Hrabrost stara 34 godine poziva na buđenje!

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne budi tako stog!
Mi u Istocnoj Evropi bi trebalo da znamo sve te narativne diktatorske fore.

Mi treba da znamo sta ti diktatori koji lupaju o nacionalizaciji i protiv zapada prave od drustva- Jad, smrt, bedu, blato.

Mi smo rodjeni i odrastali smo u takvom drustvu. Znamo kulturu tog drustva. Trebalo bi da znamo svaku najsitniju narativnu baljezgariju kojom te populisticki diktator mami. Znamo sta rade porucnici i kapetani takvih rezima, ti udbasi, koje je dno dna od ljudi.

Ali izgleda da smo mi u Srbiji ocigledno toliko raspadnuto drustvo da, iako smo toliko dugo pod bas takvim diktaturama; kod nas i dalje mogu da prolaze ove populisticke fore.

Nacionalizacija rudnika :dash::dash::dash:

Mi u Istocnoj Evropi bi trebalo da znamo sve te narativne diktatorske fore.

Mi treba da znamo sta ti diktatori koji lupaju o nacionalizaciji i protiv zapada prave od drustva- Jad, smrt, bedu, blato.

Mi smo rodjeni i odrastali smo u takvom drustvu. Znamo kulturu tog drustva. Trebalo bi da znamo svaku najsitniju narativnu baljezgariju kojom te populisticki diktator mami. Znamo sta rade porucnici i kapetani takvih rezima, ti udbasi, koje je dno dna od ljudi.

Ali izgleda da smo mi u Srbiji ocigledno toliko raspadnuto drustvo da, iako smo toliko dugo pod bas takvim diktaturama; kod nas i dalje mogu da prolaze ove populisticke fore.

Nacionalizacija rudnika :dash::dash::dash:

Управо тако. Одлично си срочио. Свако ко је окусио чари једноумља и диктатуре би требало да буде на страни слободе. Чињеница да често није већ је жедан даљих присилних уравниловки и диктата... говори нешто ружно о људској природи.

Немогуће је поштовати те људе.

Tako je Srbijom , Bosnom ,CG , MK, napravili nas nasi da mi nista ne znamo .Nisu tudjinci krivi nego njihovi naši i vaši .

Нису уопште, само нам убацили Броза и олош, који је после његове смрти направио бандитске Републике !

Одличне гусарске марионете

Znači koliko razmem, on je sad jednu čizmu zamenio drugom, nije više zapad, sad je Putin šef, i prvi zadatak mu je da pljuje po zapadu? :think:

Reko bih da je to pogrešno. Ako ima iskrenu nameru da budu samostalna država, dakle ne kolonija, onda je valjda logično da će sa svima praviti dobre odnose, da će podići ekonomiju i da će pokazati kako mogu da budu samostalni. Ovako, više deluje kao da je postao bot Rusije protiv zapada. Odgledao sam prvih 2 minuta videa i ko da sam slušao Tihomira. Nema neke posebne razlike. Svako botovanje je isto. To prosto nije politika, to je propaganda.

Ali po tebi Srbija treba da saradjuje iskljucivo sa Zapadom i EU :D

Ali po tebi Srbija treba da saradjuje iskljucivo sa Zapadom i EU :D

Da, zato što Srbija ima takvu geografsku poziciju i nalazi se na teritoriji zapada. I svi Srbi se nalaze na zapadu. I sa zapadom imamo 90% ekonomske saradnje.

Dakle pitanje saradnje nije stvar ličnog ukusa, pa da neko kaže ovi mi se sviđaju, ovi mi se ne sviđaju, već stvar zdrave logike i interesa.

Zemlje Afrike su u drugačijoj poziciji i mogu da sarađuju sa svima. Nema razloga da pljuje zapad osim ako ga Putin nije nahuškao na to, a deluje da jeste.

Ovo je Ruska vojna baza u Bengaziju Afrika na Sredozemnom moru nova realnost na koju morate da se naviknete
Screenshot_-_2025-06-01T142601_128_384x620.png

zastava-rusija-e1598644558943.png

Srpska Sparta i Pijemont se kupa na lijevoj obali Drine, govori Vukov jezik i vlada nad svim srpskim zemljama!
Vidimo mi u srbiji intektualne eksponente iz tog pijemonta kako pokusavaju da vladaju po princiima njihovih zlikovackih oceva koji su 1945 zatarabili pijemont i kaljavih cizama na beogradskom stolu pokazali svu svoju duhovnu sirinu.

Дугин је први који симпатише трећесветске терористе и диктаторе, објашњава да Руси и нису белци, и сл
Ideoloske vodje koje su na stranputici svega, uvek su samo teoreticari dok se ne dohvate izvrsne vlasti.

To je dijametralna razlika u nacelnom podrzavanju necega i potpisivanja spiskova za streljanje ili logor.

Na stranu sto ga ni putin ic ne ferma.

Ideoloske vodje koje su na stranputici svega, uvek su samo teoreticari dok se ne dohvate izvrsne vlasti.

To je dijametralna razlika u nacelnom podrzavanju necega i potpisivanja spiskova za streljanje ili logor.

Na stranu sto ga ni putin ic ne ferma.

Дугин начелно подржава пропаст европске цивилизације и изражава љубав сваком диктаторском режиму трећег света, ослањајући се често на расне и верске категорије у тим ставовима.

Није ми јасно зашто бих ја требао да имам симпатије за неку такву брадату барабу и кажем "па не мисли он тако стварно, него је он у ствари..."

То је непријатељ.

Komso ti li si?
Pijemont nataklo sarajevo na razanj pa samo vrti a pijemont zapomaze ko kalimero o svetskim zaverama. Pijemont u statusu rezervata sa crvenim poglavicom koji je lopovcina marksista, al pijemont i dalje hoce da jase ne znajuci ni sta pijemont simbolise. U ratu se bas pijemont pokazao u meri da su se svi iz pijemonta posle rata krili ko pacovi, al ne u pijemontu no u srbiji.

Bosanski mozak.

Pijemont nataklo sarajevo na razanj pa samo vrti a pijemont zapomaze ko kalimero o svetskim zaverama. Pijemont u statusu rezervata sa crvenim poglavicom koji je lopovcina marksista, al pijemont i dalje hoce da jase ne znajuci ni sta pijemont simbolise. U ratu se bas pijemont pokazao u meri da su se svi iz pijemonta posle rata krili ko pacovi, al ne u pijemontu no u srbiji.

Bosanski mozak.
Ovo vam je draga braco Srbi misljenje prosjecnog Srbijanca o Republici Srpskoj.

Back