My so perfect life

Nesto mi se ovo uklopilo za ovde...
Jutros ja zaboravila na sneg i onako elegantno krenula ka autu sva srecna sto ga uopste imam po ovom nevremenu i sto sam napokon pre par godina pod stare dane polozila vozacki i sto postoje grejaci stakala i tralala udobnost sopstvenog prevoza...pa cu tak fino i smireno da se provozam do vrtica i do posla kad ono...trebalo mi je prvo da se dobro prisetim koji je moj auto na parkingu ispod tries' cm snega. Strpala sam dete unutra i nisam imala vremena da trazim onu lopaticu za ciscenje stakala, uzela jedan nikakav sundjer iz prtljaznika i krenula u radnu akciju. Posle deset minuta i dalje sam cistila sneg sa kola, sva mokra, rascupana ko jadnik, smrznuta, iskrivljene face od jeda, dete vristi da udjem unutra, a ja rintam li rintam i u jednom trenutku mi padne ova misao na pamet "bem ti i auto i prljavi sundjer, crnchim ovde oko kola ko bednik, umesto da sam ko prava gospodja usla u gradski prevoz i elegantno stigla na posao".;)

Ma sinoc je moj savrseni muz bio pun razumevanja za moj umor (umorna od fitnesa, naravno, ni slucajno nisam rintacila za neku bednu platicu :)) i lepo mi skuvao caj sa medom koji volim, doneo mi u krevet, pozelio laku noc i lep san i izasao da upozori decu da budu tisi.
To sto jutros deluje ljut nije zato sto sinoc nije bilo seksa, vec samo zato sto sam sama radila ove neke poslove po kuci a nisam sacekala da se on probudi pa da i to podelimo. :mrgreen:
O drugim savrsenstvima, drugi put, ovo je aktuelno pa zato o njemu pisem.

Katarina, ti si srecnica i ja bih takvog muza:)), al nemam:dash::dash:

ah, sinoc kada me je uhvatio neki divni iskricavi osecaj da prosetam napolje i odem da posetim svoju prijateljicu u vili do mene, zaista sam na putu do nje uzivala u zimskoj idili grada beograda i u mojim specijalizovanim cizmama za sneg :aha: kod nje sam do duboko u noc pila najbolje spansko vino berba iz 87 god i pricale smo o nasim savrsenim vezama .. Jutros sam ustala odmorna i cila, prelepog tena i divno raspolozena :zaljubljena:

prevod:
Sinoc me uhvatila nervoza da ne mogu da spavam kuci jer me nervira sestra :lol:
Krenem kod drugarice i usput mi pukne rajfeslus na jedinim cizmama koje ne propustaju sneg..Vratim se preobujem se :lol: i naravno potpuno mi budu mokre noge + se smrznem.
Onda smo pile neko jeFtino kuvan vino i ogovarale.. Jutros sam ustala poprilicno mamurna

dakle juce sam otisla na posao malo ranije da bih sve zavrsila na vreme,toliko sam odgovorna osoba da ne mogu da izdrzim kad me nesto ceka
posto je mali derpe u ponedeljak dobio otkaz napravila sam prigodnu zurku ali sam preuzela deo njegovog posla da se ekipe ne bi osetile preopterecene istim
onda su me pozvali na kasu recima "linda dodji brzo,imamo jednu celebrity i niko drugi ne moze da predtsavlja nasu firmu kao ti,zamisli da spomene nesto na tv,bolje da se predstavimo u najboljem svetlu" tu sam se ja lepo iscaskala s jednom renomiranom glumicom,ostavila mi baksis 1500€,kaze evo za cokoladu :roll: mislim se sta cu s tim,da kupim zvaku??? al eto fina zemska lepo je ispratih ona mi ostavila broj telefona kaze ako hoces ulogu bilo gde samo reci linda ucinices mi uslugu ako ides preko menez:) rekla sam joj da me to ne zanima
sa ucvenjenim kolegom (ucveljenim jer je mali derpe dobio otkaz) sam razmenila par fora,jednom je on pobedio a vise puta ja
prevodz:mrgreen: ustajanje u 5h;posto je mali derpe dobio otkaz bila sam srecna ko malo dete pa mi je i posao od 7 do 18h bio ko zurka,u jednom momentu mi kolega uvali da odem na kasu kad tamo lidija vukicevic,i tako izbrb;ljasmo se,ja se setila da sam stavljala avatar s njenom fotkom,pa me bilo sramota,al mislim da ona nije cula za to :lol: fina je zena al nije ostavila baksis z:mrgreen:
kolega je ceo dan jurcao za mnom jer je bio usamljen bez malog derpeta,ali ja sam ga maximalno coolirala,cim zavrsim recenicu okrenem se i odem a u njegovim ocima prosto vidim molbu "pricaj sa mnom,usamjen sam" ali q;rac malo,kad sam ja ostala usamljena njih dvojica su me jos vise kulirali,linda je zlopmatilo,je l ste vec zaboravili???

