Najpopularniji/a decko/devojka u razredu.

Imam li sanse kod nje/njega?

• Nemam sanse

glasova: 9 17,3%
  • Imam neke sanse

glasova: 13 25,0%
  • Imam realne sanse

glasova: 16 30,8%
  • Imam veoma mnogo sanse

glasova: 14 26,9%

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo bas u petak na zurci se videlo ko je popularan a ko ne. Ove popularne su obukle najmanje moguce minice ( ja u zivotu nisam videla manje) i utopile se u sminci. Posle su bile ko neke babe posto im se sminka razmazala. :lol: A i kao prave se da slusaju iskljucivo stranu muziku a vamo znaju sve zive narodnjake!

Evo bas u petak na zurci se videlo ko je popularan a ko ne. Ove popularne su obukle najmanje moguce minice ( ja u zivotu nisam videla manje) i utopile se u sminci. Posle su bile ko neke babe posto im se sminka razmazala. :lol: A i kao prave se da slusaju iskljucivo stranu muziku a vamo znaju sve zive narodnjake!

Mina nema to veze,mozesh i ti tako da se obucheshako zelish.da li to znachi da cesh biti popularna zbog toga?Ne!
A is hta vam znachi niti popularan,zashto je to TOLIKO bitno???
:-?

****** ШЕСТИ РАЗРЕД! :? Ви ми знате шта су минићи... Кад дођеш у средњу школу видећеш шта су минићи...

popularni momci su uvek LEPI....naravno da tje mi LEPA osoba biti privlachna na neki nachin. ali, ne volim te bash LEPE momke....ispostavilo se da neko, nazigled ruzan, moze da bude najlepshi i da ima mnogo vishe od LEPE osobe. a i osim toga, LEPI su u oblacima, vishe se izivljavaju i najcheshtje su nezreli i iskomplexirani...tako da se nikad ne bih ni trudila da dobijem paznju nekog "popularnog" lika, jer koliko god on bio COOL za sve, za mene je daleko ispod proseka...
EDIT: a i ljubomora tu chini svoje ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back