slavka69
Veoma poznat
- Poruka
- 11.604
E hebiga sada... a ja mislio da u toj Evropi kojoj ti težiš, može snajka i gola u diskoteku a da je niko ne dira...
Mislim da je u Holandiji dozvoljeno.
Ako moze u izlogu...sto ne bi i u Disco

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E hebiga sada... a ja mislio da u toj Evropi kojoj ti težiš, može snajka i gola u diskoteku a da je niko ne dira...

Na ovaj dan, nekako baš u ovo vreme, čuo sam 3-4 potmule eksplozije ... i znao kao i svi Beograđani da je počelo.
Nek bog da da nam se to više nikad ne ponovi, a prijateljima amerikancima happy Yellowstone.

Derane, još jednom ubaciš ovo dete u priču radi političkih poena, ne družimo se više.
Opomena. I bez nastavljanja o ovome!
Pa ne može, nisi dobro shvatio. Kada snajka radi te stvari, znači provocira. A ko nam je kriv što je Sloba vrteo guzicom, a nije nosio gaće?E hebiga sada... a ja mislio da u toj Evropi kojoj ti težiš, može snajka i gola u diskoteku a da je niko ne dira...
...je pocelo "milosrdno" bombardovanje koje je dovelo do smrti male Milice Rakic....
![]()
Ona bi dans imala 12 godina....
Pogledajte ovaj video-klip i onda recite da je i za ovo kriv Milanovic, sloba, itd, itd,....poslusajte coveka kada kaze koga bi zadavio golim rukama....
Pa ne može, nisi dobro shvatio. Kada snajka radi te stvari, znači provocira. A ko nam je kriv što je Sloba vrteo guzicom, a nije nosio gaće?
Nismo, i NATO agresija je baš to što joj ime i kaže: agresija i kao takva nema opravdanja.
Međutim, stupidna, idiotkska politika SPS-a i SRS-a koja je zavadila Srbiju sa najmoćnijim snagama sveta - takođe nema opravdanja.
A vi hoćete ponovo da glasate za nekoga ko može da vas iznova dovede u vrlo sličnu situaciju? Šta je s vama?!
Da za ovo je kriv onaj što se qrčio sa celim svetom.
Njegova deca su živa.
Milica nije.
Vidi, u Japanu bi se ministar informisanja obesio da su mu pogodili zgradu televizije i poginuli radnici.
I njegova deca su živa.
E sad, još priželjkujete neke ratove sa ovo malo omladine dok muku mučimo sa starom populacijom.
Ratovi će malo sačekati jer bi to bila naša poslednja greška.
zvezdarac81, prekini vise da iznosis cinjenice!

Znaci zrtva silovanja je kriva u svakom slucaju jer provocira. Jomini, bato, da sam zensko, ne bih voleo da s tobom ostanem u cetiri zida.

Prvo nisam ti ja nikakav deran!
Drugo, jadan si kada mislis da je njena slika politicki poen.....ne treba je zaboraviti.....kako te nije sramota....???
Trece, moderator si i mislis da si bog?
Kako ide naslov teme? jesam li odgovorio na temu? Jesam li uvredio nekog? Mozda sam umanjio necije politicke poene?????? Kako te nije sramota..........!!!!!!!!!!!
Ironija dete, ironija.Мада...овако нешто ме више ни не збуњује.http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6263618&postcount=2
:|![]()
Da za ovo je kriv onaj što se qrčio sa celim svetom.
Njegova deca su živa.
Milica nije.
Vidi, u Japanu bi se ministar informisanja obesio da su mu pogodili zgradu televizije i poginuli radnici.
I njegova deca su živa.
E sad, još priželjkujete neke ratove sa ovo malo omladine dok muku mučimo sa starom populacijom.
Ratovi će malo sačekati jer bi to bila naša poslednja greška.
A je l' može ova opcija?
Ja ne smatram da smo bili u krivu i smatram da je NATO prekršio sve norme međunarodnog prava kada je napao tadašnju SRJ zbog obračuna sa teroristima na vlastitoj teritoriji.
SRJ nisu napali nijednu članicu NATO pakta, a SB UN nije dozvolio napad NATO-oa na SRJ.
U isto vreme se nisam divio ni Šešelju ni Miloševiću, već sam bio opozicija tom političkom pravcu.
I ne mogu sada da prihvatim ovu podelu da ako osuđujem napade NATO na našu zemlju da sam radikal ili SPS-ovac.
Jesam za svet i Evropu, ali ne kao ponižena i potlačena zemlja već sa istim pravima koje imaju Španija, Finska ili Holandija...
A????
I je l' može bez tih floskula mi smo krivi za sve???
ali hajde da se slozimo i oko toga cija je bomba pogodila tu zgradu....Milanoviceva ili NATO (citaj americka)
Za Milanovica se mozemo sloziti ali hajde da se slozimo i oko toga cija je bomba pogodila tu zgradu....Milanoviceva ili NATO (citaj americka)
Mislim da je u Holandiji dozvoljeno.
Ako moze u izlogu...sto ne bi i u Disco![]()

Pa ne može, nisi dobro shvatio. Kada snajka radi te stvari, znači provocira. A ko nam je kriv što je Sloba vrteo guzicom, a nije nosio gaće?

Да почело је у ово време, сирене, затим застрашујући звук авиона и крстарећих ракета...
Прва ноћ је била најтежа, барем мени, али док бомбардовање није окончано стрепела сам за живот своје породице и пријатеља...
Не поновило се...