Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto Crnogorac stavlja kost u gace posle rucka?
Da bi ga pas odvukao u hladovinu.
7f8cc99c50b387f4a2ffffe7efb80e26.gif

U tramvaju par izmenjuje nežnosti malo žešće.
Baba sa sedišta ih posmatra.
- Šta je baba, i ti bi ovako, a? - kaže devojka.
- E, kćeri, u moje vreme ja mahnem momku s druge
strane ulice, njemu se digne...A gledaj šta ti moraš
da radiš da to doživiš.

Došao Piroćanac u poljoprivrednu apoteku da kupi sprej protiv mušica. Prodavac mu ponudi dva spreja:
Ovaj košta 100 dinara i ubija oko 1.000 mušica, a ovaj vam košta 50 dinara i ubija oko 500 mušica.
Piroćanac se okrene i pođe iz radnje.
Pa kud ćete? - upita prodavac.
Da gi izbrojim mušice, odgovori Piroćanac.

Zaljubljena zena salje sms,sa puno ljubavi,na mob.svog dragog:"Ljubavi moja,ako spavas,posalji mi svoje snove,ako se smijes,posalji mi tvoj osmjeh,ako places,posalji mi svoje suze...Volim te!" I dobije odgovor od svog dragog:"Ljubavi moja,priteralo me, na klozetskoj šolji sam...sta da ti posaljem?"

Bio jednom jedan covek, i on isao u crkveno dvoriste da krade jabuke... I jednom krao i pop ga vidi, i on krenuo da trci i da bezi od popa, al pop nije znao da trci tako da mu je ovaj pobegao.. Posle nekoliko dana pop je iscekivao novu kradju tako da je krenuo da uci da trci i naucio je.. I dosao je lopov opet da krade i pop krenuo da trci ka njemu, mada je lopov krenuo da trci brzo, a pop nije znao da trci brzo pa mu je lopov pobegao.. Posle nekoliko dana je pop naucio da trci brzo, a lopov je opet dosao da krade, pop mu je rekao stani, ovaj nije stao krenuo je da trci, krenuo i pop za njim da trci, lopov krenuo brzo da trci, i pop isto, i pop za malo da ga uhvati i ovaj upade u jezero i krenuo da pliva, al je pop stao tu jer nije znao da pliva. I tako pop isao na casove plivanja i naucio da pliva. I sutra dan opet dodje covek da krade jabuke, pop mu je rekao stani, ovaj nije hteo da stane i krenuo je da bezi, pop krenuo da ga juri, lopov krenuo brzo da trci, pop isto, lopov upao u jezero i krenuo da pliva i pop isto, lopov izasao iz jezera i tu ga je pop stigao... Uhvati ga pop i rece:" Sto si mi krao jabuke?"
-Za decu..

Dolazi prodavac usisivača kod babe na vrata,
-Evo imamo nove....
-Nemam ja para sinko!
-Ma samo mala demonstracija.
Uđe on i iz kese istrese gomilu balege babi na tepih,
-Ako usisivač ovo ne pokupi do zadnje mrve, ja ću to da pojedem!
-E Bogami sinko 'oćeš, meni juče isključili struju!

1. Murphyev Zakon : Bilo koje telo uronjeno u kadu prouzrokuje zvono telefona.

2. Rubyev Princip : Verovatnost da se sretne poznata osoba povecava se dok stojis s nekim sa kim ne zelis da te vide.

3. Murphyeva Konstanta: Stvari se upropastavaju proporcionalno njihovim vrednostima.

4. Zakon Gumpersona: Verovatnost nekog dogadjaja je obrnuto proporcionalna pozeljnosti istog.

5. Zakon Bub: Koju god stvar trazite, naci ce te je na zadnjem trazenom mestu.

6. Zakon Selektivne gravitacije: Bilo gde na zemljinoj kugli, namazano parce hleba obavezno pada na namazanu stranu.

7. Postulat Parkinga: Kada se automobil parkira na rastojanju od dva kilometra, dok peske dodjete do samih ulaznih vrata, bas u tom trenutku, simultano, ispred ulaza, oslobodice se najmanje tri parkirna mesta.

8. Pravilo Poste: Sto je hitniji razlog zbog cega neko ceka u redu, sporiji je sluzbenik na salteru.

9. Amandman 1 na Pravilo Poste: Drugi red uvek napreduje brze.

10. Amandman 1 na Amandman 1 na Pravilo Poste: Pri promeni reda, onaj prvi se ubrzava.

11. Zakljucak Janga: Gresiti je ljudski, ali da bi u tome dostigli savrsenstvo, moramo dodati i jedan kompjuter.

12. Paskin zakon: Golovi se postizu u trenutku kad okrenes glavu da viknes deci da se smire.

13. Bakin zakon: Uvek prvi zaspi onaj koji hrce

I dodati prvi bosanski zakon gravitacije, ''SVAKO TIJELO BACENO UVIS, NEMERE TU OSTAT, DA MU ***** MATER''

Ćurka i konj

Šeta se konj po šumi i upadne u živi pesak.

Pokušavajući da se izvuče vide ćurku i reče joj:

Molim te idi po farmera ne mogu da se izvučem.

Ćurka ode i vraća se Mercedesom, i reče konju:

Nema farmera zaveži se za branik od auta pa ću te povući

I izvuče ona konja.

Proslo par dana kad i ćurka upade u živi pesak i poče da doziva konja.

Molim te idi po Mercedes ne mogu da se izvučem.

Konj joj reče:

Nemam vremena da idem po Mercedes, nego ja ću da opkoračim pesak, a ti se uhvati za moju kitu.

I tako on izvuče ćurku.

I ŠTA BI UOPŠTE BILA POENTA OVE BASNE???

PAAAA ...

AKO IMAŠ KITU KAO KONJ,

NE TREBA TI MERCEDES

DA POKUPIŠ ĆURKU!
:hahaha:

Ćurka i konj

Šeta se konj po šumi i upadne u živi pesak.

Pokušavajući da se izvuče vide ćurku i reče joj:

Molim te idi po farmera ne mogu da se izvučem.

Ćurka ode i vraća se Mercedesom, i reče konju:

Nema farmera zaveži se za branik od auta pa ću te povući

I izvuče ona konja.

Proslo par dana kad i ćurka upade u živi pesak i poče da doziva konja.

Molim te idi po Mercedes ne mogu da se izvučem.

Konj joj reče:

Nemam vremena da idem po Mercedes, nego ja ću da opkoračim pesak, a ti se uhvati za moju kitu.

I tako on izvuče ćurku.

I ŠTA BI UOPŠTE BILA POENTA OVE BASNE???

PAAAA ...

AKO IMAŠ KITU KAO KONJ,

NE TREBA TI MERCEDES

DA POKUPIŠ ĆURKU!
mali172.gif

Upao miš u živi pesak.
Prolazila lisica putem, pa kad je videla miša kako se muči, ispruži svoj dugačak rep, ovaj se uhvati za njega i spasi se.
Posle nekoliko dana, slučajno upadne lisica u taj isti živi pesak. Vidi to miš, ali, njegov rep je mali. Zato se doseti pa ode u selo po Džip, kojim lako izvuče liju,

Naravoučenije:
Nije važno što ti je mali ako imaš Džip.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back