DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.054
Na smart nisam primetio to.edge je super, preporutchujem, ali ne mozhesh da gledash youtube restricted content ko na Safari
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na smart nisam primetio to.edge je super, preporutchujem, ali ne mozhesh da gledash youtube restricted content ko na Safari
nisam primetio, imam otvoreno 3 browsera sa po 20 tabova i samo 8gb rama, lete. Pre tje biti da je do *operativnog sistema*Brzina je uzas, uzasno su zahtevni i spori.
Ja sam takodje na smartu sa samo 2 GB probao 14 tabova na jednom ,4 tabova na drugom browseru i jos jedan browser otvoren ,otvara prilicno dobro po brzini i drzi iako mi net nije na zavidnom nivou.nisam primetio, imam otvoreno 3 browsera sa po 20 tabova i samo 8gb rama, lete. Pre tje biti da je do *operativnog sistema*![]()
Kako to spor browser ?Pa mozes to da kazes i ovako , ako imam masinu najnovije generacije, onda mi je svaki browser isto spor...
Ali to nije neki pametan pristup.
Moze se reci i to sto si mozda hteo da kazes, a to je da je nova verzija browsera napravljena za win11, tj optimizovana za njega...
A to je tek podla stvar....
A da ne govorim o varijanti , koristim browser samo do 3 otvorena taba....to je bas spustanje browsera na nivo netbooka....tj recimo to ovako...pre neku godinu prodavci netbooka su prodavali seriju HP netbookova kod kojih nije radila mrezna, tj nije bila fleshovana mrezna.
Nije radio CDR, nije radilo nista sto ne koristi prosecna youtuberka.
I prodalo se preko 80 000 komada samo u Srbiji.
Osakacen laptop da tako kazem...ali neprimetno osakacen za sve youtube lezim na krevetu , chatujem, slusam youtube , razmisljam o izlasku , seksu sa nekim i povremeno cimnem nekog mobilnim...
Jel to ostvaruju reči onog nemca Klausa ne znam kako se beše preziva o globalnom sajber napadu.Facebook je pao nijedan browser ga ne otvara.
Moguce ,moguce …evo slusam radio 202 i ovi se zale kako nije dobro kada jedna kompanija drzi monopol ..Jel to ostvaruju reči onog nemca Klausa ne znam kako se beše preziva o globalnom sajber napadu.
Jel on bese pricao o velikom resetu Klaus Svab?Jel to ostvaruju reči onog nemca Klausa ne znam kako se beše preziva o globalnom sajber napadu.
Da, upravo on.Jel on bese pricao o velikom resetu Klaus Svab?
Ne znam sad se odlogovo, ulogovo pa ne odlogovo pa usho, ne znam shta ne valja kod tebe?Сваки пут кад хоћу на Фб морам да се улогујем наново, иако кликнем оно за памћење лозинке.
Не може да ме запамти. На Опери, хрому, Јандексу, када се први пут улогујем,кликнем "Запамти лозинку" и све ОК. на ФФ не може, после последњег апдејтовања. Него ми шаље неки код, сто чуда...Ne znam sad se odlogovo, ulogovo pa ne odlogovo pa usho, ne znam shta ne valja kod tebe?
Koristi krs od sistema .Sta tebe nece sve snaci.Bas si maler sa tim stvarima.Skoro mi se apdejtovao FF i nema tih problema.