gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
aaaaa.. znaci vi ste neka tajna organizacija koja u tami noci podriva krstin sistem sinhronizovanim delovanjem![]()
koji...mi?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aaaaa.. znaci vi ste neka tajna organizacija koja u tami noci podriva krstin sistem sinhronizovanim delovanjem![]()

vi, vi, buđavi!![]()

auuuu...Mozda je *****...
Jel Srbin ***** - Srbin ili nije?

AAAAAAA........pa odkud takvo pitanje.............***** je ***** srbin je srbin![]()
Cekaj bre, reci lepo, jeste ili nije, eksplicitno?![]()

Dobro, to si vec rekao, Srbi stvarno jesu Srbi, nisu Chejeni, a ****** su zaista ******, nisu Apachi, ali kazem ti lepo ako mozes odgovori da li je Srbin ***** Srbin ili nije? Znaci jeste ili nije?Srbi su srbi a ****** su ******........oces jos eksplicitnije![]()
E drago mi je što smo se složili da pobednik Evrovizije i glasač Nikolića, čuveni homoseksualac Marija Šerifović nije Srbalj***** je ***** srbin je srbin![]()
Ne shvatam baš ideologiju, jer mnogi nacisti uopšte ne smatraju Slovene dovoljno dobrom rasom.
Zašto onda ovi naši rasonalisti prihvataju takav sistem vrednosti, i to u ime srbstva, kada taj sistem kazuje da su Sloveni ispod nivoa Nordijaca...

Dobro, to si vec rekao, Srbi stvarno jesu Srbi, nisu Chejeni, a ****** su zaista ******, nisu Apachi, ali kazem ti lepo ako mozes odgovori da li je Srbin ***** Srbin ili nije? Znaci jeste ili nije?![]()

Ne shvatam baš ideologiju, jer mnogi nacisti uopšte ne smatraju Slovene dovoljno dobrom rasom.
Zašto onda ovi naši rasonalisti prihvataju takav sistem vrednosti, i to u ime srbstva, kada taj sistem kazuje da su Sloveni ispod nivoa Nordijaca
E drago mi je što smo se složili da pobednik Evrovizije i glasač Nikolića, čuveni homoseksualac Marija Šerifović nije Srbalj
bice da si me pomesala s nekim lepotice........
Brate a sta ti nije jansno.......evo jos jasnije......srbin je nacionalna pripadnost a peders seksualna, mada ponekad i rasna kada su naor. u pitanju hrvati![]()
Ponavljam, oni su sluge novog sveckog poretka!
To uopste nije odgovor na postavljeno pitanje, odatle proizilazi da neko ko je po nacionalnosti Srbin moze biti *****, ali i ne mora, vec u zavisnosti od svoje seksualne orijentacije...
Ko to, Srbi, ******, pripadnici ovih desnicarskih organizacija, na koga mislis? :???:

A ja sam sve lepo naveo,ne mogu da verujem da ne razumes.......u stvari razumes ali nadam se da samjasno rekao.

Srbi!
ma ovi, pripadnici
...Beži s ove politike gde znaš i umeš...Ovde moraš da imaš Obraz kao šmirgla
Ufff...dobro je...****** ne ucestvuju u tome...Pomislio sam da je to neki novi pederski poredak...![]()