NAJBOLJI INTERNET BROWSER

Najbolji Brouzer?

• Google Chrome

• Mozilla Firefox

• Internet Explorel

• Safari

• Opera Mini

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ето ти Марфијевих закона: Похвалих Мозилу а она поче да зај... Када поделим неку обнаву на Фб, ако има слика, неће да је прикаже, него ми изађе једна од ових опција. Да ли хоће да ми штеде меморију, шта ли? Помислим да није неки марифетлук Фб, али није, ан осталим ради нормално. Мораћу да видим у подешавањима...
1636099614557.png

Можда је то већ било овде, али... Шврљајући по сајту "Беспалтни програми" нађем да је Вивалди заправо као месарке фирме Матијевић и Гавриловић, програмер радио Оперу па се поџапао са газдама и отишао својим путем...

Омогућава отварање Search панела који траже све на прегладачу.
То има и на стандардном ЦТРЛ Ф, чак и са оним знацима "дијакритика"
1636701192123.png

А ЦТРЛ Е избаци Гуглово "тражилачко" прозорче горе, где је трака за адресе. Значи, уштеда на времену је да не отварамо посебни таб за Гугл
1636701449553.png

То има и на стандардном ЦТРЛ Ф, чак и са оним знацима "дијакритика"
Pogledajte prilog 1049726

А ЦТРЛ Е избаци Гуглово "тражилачко" прозорче горе, где је трака за адресе. Значи, уштеда на времену је да не отварамо посебни таб за Гугл
Pogledajte prilog 1049727

CTRL-E код мене у Vivaldi-у избаци pop-up прозор док код Google Chrome-a ти је пречица за претраживачку траку. Додуше ја сам све поскидао након што сам ставио Minimal у току инсталције па имам само прозор за сајт и ништа више. Browser по мојој мери. :ok:

32.jpg

Poslednja izmena:
Можда је то већ било овде, али... Шврљајући по сајту "Беспалтни програми" нађем да је Вивалди заправо као месарке фирме Матијевић и Гавриловић, програмер радио Оперу па се поџапао са газдама и отишао својим путем...
Pazi vivaldi je meni sad glavni browser. Najmanje resursa zauzima i ne treba ti adblocker. Nije malware kao brave.

Najbolji browser za android je bio UC pre par godina, bukvalno nije bilo boljeg,sada je užasan pun bagova i ad blocker mu uopšte ne funkcioniše kao pre. Jedino što mi se dopada kod njega i sada je to što ima svoj integrisani video player sa download opcijom,pa možete da preuzmete video sa bilo kog sajta.

Sad na telefonu koristim AdBlock Browser koji je sjajan. Nažalost,ne postoji za PC trenutno,ali čuo sam da developeri rade na PC verziji.

Najbolji browser za android je bio UC pre par godina, bukvalno nije bilo boljeg,sada je užasan pun bagova i ad blocker mu uopšte ne funkcioniše kao pre. Jedino što mi se dopada kod njega i sada je to što ima svoj integrisani video player sa download opcijom,pa možete da preuzmete video sa bilo kog sajta.

Sad na telefonu koristim AdBlock Browser koji je sjajan. Nažalost,ne postoji za PC trenutno,ali čuo sam da developeri rade na PC verziji.

Најбољих 5 browser за Android (блокира YT рекламе и можеш да слушаш као на компу у позадини). Екстремно брзи.

1. Vivaldi - Google Play Store, AppGallery, Official site
2. Qwant Browser - Google Play Store, AppGallery
3. Mozilla Firefox (Fenix) - Google Play Store, Official from Github
4. UC Turbo (уради само refresh) - Google Play Store, АppGallery
5. Microsoft Edge - Google Play Store

Poslednja izmena:

Back