Najbolji anti virus program???

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na sajtu je trial verzija..a kad pokusam da updejtujem izbaci da je greska..skinuo sam update pa cu probati da ga pokrenem na tom kompu ali sam nesto skeptican da ce hteti:think:

Kakvu ti gresku izbaci???Mislis da da on tako na shufle izbacuje kojekakva obavestenja o greskama i da ona nisu opis problema???
Pa u velikoj vecini slucajeva,da ne kazem uvek,u tom obavestenju stoji lezi i objasnjene.

btw ako ti je avast istekao,onda nemoj ni da se trudis.To si vec trebao znati.

Od svega sto si do sad rekao 100% se slazem samo sa ovim :D;)

E... nishta nije 100% :)

Kako kome odgovara. Sve je to potroshna roba.
Kao shto sam nosio patike razlichitih proizvodjacha, tako koristim i hardver/softver.
Shta mi se svidja i odgovara mi u datom trenutku, to zemam. :wink:

Mozda se slozimo oko nekih drugih stvari.
Recimo da Pera Zdera, u stvari, nikada ne vraca pare u utorak. :grin:

:bye:

Jaoooo ajde molim te nemoj vise da lupas....
software potrosna roba????? E vecu odvalu nisam skoro cuo keve mi :D:D
Da se nece vremenom od habanja potrositi neki deo koda? :lol: Ti software poredis sa patikama? E stvarno,sta pricati sa osobom koja ima takva razmisljanja? cccccc OMG

I da,ostaje da se slazem stobom 100% ali samo po pitanju tvoje konstatacije: "Pisao sam vec...." , ali to sta si pisao je sasvim druga prica ;)

Poslednja izmena:
Starije verzije se menjaju novijim ne zato sto su se potrosile jer to nije sapun,razumes,nego zato sto je u novoj ispravljena neka greska iz stare i mozda dodata koja nova funkcija.

Ajde saberi se malo,molim te,nemoj da lupas,ispadas smesan.Ne treba da budes strucnjak da bi definisao pojam 'potrosna roba' i da ga dovedes ili ne dovedes u vezu sa necim.

U ostalom,ako do sad nisi shvatio znacenje reci koju i klinci u osnovnoj uveliko koriste...onda neces ni sad....pozzz

Kakvu ti gresku izbaci???Mislis da da on tako na shufle izbacuje kojekakva obavestenja o greskama i da ona nisu opis problema???
Pa u velikoj vecini slucajeva,da ne kazem uvek,u tom obavestenju stoji lezi i objasnjene.
btw ako ti je avast istekao,onda nemoj ni da se trudis.To si vec trebao znati.
Od prijatelja sam uzeo za oba kompa..nemoguce da mi je dao nesto sto ne pije vodu:think:koliko se secam nesto je pomenuo i da njima na faxu gde odrzava racunare navodno istice i rece da to zanemarim..da sve kao sljaka..samo na jednom updateuje na drugom ne..pa me to buni..ne mogu da ga navatam da mi kaze u cemu je problem:dash:

@georgejune
Ne razumem kako da zanematis to sto istice.Kad istekne istekao je....Ako je mozda nekako drugacije,onda najbolje da pitas tog ko ti je to rekao.Necu nista da tvrdim jer mozda ni ti nisi dobro razumeo,ali to mi lici na glupost.
Mozes uraditi to sto je Boris rekao....nemas mnogo opcija ;)

@NaraYan
Nisam imao nameru da se prepirem s tobom,ali cudan mi je tvoj stav....izneo sam moj i to je to.;) Ocigledno se ne razumemo najbolje tako da slazem se: u redu je ;) necemo vise o tome ;) Pozzz

... Trenutno ne koristim anti virus.
E, svaka ti čast!
smiley_emoticons_wink.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back