На данашњи дан 24.03.1999. године...

Derane, još jednom ubaciš ovo dete u priču radi političkih poena, ne družimo se više.
Opomena. I bez nastavljanja o ovome!

Prvo nisam ti ja nikakav deran!
Drugo, jadan si kada mislis da je njena slika politicki poen.....ne treba je zaboraviti.....kako te nije sramota....???
Trece, moderator si i mislis da si bog?
Kako ide naslov teme? jesam li odgovorio na temu? Jesam li uvredio nekog? Mozda sam umanjio necije politicke poene?????? Kako te nije sramota..........!!!!!!!!!!!

...je pocelo "milosrdno" bombardovanje koje je dovelo do smrti male Milice Rakic....
batajnica3.jpg

Ona bi dans imala 12 godina....

Pogledajte ovaj video-klip i onda recite da je i za ovo kriv Milanovic, sloba, itd, itd,....poslusajte coveka kada kaze koga bi zadavio golim rukama....

Da za ovo je kriv onaj što se qrčio sa celim svetom.
Njegova deca su živa.
Milica nije.

Vidi, u Japanu bi se ministar informisanja obesio da su mu pogodili zgradu televizije i poginuli radnici.
I njegova deca su živa.

E sad, još priželjkujete neke ratove sa ovo malo omladine dok muku mučimo sa starom populacijom.
Ratovi će malo sačekati jer bi to bila naša poslednja greška.

Pa ne može, nisi dobro shvatio. Kada snajka radi te stvari, znači provocira. A ko nam je kriv što je Sloba vrteo guzicom, a nije nosio gaće?

Znaci zrtva silovanja je kriva u svakom slucaju jer provocira. Jomini, bato, da sam zensko, ne bih voleo da s tobom ostanem u cetiri zida. Ali otisli smo daleko sa metaforom. Jos ce neko pomisliti da mi je Djindjic uzor.

Nismo, i NATO agresija je baš to što joj ime i kaže: agresija i kao takva nema opravdanja.

Međutim, stupidna, idiotkska politika SPS-a i SRS-a koja je zavadila Srbiju sa najmoćnijim snagama sveta - takođe nema opravdanja.
A vi hoćete ponovo da glasate za nekoga ko može da vas iznova dovede u vrlo sličnu situaciju? Šta je s vama?!

A je l' može ova opcija?

Ja ne smatram da smo bili u krivu i smatram da je NATO prekršio sve norme međunarodnog prava kada je napao tadašnju SRJ zbog obračuna sa teroristima na vlastitoj teritoriji.
SRJ nisu napali nijednu članicu NATO pakta, a SB UN nije dozvolio napad NATO-oa na SRJ.
U isto vreme se nisam divio ni Šešelju ni Miloševiću, već sam bio opozicija tom političkom pravcu.
I ne mogu sada da prihvatim ovu podelu da ako osuđujem napade NATO na našu zemlju da sam radikal ili SPS-ovac.
Jesam za svet i Evropu, ali ne kao ponižena i potlačena zemlja već sa istim pravima koje imaju Španija, Finska ili Holandija...

A????

I je l' može bez tih floskula mi smo krivi za sve???

Njegova deca su živa.
Milica nije.

Vidi, u Japanu bi se ministar informisanja obesio da su mu pogodili zgradu televizije i poginuli radnici.
I njegova deca su živa.

E sad, još priželjkujete neke ratove sa ovo malo omladine dok muku mučimo sa starom populacijom.

Da nadovežem citatom mama Mire: PONOSNA SAM NA HUMANU, NEOSVETNIČKU I SRDAČNU LIČNOST MOG MUŽA I ZATO ŠTO NIJE VOLEO VLAST.

zvezdarac81, prekini vise da iznosis cinjenice!

Прекинули би ми сви да нисмо сведоци тог истог бомбардовања и злодела учињених од стране НАТО-а и американаца којима од срца желим само да им се исто врати...значи, ништа више и ништа горе.:|

Мада...овако нешто ме више ни не збуњује.http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6263618&postcount=2
:|:arrow:

Prvo nisam ti ja nikakav deran!
Drugo, jadan si kada mislis da je njena slika politicki poen.....ne treba je zaboraviti.....kako te nije sramota....???
Trece, moderator si i mislis da si bog?
Kako ide naslov teme? jesam li odgovorio na temu? Jesam li uvredio nekog? Mozda sam umanjio necije politicke poene?????? Kako te nije sramota..........!!!!!!!!!!!

Tvoji miljenici su nam navukli bedu na vrat.
Sada da se sakrivate iza žrtvi - nije moralno a ni ljudski.
Dovesti narod u opasnost je ravno veleizdaji.

Njegova deca su živa.
Milica nije.

I njegova deca su živa.

Za Milanovica se mozemo sloziti ali hajde da se slozimo i oko toga cija je bomba pogodila tu zgradu....Milanoviceva ili NATO (citaj americka)

A je l' može ova opcija?

Ja ne smatram da smo bili u krivu i smatram da je NATO prekršio sve norme međunarodnog prava kada je napao tadašnju SRJ zbog obračuna sa teroristima na vlastitoj teritoriji.
SRJ nisu napali nijednu članicu NATO pakta, a SB UN nije dozvolio napad NATO-oa na SRJ.
U isto vreme se nisam divio ni Šešelju ni Miloševiću, već sam bio opozicija tom političkom pravcu.
I ne mogu sada da prihvatim ovu podelu da ako osuđujem napade NATO na našu zemlju da sam radikal ili SPS-ovac.
Jesam za svet i Evropu, ali ne kao ponižena i potlačena zemlja već sa istim pravima koje imaju Španija, Finska ili Holandija...

A????

I je l' može bez tih floskula mi smo krivi za sve???

Argumenti... da li ce ih saslusati ili su i to nebuloze. Ja takodje nisam clan ni jedne stranke, ali ovde sam dobio vec razne etikete za ovo kratko vreme.

Да почело је у ово време, сирене, затим застрашујући звук авиона и крстарећих ракета...
Прва ноћ је била најтежа, барем мени, али док бомбардовање није окончано стрепела сам за живот своје породице и пријатеља...

Не поновило се...

Lako je vama demokratama : Da je Sloba potpisao, odmah bismo bili komplet okupirani i sad bi bili 51 zvezdica ... To je ono što želite, jer u ime realnosti, ko ye8e Srbiju i njeno ime i nasleđe i obaveze.

Niste ni svesni veličine monstruoznosti koja se dogodila. Evropsku državu, bez saglasnosti SB, iz čistih imperijalističkih nagona bombardovala je nedužnu međunarodno priznatu državu. Za ovo opravdanja nema - ni trunke - ni pominjanjem Miloševića niti bilo kog drugog.

Да почело је у ово време, сирене, затим застрашујући звук авиона и крстарећих ракета...
Прва ноћ је била најтежа, барем мени, али док бомбардовање није окончано стрепела сам за живот своје породице и пријатеља...

Не поновило се...

Moje prve misli su bile uz nase vojnike. Bilo je gadno. Medjutim, nekako nisam bio iznenadjen jer sam znao da je jednom moralo doci. Jer kada se siledzija nameri na tebe, ne vredi mu se dodvoravati, naci ce vec neki izgovor.

Back