My so perfect life

tokom vecerasnje setnje sumom, moj savrseni pas izuzetno plemenite i stare srpske rase (mozemo mu locirati pretke vise stotina godina) je spasio 2 zivota (nesrecna sluzincad) iz nabujalog potoka na nasem imanju. upravo lezi u neverovatno otmenoj pozi posle uvezbavanja lajanja u melodiji boze pravde za sutrasnju dodelu javnog priznanja za hrabrost (gledajte na rts-u). sluge su mu priredile toplu kupku.

u prevodu: smrzavala sam se setajuci moju dzumaricu po naselju, da bi se on zabavljao kopajuci rupe i zabijajuci njusku u iste, skroz se izblatnjavio (zna se ko je ribao) igrajuci se na igralistu dok sam ja cupkala razmisljajuci da li ona dvojca u dzipu sto su simultano pisali tamo kraj ljuljaski diluju drogu i kuda ide ovaj svet... a on sad lezi u najidijotskijoj pozi znanoj pojedinima...

A joj sto je dobro biti ja .
Moj drazesni muz jutros me probudio cvrkutom .
Bio je toliko uvidjavan - dusa moja draga- pa je sabotirao budilnik pre nego sto je ovaj uspeo da me probudi.
Nas slatki pas , pametnica jedna biglovska doneo mi je novine u krevet , dete se samo obuklo, divno slozilo boje sve u skladu sa aktuelnom sezonom jesen zima 2009...te sam ja natenane ustala.

Vec od 10 h imali smo rodjendan u jednom exskluzivnom restoranu, lepo smo doručkovali , prosetali do jednog otvorenog trznog centra da kupimo dekoraciju za nase cvece a zatim ponovo dosli kuci da se presvucemo , razmenimo par reci sa nasim internacionalnim frendovima i ponovo krenemo u jedan restoran domace kuhinje na rucak ....podrazumeva se da smo sa sefom kuhinje ko rod rodjeni , te da smo jeli vrhunske specijalitete koje je svojom rukom spremala samo za nas , vodeci racuna da zadovolji svaciji ukus.

Cak je i nas zlatni pas dobio kvalitetan i kaloriski odmeren obrok , o svemu se mora misliti .

A sad dodjoh malo medju vas , moje , da mojoj drugarici koja stize svojim dzambodzetom za par dana javim da je letnja basta u nasem dvoristu zatvorena , te da cemo nas susret realizovati u salonu specijalno opremljenom video nadzorom sve u cilju nase bezbednosti.

U to ime umesto lezerne garderobe treba poneti salonke i haljinu , blejzet i sesir sa sirokim obodom, a u zavisnosti kad se i kako bude realizovao nas skup pripremili smo i prigodnu literaturu kako bi se moja gosca u nasoj citaonici osecala kao kod kuce.

Idem sad da postrojim poslugu , vidim da kreveti u decijoj sobi jos nisu namesteni :evil:, i da rucak za sutra nije gotov.

Takode cu morati da sankcionisem servisera tehnike, jer mi je ostavio ovu idiotsku zastarelu tastaturu na kojoj ostecujem moje predivno izmanikirane nokte , a ukrao onu sto telepatski kuca ono sto ja mislim.

Jel dosta da mu ukinem platu il i da ga odpustim ??? :think:

Poslednja izmena:
znam da si ti zena od stila i da ces izabrati adekvatan salon od svih koje imas u toj vili za ovaj susret
nadam se samo da ce moja toaleta odgovarati prilici i nadam se da kopmlet koji sam juce kupila kod diora nece izgledati too cheap

Oooo draga moja , slatka moja, sta to govoris ....sta iz tvojih uzsta to izlazi sada ???
Zena od stila , maca nad macama , kraljica šika , od koje se i Viki Bekam postidela , videla sam licno , kako takva dama moze i misliti samo takve stvari o sebi ....

Ajde molim te ....ne zasmejavaj me.

jao taman posla,prosli put kad sam obukla cincilu celo izdanje casopisa elle je bilo posveceno meni "necuveno!linda je narucila ubistvo 150 neznih cincila da bi se utoplila" :roll: novinarska posla:roll:

Ma nemoj mi reci da ti hajes za te novinarcice ???
Znas ti kakva je to sorta.
Das im koktelćić il dva , malo kanapea sa lososom i eto tebi naslova u novinama kakav se samo pozeleti moze.
Ako pak posluzis kavijar i Šampanac , al ne skupi nego u skladu sa njihovom klasom, ima da te kunu u zvezde , i cincile za tebe da koljucnu , samo da ih opet pozoves .

Pitaj mene , znas da ja tu sortu znam ....;)

Ma nemoj mi reci da ti hajes za te novinarcice ???
Znas ti kakva je to sorta.
Das im koktelćić il dva , malo kanapea sa lososom i eto tebi naslova u novinama kakav se samo pozeleti moze.
Ako pak posluzis kavijar i Šampanac , al ne skupi nego u skladu sa njihovom klasom, ima da te kunu u zvezde , i cincile za tebe da koljucnu , samo da ih opet pozoves .

