NAJBOLJI INTERNET BROWSER

Najbolji Brouzer?

• Google Chrome

• Mozilla Firefox

• Internet Explorel

• Safari

• Opera Mini

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
иако су се многи повукли за хромијум базираним прегледачима (Гуглов Хром, Опера, Хромијум, Јандекс,) ипак је фајерфокс и даље за класу бољи.
Ja sam se iznervirao kad sam otkrio da mi Opera crkne kad downloadujem. To je jedan od razloga zasto sam se prebacio na Firefox. Definitivno nemam dobra iskustva sa Operom, mada mislim da je ugradjeni VPN odlicna opcija. Prebacio sam se na Firefox otkad su dodali da se sve stranice pretvaraju u dark mode.

Мозила ми после надоградње побрљавила. Рецимо не може да памти Фб лозинку, сваки пут се наново улогујем. Па ми послали некакав код да убацим. какав код бре? Можда је неки фишинг.
Користим због тога Јандекс али и он заџебава, Кад скролиаш страну до дна, он као да цркне, изгуби се неколико минута па тек настави. Искочи неко прозорче где помиње неку акцелерацију. Па се рестартује.

Мозила ми после надоградње побрљавила. Рецимо не може да памти Фб лозинку, сваки пут се наново улогујем. Па ми послали некакав код да убацим. какав код бре? Можда је неки фишинг.
Користим због тога Јандекс али и он заџебава, Кад скролиаш страну до дна, он као да цркне, изгуби се неколико минута па тек настави. Искочи неко прозорче где помиње неку акцелерацију. Па се рестартује.
Tebe sve zajebava ,kako vecini normalno radi ?

nije mi se svideo zato shto ne rastezhe tabove, sad su mi aktuelni safari (zboz paypal i youtube),edge (zbog foruma, da gledam
reklame i tako ih pomazhem), i vivaldi (zbog prevoda sajtova)
Kod mene na telefonu su tabovi ok ,ali me nervira sto nisu stavili home button,a reklame ne mogu da smislim od bilo kog sajta ,zato i forsiraju aplikacije da bih gledao budjave reklame.
Instalirao sam kupujem prodajem app ,naravno reklame su tu.

Back