Aca Siptar otvara sampanjac
On im je sve dao i omogućio a njihovo je samo da igraju i da se bore. :d
Inače ja se nadam da će reprezentacija Kosova da ode na SP i da će onda da dođi svi Srbi koji žive u Americi na njihove utakmice i da će sve vreme da skandiraju KOSOVO JE SRCE SRBIJE SRCE SRBIJE i da pevaju Vidovdan , inače kapiram da bi ih na SP svi zvali "Vidovdan boys" iliti Vidovdandžije po naški. : )
Mislim sad to nama deluje kao teška sprdnja ali ti kad pogledaš tu reprezentaciju ono nisu uopšte loši, evo pogledaj samo klubove u kojima igraju njihovi igrači, evo recimo njihovi napadači i klubovi u kojima igraju su : Bešiktaš, Sparta Prag, Hofenhajm, Majorka, Hamburger, Legija, kad pogledaš igrače u sredini terena i klubove gde igraju tu su : Juventus, Rubin Kazanj, Hofenhajm, Augsburg, Kluž, Lask, Fortuna Dizeldorf a igrači u zadnjoj liniji im igraju za Napoli, Komo, Hofenhajm, Hajduk Split, Hajdenhajm, Viđev Lođ, Alaniaspor, Sion, Lugano, dok recimo prvi golman im brani u Kalču za Sasuolo.
Znači sad možda nemaju neku ono baš zvezdu da kažeš u pravom smislu te reči (možda donekle tu malo odskače onaj Rahmani iz Napolija i dvojica napadača Rašica iz Bešiktaša i Murići što je dao 35 golova za Majkorku na 105 utakmica iako teško da je i iko od njih baš zvezda u pravom smislu te reči) ali kad pogledaš većina igrača im igra u tzv. ligama 5-ice a oni ostali igraju u dosta ozbiljnim i renomiranim klubovima koji itekako imaju svoju istoriju i kulturu kao što su Sparta Prag, Bešiktaš, Hajduk iz Splita, Rapid iz Bukurešta, Legija iz Varšave, itd i realno kad imaš ekipu koja ima igrače u Napoliju, Juventusu, Majorci, 6,7 igrača u Bundes ligi, ne znam u Sparti iz Praga, Bešiktašu, Hajduku, Rapidu iz Bukurešta, Legiji iz Varšave, itd ono sigurno da se ne radi o nekoj amaterskoj ekipi već o jednoj da kažeš ekipi koju treba ozbiljno shvatiti i čiji igrači itekako znaju šta znači ozbiljan fudbal.