fatcat
Ističe se
- Poruka
- 2.748
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јомини има свој логички систем....само њему разумљив.

Као што је и Русија на губитку од кад су им на власти патриотске снаге.Srbija će stvarno naći u glibu ako pobede radikalni logičari... odoh ja da ne budem trol...

Odlicno. Slazem se. Jer nemoguce je da posledica prethodi uzroku, jel' se slazes s tim?
Хехехе, ај' ти си мод, опрашта ти се то спамовање.
Јомини има свој логички систем....само њему разумљив.
Ne znam da li smo se razumeli. Tragedija svakog pojedinca je strasna i nepravda je nepravda ma ko je pocinio. Medjutim, ono na cega sam ja reagovao je bila relativizacija u tvom postu. Za mene delovanje agresora i terorista ne moze da se poistoveti sa delovanjem nasih jedinica bez obzira na to sto je bilo zlocina na obe strane..
Едит:Da, da... Te priče zadržite za vašu Otadžbinsku... Pa se tamo tešite i nadlagujte do mile volje.![]()
pa, u chemu je krajnja razlika onda? ovde je zlochin kul jer ga chine jedinice date drzave, a sve u stilu vec prevazidjene doktrine o nemesanju u unutrasnje stvari iz vestfalije 17.veka?
ovo je, kao gore, jer pocetno nije ispostovana povelja UN-a?
kakvu to razliku pravi u odnosu na zrtve ili nechija prava?
pa ni mi nismo isposhtovali x dokumenata, deklaracija o ljudiskim pravima, prava koja su jos mozda nekodifikovana, ali koja objktivno treba da postoje......
hipotetichki, ako neki rezim reshi da pobije milion ljudi, medjunarodna zajednica, mocnici, pravednici, ko god, bi to trebalo da gleda nemo, jer to rade jedinice vlasti te drzave? pa koji bi, po tebi, bio lek ako tebe i tvoju grupu napadne drzava? pa vazda glavna pretnja po pojedinca dolazi od vlasti. a sve u stilu ko ti garantuje bezbednost, taj ti je moze i ugroziti.
a stoka je stoka. ova koja nam je dala po p.... iz nekih sestih razloga, i ova nasa koje je mislila da druge moze da udara po p......
E sada si nastradala. Gde bre da žena uči muškarce šta je hrabrost???
Kako se samo usuđuješ da ove naše proEvropljane nazivaš kukavicama... pa oni su samo čuvali svoj genetski materijal u toj zapadnoj Evropi kao zalog za budućnost tokom tih 78 dana bombardovanja...![]()
Pa brate, kako da ti objasnim. Razlika je sto su oni napali nas i oteli nasu teritoriju.
Gde si ti živeo tih godina? Ili nikada nisi naučio šta je uzrok a šta posledica ?
Едит:
Е Јомини, хоћеш и након избора, кад победе патриотске снаге, и даље да банујеш људе са 10 поена ни због чега, а да им уз то не даш ни објашњење због чега су бановани?

pa dobro, onda lepo kazes- pristrasan sam. i to je okej, znam na chemu si.
Тачно ,мито...ове злочине УСА и ЕУ над Србијом...једино ће ГОСПОД праведно осветити...
Ko kad pobedi?
Da, naravno. Pa i sad ste par vas blizu isključenja zbog pisanja nebuloza. Sramotite Krstaricu.
Mada ne razumem vas... Imate forume gde do mile volje možete da pričate onakve priče, bez bojazni da će vas neko gnjaviti, maltretrati. Mazohizam je u pitanju? Ili nešto drugo?
Znaci slazes se da uzrok mora da prethodi posledici.
Dobro. Dakle, ako je UN komisija za izbeglice zabelezila prve izbeglice sa Kosova treceg dana bombardovanja, sta je onda bio uzrok bombardovanja?????
Mislim, jer oni u NATO rekose da sprecavaju etnicko ciscenje.![]()
Ko kad pobedi?
Da, naravno. Pa i sad ste par vas blizu isključenja zbog pisanja nebuloza. Sramotite Krstaricu.
Mada ne razumem vas... Imate forume gde do mile volje možete da pričate onakve priče, bez bojazni da će vas neko gnjaviti, maltretrati. Mazohizam je u pitanju? Ili nešto drugo?

Mislim, jer oni u NATO rekose da sprecavaju etnicko ciscenje.![]()
Стварно...како се само усудила, ццц.:mad:

Значи признајеш!
Добро, само сам хтела да утврдим који су разлози бановања.
![]()
Jel' ti to sad otvoreno kazes da neistomisljenici nisu pozeljni ovde i da treba da idu?
Тако изгледа.Jel' ti to sad otvoreno kazes da neistomisljenici nisu pozeljni ovde i da treba da idu?