NAJ DOG FACА!

Ово је, на неки начин, и пробно такмичење. Следећи пут ће бити проширење бодова, тј. места, ако имате још неке сугестије, реците. Прихватам све што може да унапреди ова такмичења. И да се разумемо - без обзира што је ово само игра, и без обзира на тренутак проглашења победника, сви који су учествовали нек се сматрају ПОБЕДНИЦИМА!

п.с. а јел могу ја, овај, .... хм, .... ках, ках .... како да кажем .... ках, ках, .... да се уздржим од гласова? смајликојицрвени

Ово је, на неки начин, и пробно такмичење. Следећи пут ће бити проширење бодова, тј. места, ако имате још неке сугестије, реците. Прихватам све што може да унапреди ова такмичења. И да се разумемо - без обзира што је ово само игра, и без обзира на тренутак проглашења победника, сви који су учествовали нек се сматрају ПОБЕДНИЦИМА!

п.с. а јел могу ја, овај, .... хм, .... ках, ках .... како да кажем .... ках, ках, .... да се уздржим од гласова? смајликојицрвени

E pa kad si nas mucila da izaberemo samo 3 slike od ovoliko divnih,moras i ti:lol:

Лара1 - :heart::heart::heart:
бернадинац 1 - :P:P
Ани2 - :kiss:

јао, стварно схватам на којим сте мукама били! Следећи пут проширујемо број поена, дефинитивно!

Mislim,kakva je svrha prosirivanja mesta i poena,kad opet mi "ruzniji" ostajemo uskraceni!!!!:):):)
Tako ce mi samo teze biti da odaberem,veca agonija koga cu morati da izostavim. Bolje da se suzi na glasanje za samo jednog psa!!! I lepo izaberes i to ti je.

Лара1 - :heart::heart::heart:
бернадинац 1 - :P:P
Ани2 - :kiss:

јао, стварно схватам на којим сте мукама били! Следећи пут проширујемо број поена, дефинитивно!

mili, napokon si glasala.........jedva sam cekao da vidim za koga cesh se opredjeliti.......;):p;)........
stvarno iduci put moram malo prosirit broj poena!!

Гласање је завршено, чим стигнем, правим обрачун и представљам победнике! Надам се вечерас.

Запо, гласао си после 20 часова, али ако други немају ништа против, уважићемо твоје гласове.

Back