Najpopularniji/a decko/devojka u razredu.

Imam li sanse kod nje/njega?

• Nemam sanse

glasova: 9 17,3%
  • Imam neke sanse

glasova: 13 25,0%
  • Imam realne sanse

glasova: 16 30,8%
  • Imam veoma mnogo sanse

glasova: 14 26,9%

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
u mom razredu nema popularnih bas :P...a ovako u skoli..ima "kao" samo ne znam po cemu su tolko popularni...shabani :P
al ribe neke loze se..kazu: slatki su pa eto ..mos' mislit :lol::D
a dal ja imam sanse kod njih...ne znam,ne interesuju me...ipak se tako neki previse foliraju i glupi su...
mada ima normalnih popularnih,ne nafuranih previse kod koih imam sanse..bar maloooo :mrgreen:

E owako...kod nas u odeljenju su uglavnom swi jednaki,narawno ima manje i vise drustvenih,ali popularnih i autsajdera ne.Sto se tice momaka na koje se swi loze,ili takoreci popularnih ima ih iz drugih odeljenja i kod njih swe sto je zenskog roda ima veoma velike sanse tako da...glupo je i pitati se ko kod njih nema sanse.8)

pa moze da bude spolja najruznija a unutra najlepsa ;)

:lol:
novisrpskihardc.smilie.passifier.gif

Ma to su gluposti.Kod mene u odeljenju ima jedan lik koji je pre svega pacenik, a vazi za neku facu.Stvarno to nikada nisam ukapirala.Nikada nisam ni shvatila kako njegove maloumne izjave nekome mogu da budu zanimljive.Ima i jedna devojka koja mi se uopste ne svidja psihicki, ali izgleda extra tako da mogu da shvatim zasto je ona jedna od najpopularnijih u skoli.Ja vise pripadam onim nesredjenim....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back