NAJ DOG FACА!

Dakle, svi su tako preslatki. Vlasnici mozete svi od reda da budete ponosni na svoje pse. Ja glasam ovako:

Dona3........3 poena
Belica1.......2 poena
Lara1..........1 poen

I ako mogu sada na kraju da glasam po svom nahodjenju.

Svi psi ........................ 100 poena. (Sad mi je lakse) :D:D:D;)

haha, glasa se za fotku? jesi li siguran? što ne piše onda tako. eto, ti si školski primer forumaša koji nije razumeo ovo glasanje.
ali hajde recimo da si u pravu, no tu onda imamo problem, zašto da ne može da se glasa za fotke na kojima je isti pas?
npr nekom se dopadnu neke dve fotke jednog psa. zašto bi to bilo zabranjeno ako se glasa za naj fotku. negde se lepo iskreveljio, na drugoj uhvaćen u trku npr i nekom se te dve fotke najviše svide.

s druge strane, ako se glasa za naj psa (a verujem da je to bio cilj moderatora) i od nas se ne traži da kažemo koje fotke su najlepše (jer moguće je da je fotka glupa a pas ekstra), zašto je onda bitno da navodimo redni broj fotke? zar je toliko teško da se na kraju okače sve fotke pobednika.

ukratko, problem je nastao kad je moderator pokušao da kombinuje dva principa najpsa i najfotku u jednom glasanju, što je izazvalo konfuziju. kao bitno im je da znaju koja fotka tog psa je pobedila, čime su u igru uveli i princip najfotke, što je neodrživo...

i onda se javljaju problemi i za samog moderatora kao onaj hipotetički koji sam naveo gde je jedan pas osvojio 10 poena na jednoj slici i to su svi njegovi poeni, a drugi 12, ali po 6 na 2 slike.
po tebi je dakle pobednik prvi pas jer je ta fotka osvojila 10 poena, a ako je princip najpas onda je pobednik ovaj drugi pas jer ima 12 poena.
sad neko može reći pa eto, dobili smo i najfotku i najpsa, no problem je što glasači prilikom glasanja ove dve titule nisu znali, a morali su, jer možda su se oni koji su glasali za ovog prvog psa koji je skupio 10 poena rukovodili time da je to najpas a ne najfotka, a oni koji su glasali za ovog drugog svidela im se fotka, uhvaćena grimasa psa npr.

da ne dužim, mislim da treba prvo, poništiti glasanje; drugo, glasačima jasno staviti do znanja čime da se rukovode, principom najpsa ili najlepše fotke. i od glasača zatražiti sledeće informacije, imena 3 psa sa bodovima 1, 2, 3 i da navedu tri puna imena tri fotke koje im se sviđaju, tj imena pasa sa brojevima, i boduju to sa 1, 2 i 3 poena.
eto, samo sam pokušao da pomognem, to rešenje vidim kao jedini izlaz iz ove zapetljane situacije za koju verujem da su je svi primetili, ne morate mi zahvaljivati na pomoći...

Daj ne filozofiraj, gusis ovde na forumu ako hoces glasaj ako neces ne moras. Sve je kristalno jasno kako se glasa.:roll:

ja sam jednom, nakon povika jedne omanje grupice ovde da me modovi banuju, džentlmenski otvorio anketu, vremenski ograničenu na par dana, da ako većini moje prisustvo ovde smeta, sam ću otići, jer nema razloga ostati u društvu koje te odbacuje. ali, moderator je odmah zaključao temu, i šta ja sad tu mogu?
ja sam bre gospodin čovek, i tu sam ispao maksimalno fer, a što je ideja propala ne krivite mene već moderatora...

Драгојло, да ти ја кажем нешто - не врти се цео свет око тебе, а самим тим како људи реагују на твоје постове све ти говори. А пошто си, како кажеш, господин човек онда знаш шта треба да урадиш.

ja sam jednom, nakon povika jedne omanje grupice ovde da me modovi banuju, džentlmenski otvorio anketu, vremenski ograničenu na par dana, da ako većini moje prisustvo ovde smeta, sam ću otići, jer nema razloga ostati u društvu koje te odbacuje. ali, moderator je odmah zaključao temu, i šta ja sad tu mogu?
ja sam bre gospodin čovek, i tu sam ispao maksimalno fer, a što je ideja propala ne krivite mene već moderatora...
Ti si najbolji primer da su moderatori ovog podforuma maksimalno strpljivi!
Forum je javno mesto - svako ko želi da učestvuje dobrodošao je.
Svako se postavlja onako kako misli da treba, a sa stavom koji imaš i ponašanjem koje neguješ nije nikakvo čudo što izazivaš ovakve komentare i reakcije.
Tvoja "anketa" je samo još jedna potvrda "gospotstva" koje pominješ.
A ja nikako ne mogu da ukapiram zašto (i na osnovu čega:confused:) ljudi sebi pridaju toliki značaj...
A ako već pitaš "šta ja tu mogu" - pa možeš, za početak, da se ponašaš pristojno i ne iritiraš ljude svojim komentarima. Npr. ako ti se ova tema ne dopada - jednostavno nemoj u njoj da učestvuješ, ne pokušavaj da je pokvariš besmislenim pametovanjem i nipodaštavanjem tuđeg rada i ideja.
Hvala na saradnji.

PS Dalji komentari na temu "dragojlo" bilo da potiču od njega ili nekog drugog - biće brisani.

Sto bre neko ne banuje ovog dragojla,dobicu zuticu od njega,jede mi dzigericu.....
p.s. glasajte za unu.... :lol:
kapiram sad ce da mi obrishu post sto reklamiram u toku glasanja.....
trebalo je da organizujemo predizbornu kampanju,kao politicari... :lol::oops:

Ништа, пошаљи ми слике на ПП, па ћу их ставити за следећи круг!

Вас две, будите добре! Нема дошаптавања!;)

ako sam ja ona druga ili još verovatnije prva :mrgreen::mrgreen:
Sorry, bilo je jeače od mene
:heart::heart::rolleyes::rolleyes:
evo od sada glumim gljivu:rolleyes::rolleyes:

Back