NAJBOLJI INTERNET BROWSER

Najbolji Brouzer?

• Google Chrome

• Mozilla Firefox

• Internet Explorel

• Safari

• Opera Mini

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Vise ne razmisljam o tome.Nemam nalog na FB,ali mi Mozilla odgovara kao pretrazivac.Bilo je verzije oko 50 i neke do 60 i neke kada je brljavio kao lud,a posle 72-ge je pocelo kako treba.To dal me neko prati i prisluskuje,uopste me ne tangira.Nemam sta da krijem,a pisem sta mislim.
On zauzima najmanje resursa, najlakshi je koji radi kako treba, recimo, zato shto gura vishe tabova u jedan proces i ima svoj specijalno optimizovani engine
pisan u Rustu.

A kako gledaš?

Ne oslanjamo se preterano na system monitor nego i dalje samo free -m. Uvek imam preko 6gb na raspolaganju, hrom i Viber. Benchmarkov sajt nije neki problem.
gledaj:
Screenshot 2021-09-25 at 00.36.23.png

Ја користим Avast Secure Browser, Vivaldi и Firefox. Google Chrome имам кад неко упадне од мојих на рачунар па не зна како да уђе на интернет. До не давно сам користио искључиво ASB јер је најбржи, јако је благ према хардверу и све претње зауставља у трен ока. Не питајте како знам. :mrgreen:

Ја користим Avast Secure Browser, Vivaldi и Firefox. Google Chrome имам кад неко упадне од мојих на рачунар па не зна како да уђе на интернет. До не давно сам користио искључиво ASB јер је најбржи, јако је благ према хардверу и све претње зауставља у трен ока. Не питајте како знам. :mrgreen:
avast je samo da ti prodaju proizvode, ali VIVALDI mmmmm, bolji od FF.

Mnogo je to ,ja sam na starijem Mac sa novijim sistemu sa samo 4 Gb otvarao preko 20 programa i nije izbacivao nista i plus nekoliko tabova
Al ovo je bez upotrebe zrama i swapa. A realno, kad radiš sa ili ti je potrebno 20 aplikacija odjednom? Maksimalno što sam mogao da pratim je 4 u Split screenu.

Mislim da ni jedna stona verzija browsera nije laka na resursima a oni koji je hvale time su nefunkcionalni.

Poslednja izmena:
4Gb samo ,pustim muziku ,otvorim browsere nekoliko tabova ,onda radim nesto oko slika ili ubacujem fotke ,uredjujem kucam u Notepad ….i plus 20 programa u pozadini i to sve drzi .
Pa ovo boldovao uz transkodiranje u avidemuxu sam i ja postizao sa manje od 3gb zauzeća i bez kompresije Rama. Ništa spec.

Ontopic, moja opaska se odnosi na @bmaxainu opservaciju da mu safari troši 2gb kad ode na benchmarkov sajt i malo surfuje tamo.

Back