Najbolji program za skidanje torent stvari

Ja i ne znam sta su ubacili , jer je bila nekad javna tajna da je utorrent to ti je ovo mikro samo se pise kao u, portabilan...tako da em je mali em je portabilan, em sve mozes da mu podesis , bas sve....tebe ne interesuje penalty ratio ako postoji na serveru, obicno danas ne postoji tako da te tek onda ne interesuje..

e sad ja pojma nemam verziju , ranije su sve verzije bile potaman, skines ucinis ga portabilnim tako sto ga konfigurises i on ti stoji tamo gde su ti folderi jedan ili dva MB i tri fajlica, i kraj...pricam za win...e sad, ovi ostali ne verujem da su imali nekih drugih problema..

qBittorrent, i to neku prastaru verziju v4.6.3

Bolji je od uTorrenta.

Kod mene je v4.4.3 (iz 2022 godine). Toliko ga retko koristim.

Da, uTorrent je postao previše bloatovan, instaliraju ti kojekakve gluposti, neko je rekao kako u pozadini majnuje kriptovalute sa tvojim procesorom dok nešto skidaš, pa izlaze reklame... već godinama nije preporuka da se koristi. Ali sad vidim koliko zapravo ljudi i dalje koriste. Šta ti je moć navike ;)

Da, uTorrent je postao previše bloatovan, instaliraju ti kojekakve gluposti, neko je rekao kako u pozadini majnuje kriptovalute sa tvojim procesorom dok nešto skidaš, pa izlaze reklame... već godinama nije preporuka da se koristi. Ali sad vidim koliko zapravo ljudi i dalje koriste. Šta ti je moć navike ;)
uTorrent 2.2.1
uTorrent pre nego što su ubacili dodatne gluposti koje mi nisu potrebne, onemogućen apdejt, radi ekstra.
Mislim da su od verzije 3 počeli da dodaju svašta... kad sam primetio neke sitnice koje mi se ne dopadaju, obrisao i instalirao 2.2.1, isključio update i radi kao sat. :)

Mislim da je sigurno.Normalno yreba paziti sta skidas i uz instalaciju programa dobro pratiti sta ti nudi taj program,a ne treba ti.Samo destikliras,ili na "Decline".I ma i foruma gde imaju Torrent.
Vise sam mislio na da li je nasa nazovi drzava pocela da sankcionise pirateriju?
Tipa skines par filmova, dodje opomena ili racun?

Kapiram da je najrizicnije skidati domace stvari ili ih uploadovati.

Back