_g_i_r_l_
Početnik
- Poruka
- 20
Pa, to, nazalost, postoji i u mom odeljenju. Postoje 4 devojke u mom od. na koje se svi loze... a za sebe mogu da kazem da nisam nesto puno popularna, ali jesam 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako prvo kaze se I a ne ME i kao drugo kaze se DON'T a ne NO. Bas sam pametna, zar ne?![]()
Evo bas u petak na zurci se videlo ko je popularan a ko ne. Ove popularne su obukle najmanje moguce minice ( ja u zivotu nisam videla manje) i utopile se u sminci. Posle su bile ko neke babe posto im se sminka razmazala.A i kao prave se da slusaju iskljucivo stranu muziku a vamo znaju sve zive narodnjake!
Evo bas u petak na zurci se videlo ko je popularan a ko ne. Ove popularne su obukle najmanje moguce minice ( ja u zivotu nisam videla manje) i utopile se u sminci. Posle su bile ko neke babe posto im se sminka razmazala.A i kao prave se da slusaju iskljucivo stranu muziku a vamo znaju sve zive narodnjake!
****** ШЕСТИ РАЗРЕД! :? Ви ми знате шта су минићи... Кад дођеш у средњу школу видећеш шта су минићи...
Najveci frajer i frajerka su najcesce kao i u mom slucaju.tj. u mojoj skoli bezmozgaste budale i ne interesuje me ni da budem u njihovoj blizini.
Ima jedan decak u nasoj skoli koji je dosta popularan, uopste nije lep, a sve se devojcice lepe za njega. Ne kontam te curke, stvarno.