crveni oblak
Elita
- Poruka
- 19.115
Nesto mi se ovo uklopilo za ovde...
Jutros ja zaboravila na sneg i onako elegantno krenula ka autu sva srecna sto ga uopste imam po ovom nevremenu i sto sam napokon pre par godina pod stare dane polozila vozacki i sto postoje grejaci stakala i tralala udobnost sopstvenog prevoza...pa cu tak fino i smireno da se provozam do vrtica i do posla kad ono...trebalo mi je prvo da se dobro prisetim koji je moj auto na parkingu ispod tries' cm snega. Strpala sam dete unutra i nisam imala vremena da trazim onu lopaticu za ciscenje stakala, uzela jedan nikakav sundjer iz prtljaznika i krenula u radnu akciju. Posle deset minuta i dalje sam cistila sneg sa kola, sva mokra, rascupana ko jadnik, smrznuta, iskrivljene face od jeda, dete vristi da udjem unutra, a ja rintam li rintam i u jednom trenutku mi padne ova misao na pamet "bem ti i auto i prljavi sundjer, crnchim ovde oko kola ko bednik, umesto da sam ko prava gospodja usla u gradski prevoz i elegantno stigla na posao".
Jutros ja zaboravila na sneg i onako elegantno krenula ka autu sva srecna sto ga uopste imam po ovom nevremenu i sto sam napokon pre par godina pod stare dane polozila vozacki i sto postoje grejaci stakala i tralala udobnost sopstvenog prevoza...pa cu tak fino i smireno da se provozam do vrtica i do posla kad ono...trebalo mi je prvo da se dobro prisetim koji je moj auto na parkingu ispod tries' cm snega. Strpala sam dete unutra i nisam imala vremena da trazim onu lopaticu za ciscenje stakala, uzela jedan nikakav sundjer iz prtljaznika i krenula u radnu akciju. Posle deset minuta i dalje sam cistila sneg sa kola, sva mokra, rascupana ko jadnik, smrznuta, iskrivljene face od jeda, dete vristi da udjem unutra, a ja rintam li rintam i u jednom trenutku mi padne ova misao na pamet "bem ti i auto i prljavi sundjer, crnchim ovde oko kola ko bednik, umesto da sam ko prava gospodja usla u gradski prevoz i elegantno stigla na posao".
) i lepo mi skuvao caj sa medom koji volim, doneo mi u krevet, pozelio laku noc i lep san i izasao da upozori decu da budu tisi.

kod nje sam do duboko u noc pila najbolje spansko vino berba iz 87 god i pricale smo o nasim savrsenim vezama .. Jutros sam ustala odmorna i cila, prelepog tena i divno raspolozena

rekla sam joj da me to ne zanima
ustajanje u 5h;posto je mali derpe dobio otkaz bila sam srecna ko malo dete pa mi je i posao od 7 do 18h bio ko zurka,u jednom momentu mi kolega uvali da odem na kasu kad tamo lidija vukicevic,i tako izbrb;ljasmo se,ja se setila da sam stavljala avatar s njenom fotkom,pa me bilo sramota,al mislim da ona nije cula za to 

...prostirem ga tako sto zakacim jednu stvar pa virim kod nje da vidim dokle je stigla..
Cela dnevna soba kroz koju sam jedva prosla je mirisala na dim iako su valjda pusili samo u njenoj sobi a ne i u dnevnoj

kad mu nisam majku majčinsku... ja da ti i odgovaram, dok ti spavaš... more!!!
i napile se ko boolje,kad smo shvatile da je kasno izasle smo na kvarno i ponele smirnof sa sobom i pijuckale setajuci se do stanice
Ja sam se nabrzaka ocesljala, obukla prvo sto mi je palo pod