Najpopularniji/a decko/devojka u razredu.

Imam li sanse kod nje/njega?

• Nemam sanse

glasova: 9 17,3%
  • Imam neke sanse

glasova: 13 25,0%
  • Imam realne sanse

glasova: 16 30,8%
  • Imam veoma mnogo sanse

glasova: 14 26,9%

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam normalac,mada se druzim vise sa popularnijima.I u skoli,kao i na etradi,sve nastaje ''skandalima'':neka luzerka se smuva sa najvecim frajerom i postane riba!Uzas! Ja nisam bila ni sa jednim popularnim deckom i ostala sam-normalna.

da brate,imam ja jednu nazovi drugaricu,normalna devojka nije neka riba al eto smuva se sa najvecim pod navodnicima fraerom pa postane popularna klinka,pa tako svi cuju za nju,pa onda prelaze na nju,tj ona na njih,i to makar da se zaljubi nego cisto kao da je osmak nauci da se ljubi.ma fuxa obicna brate,da li je lepo kad te cela skola zna i kao svi su super a ovamo te mrze ili npr svi te odmeravaju i ogovaraju jer si bila stim i stim,,to je obicno sranje!!!!!!!!!!!!!!

kao sto kaze Daca ima nekih..mislila sam da je tako samo kod mene u skoli al nije..... Moje 2 'drrugarice" nazovimo drugarice nema sa kim nisu bile.... tj svi oni najfrajeri sa liste su bili sa njih dve tj one sa tim... a iz aviona se vidi da su obicne male fufe... i one su tako popularne ... i cela skola zna za (necu da imenujem).... i ......

kao sto kaze Daca ima nekih..mislila sam da je tako samo kod mene u skoli al nije..... Moje 2 'drrugarice" nazovimo drugarice nema sa kim nisu bile.... tj svi oni najfrajeri sa liste su bili sa njih dve tj one sa tim... a iz aviona se vidi da su obicne male fufe... i one su tako popularne ... i cela skola zna za (necu da imenujem).... i ......

e nacika to treba da znas u svakoj skoli ima takvih kretenusa!!!!!!!!!najgore od svega sto su one na to ponosne kurce se jer su bile sa najboljim osmacima,a ustvari bar da je neka riba nego nije,vec je bila sa jednim fraerom pa tako dalje i dalje.svaka ona lepa devojka nije takva ,devojka treba da ima karakter da bi je postovali.a ne ove fuxe sto su ribe jer su ,,poznate,,

e nacika to treba da znas u svakoj skoli ima takvih kretenusa!!!!!!!!!najgore od svega sto su one na to ponosne kurce se jer su bile sa najboljim osmacima,a ustvari bar da je neka riba nego nije,vec je bila sa jednim fraerom pa tako dalje i dalje.svaka ona lepa devojka nije takva ,devojka treba da ima karakter da bi je postovali.a ne ove fuxe sto su ribe jer su ,,poznate,,

Slazem se...svaka devojka treba da ima obraz,da bude dostojna sama sebe .... a ne da se vucara sa kim stigne ... i to sa 14 god tj 13

takve uopste negotivim,ali rayumem negleda se po tome ali kao streber al hocu da budem cool,pa brate nemoze to tako,al ok. bitno je kakva si osoba!!!!!!!!!!!

oooo... imaš li ti mozga obraza ti? ako neko ima sve petice, ne mora da znači da je štreber.. kao npr ja.. po tvome da bi neko postao popularan ne smije ni pod kojim uslovima da bude odličan đak, već obavezno mora da bude glup, da ima slabe ocjene, da je malouman, da je nekulturan itd, itd.. mis'im stvarno:rolleyes::rolleyes:

oooo... imaš li ti mozga obraza ti? ako neko ima sve petice, ne mora da znači da je štreber.. kao npr ja.. po tvome da bi neko postao popularan ne smije ni pod kojim uslovima da bude odličan đak, već obavezno mora da bude glup, da ima slabe ocjene, da je malouman, da je nekulturan itd, itd.. mis'im stvarno:rolleyes::rolleyes:
Ma super je kada si priglup, nepismen, a pritom nafuran...
A koliko vidim, devojčica ne zna da piše rečcu ne uz glagol... Al' to je popularno sada... :roll:

Ma super je kada si priglup, nepismen, a pritom nafuran...
A koliko vidim, devojčica ne zna da piše rečcu ne uz glagol... Al' to je popularno sada... :roll:

joj.... niko ne treba da bude strber ....Zna li ko sta je u opste streber??? ok je boriti se za sve petice ali nije ni lose imati koju 4 ... kao npr ja imala sam jednu na polugodishu... a opet sam medju najboljim ucenicima jer samo jedan djak ima sve 5... a takodje mislim da se ocenama ne stice popularnost.... znam iz iskustva...kod mene (napisala sam malopre al evo) drugarice koje imaju samo dvojke i keceve i 3 iz fizickog su NAJPOPULARNIJE ali ne u odeljenju VEC U SKOLI !!!!! a drug koji moram priznati je bubalica ima sve 5 njega izbegavaju zezaju...ZLATNA SREDINA JE NAJJJJ

joj.... niko ne treba da bude strber ....Zna li ko sta je u opste streber??? ok je boriti se za sve petice ali nije ni lose imati koju 4 ... kao npr ja imala sam jednu na polugodishu... a opet sam medju najboljim ucenicima jer samo jedan djak ima sve 5... a takodje mislim da se ocenama ne stice popularnost.... znam iz iskustva...kod mene (napisala sam malopre al evo) drugarice koje imaju samo dvojke i keceve i 3 iz fizickog su NAJPOPULARNIJE ali ne u odeljenju VEC U SKOLI !!!!! a drug koji moram priznati je bubalica ima sve 5 njega izbegavaju zezaju...ZLATNA SREDINA JE NAJJJJ

izgleda da je danas došlo takvo vrijeme, što si gori, gluplji i nekulturniji, to si sve bolji.. e pa svašta..:rolleyes:

