На данашњи дан 24.03.1999. године...

044.jpg

Srbija će stvarno naći u glibu ako pobede radikalni logičari... odoh ja da ne budem trol...
Као што је и Русија на губитку од кад су им на власти патриотске снаге.:rotf:

Њихов проевропски кандидат је на последњим изборима добио 1,5% гласова.8)

Ne znam da li smo se razumeli. Tragedija svakog pojedinca je strasna i nepravda je nepravda ma ko je pocinio. Medjutim, ono na cega sam ja reagovao je bila relativizacija u tvom postu. Za mene delovanje agresora i terorista ne moze da se poistoveti sa delovanjem nasih jedinica bez obzira na to sto je bilo zlocina na obe strane..

pa, u chemu je krajnja razlika onda? ovde je zlochin kul jer ga chine jedinice date drzave, a sve u stilu vec prevazidjene doktrine o nemesanju u unutrasnje stvari iz vestfalije 17.veka?
ovo je, kao gore, jer pocetno nije ispostovana povelja UN-a?
kakvu to razliku pravi u odnosu na zrtve ili nechija prava?
pa ni mi nismo isposhtovali x dokumenata, deklaracija o ljudiskim pravima, prava koja su jos mozda nekodifikovana, ali koja objktivno treba da postoje......

hipotetichki, ako neki rezim reshi da pobije milion ljudi, medjunarodna zajednica, mocnici, pravednici, ko god, bi to trebalo da gleda nemo, jer to rade jedinice vlasti te drzave? pa koji bi, po tebi, bio lek ako tebe i tvoju grupu napadne drzava? pa vazda glavna pretnja po pojedinca dolazi od vlasti. a sve u stilu ko ti garantuje bezbednost, taj ti je moze i ugroziti.

a stoka je stoka. ova koja nam je dala po p.... iz nekih sestih razloga, i ova nasa koje je mislila da druge moze da udara po p......jedna se nije drzala povelje un-a, druga se nije drzala legitimiteta vlasti prema svojim gradjanima

Da, da... Te priče zadržite za vašu Otadžbinsku... Pa se tamo tešite i nadlagujte do mile volje. :lol:
Едит:
Е Јомини, хоћеш и након избора, кад победе патриотске снаге, и даље да банујеш људе са 10 поена ни због чега, а да им уз то не даш ни објашњење због чега су бановани?

pa, u chemu je krajnja razlika onda? ovde je zlochin kul jer ga chine jedinice date drzave, a sve u stilu vec prevazidjene doktrine o nemesanju u unutrasnje stvari iz vestfalije 17.veka?
ovo je, kao gore, jer pocetno nije ispostovana povelja UN-a?
kakvu to razliku pravi u odnosu na zrtve ili nechija prava?
pa ni mi nismo isposhtovali x dokumenata, deklaracija o ljudiskim pravima, prava koja su jos mozda nekodifikovana, ali koja objktivno treba da postoje......

hipotetichki, ako neki rezim reshi da pobije milion ljudi, medjunarodna zajednica, mocnici, pravednici, ko god, bi to trebalo da gleda nemo, jer to rade jedinice vlasti te drzave? pa koji bi, po tebi, bio lek ako tebe i tvoju grupu napadne drzava? pa vazda glavna pretnja po pojedinca dolazi od vlasti. a sve u stilu ko ti garantuje bezbednost, taj ti je moze i ugroziti.

a stoka je stoka. ova koja nam je dala po p.... iz nekih sestih razloga, i ova nasa koje je mislila da druge moze da udara po p......

Pa brate, kako da ti objasnim. Razlika je sto su oni napali nas i oteli nasu teritoriju.

Gde si ti živeo tih godina? Ili nikada nisi naučio šta je uzrok a šta posledica ?

Znaci slazes se da uzrok mora da prethodi posledici.
Dobro. Dakle, ako je UN komisija za izbeglice zabelezila prve izbeglice sa Kosova treceg dana bombardovanja, sta je onda bio uzrok bombardovanja?????
Mislim, jer oni u NATO rekose da sprecavaju etnicko ciscenje. :confused:

Едит:
Е Јомини, хоћеш и након избора, кад победе патриотске снаге, и даље да банујеш људе са 10 поена ни због чега, а да им уз то не даш ни објашњење због чега су бановани?

Ko kad pobedi? :lol:
Da, naravno. Pa i sad ste par vas blizu isključenja zbog pisanja nebuloza. Sramotite Krstaricu.
Mada ne razumem vas... Imate forume gde do mile volje možete da pričate onakve priče, bez bojazni da će vas neko gnjaviti, maltretrati. Mazohizam je u pitanju? Ili nešto drugo?

Da, naravno. Pa i sad ste par vas blizu isključenja zbog pisanja nebuloza. Sramotite Krstaricu.
Mada ne razumem vas... Imate forume gde do mile volje možete da pričate onakve priče, bez bojazni da će vas neko gnjaviti, maltretrati. Mazohizam je u pitanju? Ili nešto drugo?

Jel' ti to sad otvoreno kazes da neistomisljenici nisu pozeljni ovde i da treba da idu?

Znaci slazes se da uzrok mora da prethodi posledici.
Dobro. Dakle, ako je UN komisija za izbeglice zabelezila prve izbeglice sa Kosova treceg dana bombardovanja, sta je onda bio uzrok bombardovanja?????

A koja je politika vođena u Srbiji svih godina pre toga?
Kako to da baš mi nakačimo NATO na vrat?

Значи признајеш!:D
Добро, само сам хтела да утврдим који су разлози бановања.
:kiss:

Pa naravno da je to samo glupiranje i nebuloza, baš poput vaših komentara ovde. Ali s obzirom da su šiptari u dobrim odnosima s njima, za očekivati je da Ameri glupetaju naokolo i sakrivaju svoja nedela iza šatro objektivnih razloga. Ko nam je kriv kad idemo uz dlaku, a posle dobijemo po tamburi.

Nego, kako beše ona Šekijeva izjava: Ako NATO bombarduje Srbiju, možda izgine mnogo Srba, ali šiptara na Kosovu neće biti...

Jel' ti to sad otvoreno kazes da neistomisljenici nisu pozeljni ovde i da treba da idu?
Тако изгледа.

Ово је приватни форум и ако власник каже да треба да се пропагира ''та и та'' политика, а да се друга сецесионише, ја то прихватам.

Али, није у реду крити се иза правилника форума.8)

Макар и ''небулозе'' како Јомини каже, то је нечије мишљење.

Значи, шта следи-----нема слободе говора!

Упс!:lol:

Back