alal
Iskusan
- Poruka
- 6.613
tokom vecerasnje setnje sumom, moj savrseni pas izuzetno plemenite i stare srpske rase (mozemo mu locirati pretke vise stotina godina) je spasio 2 zivota (nesrecna sluzincad) iz nabujalog potoka na nasem imanju. upravo lezi u neverovatno otmenoj pozi posle uvezbavanja lajanja u melodiji boze pravde za sutrasnju dodelu javnog priznanja za hrabrost (gledajte na rts-u). sluge su mu priredile toplu kupku.
u prevodu: smrzavala sam se setajuci moju dzumaricu po naselju, da bi se on zabavljao kopajuci rupe i zabijajuci njusku u iste, skroz se izblatnjavio (zna se ko je ribao) igrajuci se na igralistu dok sam ja cupkala razmisljajuci da li ona dvojca u dzipu sto su simultano pisali tamo kraj ljuljaski diluju drogu i kuda ide ovaj svet... a on sad lezi u najidijotskijoj pozi znanoj pojedinima...
u prevodu: smrzavala sam se setajuci moju dzumaricu po naselju, da bi se on zabavljao kopajuci rupe i zabijajuci njusku u iste, skroz se izblatnjavio (zna se ko je ribao) igrajuci se na igralistu dok sam ja cupkala razmisljajuci da li ona dvojca u dzipu sto su simultano pisali tamo kraj ljuljaski diluju drogu i kuda ide ovaj svet... a on sad lezi u najidijotskijoj pozi znanoj pojedinima...
, i da rucak za sutra nije gotov. 
tako sam se radovala