваком новом генерацијом српске деце која стасава они немају никакве шансе.Треба да заврше све пре него се структура бирачког тела промени у корист младих који гледају на Србију као једину Отаџбину и на Русе и руску државу као природне савезнике,без икаквих идеолошких замагљивања предходних генерација.
  Zdravo kolega. Mislim da je ipak reč o trećoj deklinaciji i njenom izuzeztku. U svakom slučaju, hvala lepo! Srdačan pozdrav!
  Хвала!
  Инсерт из једног од најбољих руских филмова:
  Русь изначальная
  Поздрав пријатељу мој... Ретко свраћам на форум Крстарице, мало сам се отуђио, али вас, моје драге пријатеље, нисам заборавио!
  Ево ти једна занимљивост ;)
  Трогао ''предео'' од Вршца, Рама и Смедерева уопште не употребљава локатив и инструментал. Ово сам провалио тек сад, а ту живим...
  нпр. Идеш са аутобус, или био сам у школу (не школи) онда ммм... у крагујевац (крагујевцу) то сам провалио тек кад сам дошао у КГ, јер ме овде у томе исправљају, а и овде сви кажу да ми из тог ''троугла'' немамо локатив и инструментал :eek: не знам дал ти треба ово, али знам да те занимају падежи... :)
  Поздрав пријатељу! Одавно ме нема на форуму али се надам да ћу сада бити чешће.
  Хвала пријатељу.... Одавно се нисмо "куцкали", надам се да си добро, здраво и бодро. Поздрављам те!
  Хвала Александре Невски, част ми је да си ме пожелео за свог пријатеља! Поздрав!
  Паметни више не смеју да попуштају јер будале завладше... Питаће нас деца какву им Државу остављамо...СТРАШНО!!!
  Хвала на репутацији, мада ми, као почетнику на форумима није баш најјасније шта она претставља. У сваком случају нешто похвално, колико ја то разумем. Поздрав, weljkisha!
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top