DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.054
Kad jednom udjes u taj svet sve ostalo je besmisleno.Chuj macOS je malo chudan, mozhesh da otvorish zilion stvari sa samo 8GB a da to radi ko da imash 64 GB![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad jednom udjes u taj svet sve ostalo je besmisleno.Chuj macOS je malo chudan, mozhesh da otvorish zilion stvari sa samo 8GB a da to radi ko da imash 64 GB![]()
ali samo na Mac i to u iStyle ovde. Ili iPhone ili iPad. To je tehnologija za *VANZEMALJCE*Kad jednom udjes u taj svet sve ostalo je besmisleno.
Ja sam se iznervirao kad sam otkrio da mi Opera crkne kad downloadujem. To je jedan od razloga zasto sam se prebacio na Firefox. Definitivno nemam dobra iskustva sa Operom, mada mislim da je ugradjeni VPN odlicna opcija. Prebacio sam se na Firefox otkad su dodali da se sve stranice pretvaraju u dark mode.иако су се многи повукли за хромијум базираним прегледачима (Гуглов Хром, Опера, Хромијум, Јандекс,) ипак је фајерфокс и даље за класу бољи.
Oni su se pogubili od pradavne verzije 12 za xp.Ja sam se iznervirao kad sam otkrio da mi Opera crkne kad downloadujem. To je jedan od razloga zasto sam se prebacio na Firefox. Definitivno nemam dobra iskustva sa Operom, mada mislim da je ugradjeni VPN odlicna opcija. Prebacio sam se na Firefox otkad su dodali da se sve stranice pretvaraju u dark mode.
Iz azuriranja u azuriranje su sve losiji i losiji. Jedva cekam da pocnu da menjaju font da bi se uklopilo sa ostatkom uredjaja.Oni su se pogubili od pradavne verzije 12 za xp.
Tebe sve zajebava ,kako vecini normalno radi ?Мозила ми после надоградње побрљавила. Рецимо не може да памти Фб лозинку, сваки пут се наново улогујем. Па ми послали некакав код да убацим. какав код бре? Можда је неки фишинг.
Користим због тога Јандекс али и он заџебава, Кад скролиаш страну до дна, он као да цркне, изгуби се неколико минута па тек настави. Искочи неко прозорче где помиње неку акцелерацију. Па се рестартује.
Ne postoji bolji browser od Brave koji blokira sve reklame i na Youtube takodje a kriptomajnovanje moze da se iskljuci.edge sad probao na macOS, najbolji browser do sada, vivaldi i edge, sa time da sa edge ne mozhesh da udjesh na fejsbuk ako ne znaju ko si i gde si.
edge izgleda i najmanje rama uzima
nije mi se svideo zato shto ne rastezhe tabove, sad su mi aktuelni safari (zboz paypal i youtube),edge (zbog foruma, da gledamNe postoji bolji browser od Brave koji blokira sve reklame i na Youtube takodje a kriptomajnovanje moze da se iskljuci.
Kod mene na telefonu su tabovi ok ,ali me nervira sto nisu stavili home button,a reklame ne mogu da smislim od bilo kog sajta ,zato i forsiraju aplikacije da bih gledao budjave reklame.nije mi se svideo zato shto ne rastezhe tabove, sad su mi aktuelni safari (zboz paypal i youtube),edge (zbog foruma, da gledam
reklame i tako ih pomazhem), i vivaldi (zbog prevoda sajtova)
Ја сам уникатTebe sve zajebava ,kako vecini normalno radi ?
Brave crashuje za vreme obicnog surfovanja po netu.Ne postoji bolji browser od Brave koji blokira sve reklame i na Youtube takodje a kriptomajnovanje moze da se iskljuci.
Meni ne crashuje Brave radi normalno ,samo home button da ubace.Brave crashuje za vreme obicnog surfovanja po netu.
Brave crashuje za vreme obicnog surfovanja po netu.
Na telefonima je to onemoguceno .Брејв ти је крипторудар. Ако се не бавиш тиме нема разлога да га имаш.
Na telefonima je to onemoguceno .
Koji ce mi mandrak imam 6 browsera ne znam sta cu s njima .Па ако имаш iPhone јесте најбољи пошто Vivaldi немаш за исти.
Koji ce mi mandrak imam 6 browsera ne znam sta cu s njima .
Vivaldi ima za MacOs tako da ce doci i na IOS .
Ja sve neophodne aplikacije imam ,jedino da se proba nesto novo kad izbace…svi mi na telefonima najvise koristimo browsere..Па за MacOS знам да има. Имаш многе апликације за MacOS али немаш на iOS.
edge je super, preporutchujem, ali ne mozhesh da gledash youtube restricted content ko na SafariKad rekoh browseri Edge je izbacio novu verziju i ima nekih vizuelnih promena ,nekako mi jos vise deluje industrijski i pro dizajniran.
Apple je odavno prestao da pozdrhava Windows, imash samo stare verzije...Jel zna neko za Safari for Windows?