Najpopularniji/a decko/devojka u razredu.

Imam li sanse kod nje/njega?

• Nemam sanse

glasova: 9 17,3%
  • Imam neke sanse

glasova: 13 25,0%
  • Imam realne sanse

glasova: 16 30,8%
  • Imam veoma mnogo sanse

glasova: 14 26,9%

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hej zasto ovde nema ponudjeno
Ja i JESAM najpopularniji/najpopularnija? :p
U mom odeljenju ima samo dve devojke, a sve ostalo dechaci, tako da.......
Ali meni i nije neshto do te popularnosti, jer u prvoj godini nisam smela da pozovem mamu u shkolu, zidovi su bili ispisani tipa "DUKI I PUKI" i tome slichno..... A da ne pricham koliko su se drali kad prodjem hodnikom, izbegavala sam da idem na odmore, a kad ne izadjem onda se desi da se bash moj dechko potuche s nekim tipom i onda ispadne da nikad nisam tu kad se tuku zbog mene :D
Ne znam kako drugima, ali meni to i nije bash tako divno kada bacaju na tebe momke kojima se svidjash, a oni se ne svidjaju tebi.... Jednostavno, ne volim da neko bude povredjen, a ne mogu svakome da udovoljim

Bash nedavno pricham sa sestrom ('93) kako sam is3povala da je u srednjoj shkoli kao u americhkim filmovima, i da mi je bilo bash drago shto nije tako. Kad cje moja sestra [koja je ove godine upisala gimnaziju]: ''Kako nije tako, shta prichash ti?! :shock:''
Vremena se menjaju, shta li...:?

Uglavnom, zaista mogu da kazhem da kod nas nije bilo 'popularnih' i 'nepopularnih'... Bilo je drushtvenijih i manje drushtvenih, tako da na kraju chetvrte bukvalno nisam znala ime nekim likovima. Bilo je i onih koji su se vishe exponirali ali ja to nikako ne bih nazvala popularnim. Mislim, meni su popularni bili moji drugovi i drugarice. :)

Te fore... popularnost to je jadno bedno i patetično... mislim šta čini nekog popularnim? Prezirem to i odbacujem... sad na koju foru neko može da bude svakome najjj ultra itd. E sad kod mene u srednjoj nama nekolicini seljačine iz sremčice koje su inače bile naj poznatije u školi sad su oni kao popularni... mislim to je relativno bwe kome je neko najdebil nekome je extra i obrnuto... nemojte se klasifikovati. Slažem se sa Tihanom meni su moji prijatelji popularni... ma najpopularniji... a ovo je hranjenje kompleksa. :P

Te fore... popularnost to je jadno bedno i patetično... mislim šta čini nekog popularnim? Prezirem to i odbacujem... sad na koju foru neko može da bude svakome najjj ultra itd. E sad kod mene u srednjoj nama nekolicini seljačine iz sremčice koje su inače bile naj poznatije u školi sad su oni kao popularni... mislim to je relativno bwe kome je neko najdebil nekome je extra i obrnuto... nemojte se klasifikovati. Slažem se sa Tihanom meni su moji prijatelji popularni... ma najpopularniji... a ovo je hranjenje kompleksa. :P

Ово потписујем

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back