Divnoo jutro....ustala sam u 9h,natenane popila solju zelenog caja i sveze cedjeni vocni sok,istusirala se i bez zurbe namazala...Dok sam bila u kupatilu i ostali ukucani su ustali i poceli da se spremaju za svoje obaveze tako da sam stigla i da pogledam postu na miru a onda smo krenuli...
25 stepeni napolju,naocare za sunce i otvoreni prozori na kolima.
stizem na posao,kafa me ceka,koleginica mi kaze da imam neki pokloncic koji je odneo nepoznati momak malo pre...Huh..kutijica a u njoj Swarovski narukvica kakvu sam letos izgubila...
Ah zivot je lep!z:)
kad ono medjutim:u pola sedam zvoni alarm na telefonu,cini mi se da je napolju jos mrak,istrcavam iz kreveta i pravac da ukljucim cajnik za vodu kad cvrc...on ne reaguje..mrtav...vec se oprastam sa njim,psujuci,i stavljam dzezvu da zagrejem vodu za kafu kad nece ni sporet...Osigurac...
Odustajem jer da bih podigla osigurac moram da izvadim merdevine iz storage-a a za to se nema vremena.
Tusiram se,perem zube,namazem se samo do pola,vadim ves iz masine,stavljam drugi i sa punom vanglom vesa u jednoj ruci podizem roletne u kcerkinoj sobi drugom rukom...Vicem,zovem,tepam,pretim sve naizmenicno....Ona jedva ustaje...
Mleko nisam zivadila iz frizidera,ledeno je,pa joj ne dam da pije,ona cvili,nece suv kroasan,na kraju joj udovoljim,oblacim se..uuuu..ves je jos u vangli,ne ume sam da se prostrez:((...prostirem ga tako sto zakacim jednu stvar pa virim kod nje da vidim dokle je stigla..
Oblacim jaknu i strcavam dole da ocistim auto,njoj kazem da obuce jaknu i zakljuca...ona silazi nakon 5 minuta da mi je znati sta je toliko radila,sedamo u kola,slajfujem,klizavo je i odvratno...Ona akze posle tri min voznje..Mama ja uopste ne znam da li sam zakljucala vrata...
Mislim se Boli me bas uvo...
Dolazim u kanc,pije mi se kafa-kriziram,ali nema mleka...koleginica odlazi da kupi i urucuje mi kutiju sa materijalom koji treba pregledati i srediti do ponedeljka...

Naše famozno uselenje... je usledilo... sve je bilo ckum pakum kada smo mi ušli... sve se sjaji... nigde trunčice prašine ili prljavštine... a kartonske kutije? Hmm... šta li je to?
Vozač i pomoćnici su nam danima unosili stvari i lepo ih slagali...
Skoro ne primetno sve je došlo na svoje mesto...

Svi su imali mnogo razumevanja pa nisu dolazili...
I ništa se kvarilo nije...

Prevod:
Nakon nedelja i nedelja ribanja, uselili smo...
Sve je bilo u haosu... i sve smo nas dvoje sami sredili, jer gle čuda-svima je nešto baš tada falilo... a prašinu i karton ne mogu više očima da vidim...
Kesa i stvari smo imali mali milion,... dok smo sve to raspakovali crkli smo... jer nam je neko bio u kući non-stop... pa sam ja morala i da kuvam kafe i ručkove i sokove...
Nakon toga sam spremala i slavu, i posle slave se razbolela... od umora...
Nedelju dana sam ležala...

.ebo mi pas mater... ko me terao i da se udajem i da gradim kuću...z:mrgreen:

Ah sinoc sam u svojoj vili dozvolila svojoj posluzi da ima dan za ljubav.. Dok su njihovi momci isto paori (:lol:) dolazili u moju vilu i pili vino iz mojih vinograda berba '56, ja sam uzivala dok im cinim taj plezir..
Jutros sam zatekla vilu okupanu suncem, sa miomirisima i precisto kupatilo :lol:

... Sinoc je mojoj cimerki dosao je.bac naravno nenajavljen , samo covek prosto i jednostavno dosao. Jutros nisam smela da se istusiram jer je kada bila puna dlaka : povrac : :sad2: Cela dnevna soba kroz koju sam jedva prosla je mirisala na dim iako su valjda pusili samo u njenoj sobi a ne i u dnevnoj :lol: U svakom smislu :mrgreen: Popili su mi i obe flase vina iz frizidera. Kad stignem kuci, cuce me cela zgrada, jutros su spavali , sreca njihova. :dash:

Poslednja izmena:
Ahh... kakvo divno jutro...:zaljubljena:
Sunce se lagano prolamalo kroz naš prozor, dok su nas ptičice budile svojim pevanjem... miris svežine i procvalog cveća se širio sobom... :D
Bilo je 10:00h kada smo moj voljeni i ja u istom momentu otvorili oči... i strasno se poljubili, prepuštajući se strastima...:kiss:
Nakon vođenja ljubavi, mm mi je doneo doručak i kafu u krevet... :heart:
Ustala sam, istuširala se, i lagano spremila za sastanak... sa veoma važnim klijentima...
Na sastanak su svi došli u isto vreme... sve je teklo glatko...
Kada sam stigla u svoju kancelariju, na stolu me je čekao ogroman buket prelepo aranžiranog cveća, bombonjera, i vino... ahhhh... ko li to poslao?:D
Moj tajni detektiv je otkiro da je to moj obožavalac(oc) iz Švajcarske... :mrgreen: ahhh kako je samo napadan... :lol:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Prevod:
Jutros sam jedva ustala u 7, em je rano, em hladno, em me glava boli od jeb.enog vetra... na brzinu sam navukla prvo što sam našla... i izletela...
Dok sam se oblačila ludi muž je iz kreveta tražio da mu pročitam poruku, i pročitam mu... tek će on meni, a ja već na vratima, "Aj mu odgovori...":eek: kad mu nisam majku majčinsku... ja da ti i odgovaram, dok ti spavaš... more!!!:evil:
Otišla sam u poresku, gde su mi dali razne uplatnice i zahteve, i traže svaku kur.ac...
Pa u opštinu gde mi je gospođa opet nešto tražila...
Pa u poštu... pa banku... :roll:
Kad sam napokon stigla u kancelariju, na stolu me je čekalo brdo papira koje treba da završim...:roll:

Poslednja izmena:
jao draga cicak pa i ja zivim skoro isto kao ti
sinoc sam izasla na fino mesto sa svojom francuskom prijateljicom
popile smo po koktel a onda se civilizovano uputile svaka na svoju stranu.legla sam na vreme jer mi je jako bitan san lepote.jutros sam spavala koliko sam htela,ustala i na vagi je bilo -7kg(a prvobitni cilj mi je bio -6) otisla sam da se malo zezam po gradu,nakupovala svega i svacega i vratila se punih ruku
sad sedim ovde,otvoren mi balkon,tako je toplo da cu morati da ukljucim klimu
prevod:
sinoc sam izasla s drugaricom u bar koji se zove perestrojka :per: i napile se ko boolje,kad smo shvatile da je kasno izasle smo na kvarno i ponele smirnof sa sobom i pijuckale setajuci se do stanice
moj voz je kasnio 1h15min pa smo otisle do njenog auta,usput piskile na ulici ,mm je dosao po mene,spavala sam kratko pa sam se probudila prilicno izguzvanog lica,a moram da perem kosu i spremim se da idem kod lekara,vaga je pokazivala i dalje istu tezinu,nisam smrsala koliko sam htela :dash: ,kupila sam kupaci,nije bio onaj navy koji sam prvo mislila :dash: dobro i ovaj je lep ali nije hit sezone :roll: kao i senku,ali nije bila siva koju sam zelela pa sam kupila second best :roll: dosla kuci,smrzavam se ebes mesec maj kad je kao u novembru

Greota da ova divna i nadasve originalna tema cami negde na 101 strani.

Jednako kao sto je bas onako bzvz da ja ne podelim svoj sjajni zivot sa vama pa da me mrzite kao sto dolikuje jednoj fabulous forumasici.
Dakle....jutros sam ustala polako, umila se natenane prepustila svoje lice jednom od mojih sminkera ( mozda ga i znate to je Max nadimak sam mu dala Factor jer je neobicno vazan faktor u mom zivotu) i kad me je doterao kako treba sela sam u luksuznu limuzinu mog sofera i dovezla se na svoj vise engo sjajni posao , na svoje vise nego visoko mesto gde sam jednako bitan faktor kao ovaj moj faktor za mene .

Tu su me naravno odmah zatrpali poslom.
Toliko posla odavno nije bilo, prosto ne stizem glavu da dignem od raznoraznih poziva , molbi, zelja ...
Za sve to vreme sam maksimalno koncentrisana i usresredjena na posao, nema kod mene tu cile mile.

Malopre zove jedan fini covek, ljubazno mi se izvinjava sto me uznemirava i kaze da je dobio sta sam mu poslala i da je divno ali da je nasao jednu majusnu grescicu pa me ljbazno moli da je ispravim.
Kazem, gospodine dragi kad ste tako ljubazni - evo odmah cu.

Tako fino i kuluturno ispravim gresku i on mi se zahvali od srca i eto sad sam toliko srecna sto sam na lep i civilizovan nacin resila taj problemcic da me sve tolina oko srca obliva.