Ja sam normalac,mada se druzim vise sa popularnijima.I u skoli,kao i na etradi,sve nastaje ''skandalima'':neka luzerka se smuva sa najvecim frajerom i postane riba!Uzas! Ja nisam bila ni sa jednim popularnim deckom i ostala sam-normalna.
Nisi veshtica? :D

...ZLATNA SREDINA JE NAJJJJ
Znam mnogo ljudi koje bi ti nazvala 'zlatnom sredinom' ali ne bi rekla da su popularni...
u chemu je uopshte poenta toga? Mozhesh li da mi kazhesh?
To je prva stvar.
Druga, oni 'shtreberi' (namerno pod navodnicima) verovatno znaju zashto su to. I verovatno mogu da budu popularni, i poneki i jesu, ali im to nije bitno u zhivotu i ne smaraju se tako prizemnim stvarima, te su sasvim onoliko popularni u svom drushtvu koliko je potrebno, a to je i najlogichnije. Biti popularan medju svojima.

Znam mnogo ljudi koje bi ti nazvala 'zlatnom sredinom' ali ne bi rekla da su popularni...
u chemu je uopshte poenta toga? Mozhesh li da mi kazhesh?
To je prva stvar.
Druga, oni 'shtreberi' (namerno pod navodnicima) verovatno znaju zashto su to. I verovatno mogu da budu popularni, i poneki i jesu, ali im to nije bitno u zhivotu i ne smaraju se tako prizemnim stvarima, te su sasvim onoliko popularni u svom drushtvu koliko je potrebno, a to je i najlogichnije. Biti popularan medju svojima.

KAda sam rekla zlatna sredina !!!!! nisam mislila da je to popularnost tj onaj koji je u toj sredini .... vec da je tako uopsteno najjbolje .. Ja popularnost uopste ne cenim....ja ne treba ad radim sta se nekome cefne da bih bila popularna... to nikada...Ja sam takva kakva sam kome se svidjam svidjam se a kome ne nek sisa... tako da....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ovo da bi to doprinelo popularnosti, pa da to i treba raditi...
:shock:
Ma, dobro, te ''face'' su do neke sedamnaeste, osamnaeste face, a posle postaju ''propaliteti'' - zapravo, njihovo lice konačno vide oni koji su sazreli. Sve to ide s godinama... :-|

Samo predlažem nekima od vas koji mislite da je debilizam pozitivan - razmislite o svojoj budućnosti. Bićete face sami sebi... :|

da brate,imam ja jednu nazovi drugaricu,normalna devojka nije neka riba al eto smuva se sa najvecim pod navodnicima fraerom pa postane popularna klinka,pa tako svi cuju za nju,pa onda prelaze na nju,tj ona na njih,i to makar da se zaljubi nego cisto kao da je osmak nauci da se ljubi.ma fuxa obicna brate,da li je lepo kad te cela skola zna i kao svi su super a ovamo te mrze ili npr svi te odmeravaju i ogovaraju jer si bila stim i stim,,to je obicno sranje!!!!!!!!!!!!!!

Dobro ovog ima...bude sa jednim nazovi ''frajerom'' i onda je cela shk. zna...pa dobro bila je sa njim...ali mi je jadni kada ih menja brze nego charape pa za 2/3 meseca bude sa svim likovima u shkoli...naravno da ce da je zovu fuxom...
Ali mi je jadno shto je ona sa njima samo da bi imala dechka...a oni preko nje postanu popularni...napaljeni debili... :thumbdown:

U pravu si.Kod nas su bas "peticari:lol:" dosta popularni.

Ovo da bi to doprinelo popularnosti, pa da to i treba raditi...
:shock:
Ma, dobro, te ''face'' su do neke sedamnaeste, osamnaeste face, a posle postaju ''propaliteti'' - zapravo, njihovo lice konačno vide oni koji su sazreli. Sve to ide s godinama... :-|

Samo predlažem nekima od vas koji mislite da je debilizam pozitivan - razmislite o svojoj budućnosti. Bićete face sami sebi... :|

Ja uopste ne mislim da je debilizam pozitivan.... naprotiv mrzim DEBILIZAM ....

Kod mene su najpopularnije dve shtreberke, ali nisu uopshte neke ribe, jedna je zgodna al' gaborka, a druga je simpatichna, al' ima noge metar i po, tako da joj nishta ne stoji lepo! Tako da one su glavne zato shto- jedna zimi dolazi u shkolu sa golim stomakom, a druga je kao ''nedodirljiva'' netje da pricha sa svakom budalom, ''ispaljuje sve oko sebe'' (kako bi ona to rekla), lozhi se na zastarele fore...

ja se uglavnom drzim nekog svog stila,imam svoje dostojanstvo i to je to...uglavnom sam pozeljna u drustvu...po meni,ako si devojka,mnogo je bitnije da budes prihvacena u muskom nego u zenskom drustvu,jer devojkama nikad neces biti dovoljno ''prihvatljiva''...ili si previse cool ili si previse autsajder...sto se tih nekih popularnih likova tice,ja sam uglavnom uspevala i uspevam da imam super kontakt sa njima,mozda i najbolji...nisam od onih smorenih iskompleksiranih devojaka koje komentarisu popularne ribe i mrze ih...ja sam dobra i sa jednima i sa drugima...to je najbolja solucija...mada ponekad moze da te ubaci u depresiju,kao osecaj da nigde ne pripadas,ali vremenom se oraspolozis i sve dodje na svoje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back