Nacionalni Stroj, Obraz, 1389 - Ko su oni ?

Ne shvatam baš ideologiju, jer mnogi nacisti uopšte ne smatraju Slovene dovoljno dobrom rasom.

Zašto onda ovi naši rasonalisti prihvataju takav sistem vrednosti, i to u ime srbstva, kada taj sistem kazuje da su Sloveni ispod nivoa Nordijaca

***** je ***** srbin je srbin :mrgreen:
E drago mi je što smo se složili da pobednik Evrovizije i glasač Nikolića, čuveni homoseksualac Marija Šerifović nije Srbalj

Ne shvatam baš ideologiju, jer mnogi nacisti uopšte ne smatraju Slovene dovoljno dobrom rasom.

Zašto onda ovi naši rasonalisti prihvataju takav sistem vrednosti, i to u ime srbstva, kada taj sistem kazuje da su Sloveni ispod nivoa Nordijaca...

To ni meni nikad nece biti jasno kod neonacistickih organizacija u slovenskim zemljama, ali mirne duse pripisujem to njihovoj gluposti. Komicni su i zbog toga, upravo tragikomicni. :mrgreen::D

Dobro, to si vec rekao, Srbi stvarno jesu Srbi, nisu Chejeni, a ****** su zaista ******, nisu Apachi, ali kazem ti lepo ako mozes odgovori da li je Srbin ***** Srbin ili nije? Znaci jeste ili nije? :D

Brate a sta ti nije jansno.......evo jos jasnije......srbin je nacionalna pripadnost a peders seksulna,mada ponekad i rasna kada su naor. u pitanju hrvati :rtfm:

Zašto onda ovi naši rasonalisti prihvataju takav sistem vrednosti, i to u ime srbstva, kada taj sistem kazuje da su Sloveni ispod nivoa Nordijaca

E drago mi je što smo se složili da pobednik Evrovizije i glasač Nikolića, čuveni homoseksualac Marija Šerifović nije Srbalj

Ne znam kad smo se slozili oko toga :mrgreen: bice da si me pomesala s nekim lepotice........:mrgreen:

Back