I meni je danas savrsen dan...
Ustala sam rano, pre alarma, jer sam se tako fino naspavala.. Moja malena, divna devojcica je celu noc
spavala kao jagnje i pustila mamu da se odmori... Dok je moj muz spremao dorucak, ja sam otisla u
sobu moje cerke, ali gle cuda - ona je vec ustala, obukla se i cesljala svoju prelepu kosicu.
O da, zivot je lep. Moj savrseni muz se ponudio da opere sudove od dorucka i da presvuce bebu, a ja sam
zaronila u mirisljavu kupku i opustila se... Niko mi nije lupao na vrata kupatila, u kuci je vladao potpuni mir...
Kakva harmonija...
Onda sam se natenane lickala kremama, nasminkala se i obukla svoju firmiranu odecu, i naravno savrsene
kozne cipelice, a kad sam izasla iz sobe, muz je vec bio na poslu, cerka u vrticu a beba je spavala...
Zazvonio je telefon... Javila sam se svojim umiljatim glasom... Moja divna svekrva, htela je da pita kako je njen
sincic... Bila je sva nezna i umiljata...
Posle sam od dosade lakirala nokte... Rucak ne moram da kuvam, muz je odlucio da nas casti u jednom
ekskluzivnom restoranu...
I eto, sada pijuckam vino, forumasim... Volim svoj savrseni zivot... :aha:

Znaci ovako je to bilo :

Ustala sam jedva ali jedna, nadrkano sam se nasminkala i dosla na posao.
A posla nema pa nema dosadno je do bola, niko me ne hebe kad hocu da radim nesto i onda sam dosla ovde sa vama da se druzim.
U tom zove neki direktor kaze kako je nesto sto smo mu poslali sa greskom i zahteva da se to ispravi.
Ja mu kazem da moze da moli al da zahteva nece da moze nasta on upada u onaj balkan trip sta ti meni a ja onda u agrsivni mod ma bole me bas da ti saljem dodji pa uzmi kad si svinja.

Eto tako je to bilo :lol:

A sada originalna verzija...
Celu noc oka nisam sklopila jer je Klara plakala, imala neke grceve... Kada je alarm zazvonio,
doslo mi je da ga zafrljacim, ali me je muz sprecio i jedva sam naterala sebe da ustanem iz toplog kreveta...
Muz je zurio na posao pa je s'nogu pojeo nesto iz frizidera a mene ostavio samu sa dvoje dece i kucom u haosu...
Usla sam u cerkinu sobu, molila je da ustane, ljubila je, mazila, na kraju malo i pretila, jedva sam je izvukla iz
kreveta i obukla... Mislim da je otisla cupava u vrtic :( Ja sam se nabrzaka ocesljala, obukla prvo sto mi je palo pod
ruku. Na silu je pojela jedan kroasan, pa sam morala da budim bebu i da je zajedno odvedemo do vrtica... Guzva u
saobracaju, haos, hladno, kisa...
Kad sam stigla kuci, uspavala sam bebu, stavila ves u masinu, usisavala... I da, pricala na tel sa svekrvom i
malo smo se podzapale, kao uvek...
Eto, to je moj savrseni dan...

Znaci ovako je to bilo :

Ustala sam jedva ali jedna, nadrkano sam se nasminkala i dosla na posao.
A posla nema pa nema dosadno je do bola, niko me ne hebe kad hocu da radim nesto i onda sam dosla ovde sa vama da se druzim.
U tom zove neki direktor kaze kako je nesto sto smo mu poslali sa greskom i zahteva da se to ispravi.
Ja mu kazem da moze da moli al da zahteva nece da moze nasta on upada u onaj balkan trip sta ti meni a ja onda u agrsivni mod ma bole me bas da ti saljem dodji pa uzmi kad si svinja.

Eto tako je to bilo :lol:
Ma, je l' znas onaj fazon za sex na radmnom mestu?
Dignes noge na sto i ebe ti se za posao. :)

cutite vi ,ja sam najgora.izlazi danas moj muz sa posla da mi cestita rodjendan i donese poklon,ulazi na vrata i krije ga iza ledja.mene izjede znatizelja,daj bre!

cd dina merlina(koga inace ne podnosim)
mislim,sta reci...
(uzgred juce je dobio platu i bio je odsutan 2 sata popodne,kaze isao sam po radnjama...)

cutite vi ,ja sam najgora.izlazi danas moj muz sa posla da mi cestita rodjendan i donese poklon,ulazi na vrata i krije ga iza ledja.mene izjede znatizelja,daj bre!

cd dina merlina(koga inace ne podnosim)
mislim,sta reci...
(uzgred juce je dobio platu i bio je odsutan 2 sata popodne,kaze isao sam po radnjama...)

joj :lol:
al dino merlin
i srećan srećan rodjendan smokvice : )

Back