Pitaj mene , znas da ja tu sortu znam ....;)
:rotf::rotf::rotf:
e nema nam ravnih,koje ke,nja,nje:super:

pa moja skromnost je opste poznata :manikir:
nego draga,sta mislis o onome sto smo vestica i ja pricale,o anonimnoj poseti nekom nocnom klubu(koji je bas tipican za podrucje) nakon cajanke?
ps oces da idemo u kafanu? :zper:

Kakva kafana kakvi bakraci ...da se mesam sa obicnim svetom, da mirisem na crni luk i zaprsku , da jedem iz escajga i tanjira koje pere neko tamo ...ne dolazi u obzir.

Ju ju ju sebi ne mogu doci ....kakva ideja :sad2:
A i nemam sta da obucem ....najogre sto imam je ona prada napacena ,a i to me blam da nosim . :neutral:

pa mozes pradu,to sad ionako vidim da svi redom nose :roll: bila je neka tema sta nosim danas i pola plebsa voli pradu,culi valjda kad je bio onaj film :mrgreen:
i ...ne moramo da jedemo,samo da pijemo :zper: a bas ako budemo gladne reci cu ja svojoj sluskinji da nam zapakuje u tasne neke sendvice s lososom i kavijarom,te njihove zaprske ne dolaze u obzir

Благо вама, живите безбрижно, а ја, богами, забринута.:confused:

Дете ми у петак дошло с контролног из физике и донело оцену 5 минус! :eek:
Плаче, рони сузе, бојим се пробиће поплава доле код комшије...:roll:
Тешим је, а она ни да чује!
Ено је, јутрос устала у пола 7, по обичају наместила кревет, направила себи доручак и док сам се ја расанила она већ седи и учи! У подне јој кажем:''Де, направи мало паузу, не ваља толико да учиш'', а-ја! Не можеш јој избити књигу из руке. Једва је натерам да се мало одмори од физике, а она узме лектиру у руке. Каже, тек за месец дана имају лектиру, али она воли да сваку књигу прочита бар двапут....толико ужива дете у лектири....:confused:
И таман кад хтедох да кувам ручак она каже:''Нека, мати, пусти, ја ћу!'' Скувала док си реко кекс, и још приде умесила питу с вишњама...
Реко, ајд да бар ја оперем посуђе, али јок, не да она!
Како је последњи тањир метула на цеђење, ватила се усисивача и крпе. За тили час опајала, побрисала, затегнула....и ено је, од подне седи поново над књигом....
Кажем:''Мани се дете, па не мораш и ове године да будеш прва на републичком баш из сваког предмета....'', али она ни да чује!
Ево, једва је наговорих да направи паузу, да не поквари вид читајући....а она ни пет ни шест - него се машила гитаре па поновила све етиде од првог разреда музичке до данас....
Е, лепо, не знам шта ћу са тим дететом! :roll:

Па сад, видите како је мени! :confused:

Malu za predsednika.
Ništa ...da ti lepo poslusas stare kajle, da osnujes partiju pa da malu proklamujes u predsednika stranke ....pa nek se dete bavi politikom , neka cita ustav i sve one stavove kad vec voli da cita ,a ti da ubiras plodove njenog rada ....bog da te vidi.

Znam ljude , stilizovacemo malu, napraviti plakate , bilborde, napraviti press konferenciju u centru sava i skupštinu stranke u areni ...i za godinu - max dve eto male u savetu evrope....

Niš se ne brini sestro slatka , kad imas vunderkidna u kuci i vake savetnike , daleko ces dogurati ..

Moja majka, to je najrazumnija žena na svetu. I ne samo to, i najbogatija. Nemamo mi finansijske probleme. Došao danas jedan prijatni mladić da prodaje aparate za prečišćavanje vode. Cena, prava sitnica, samo 800 eura. Šta je to za nas? Još na rate. Milina.

Ne, ne treba nam ugalj.Ni račune ne treba da plaćamo. Ni školarina mlađem bratu ne treba da se plati. Sve imamo, samo nam je taj aparat falio. I eto, sad ćemo imati super fancy prečišćenu vodu, imaće isti ukus kao Rosa (od koje mi se ne povraća).
Mislim da neću da se ušlogiram. Uopšte se ne nerviram.
.:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Gospodjo, Vi ste promasili temu.
Verovatno ste hteli da odete na Rupu pa ste nehotice svoj post metnuli ovdi.
Ljubazno Vas molim da ga obrisete, izuzetno smo osetljivi na bes, jer mu u nasim savrsenim zivotima ne vidimo razlog. Za nas je to osecanje sasma prevazidjeno

Hvala

eh, dragi moji, evo samo sam skoknula da vas vidim na kratko...juce sam se vratila sa jednog od svojih mnogobrojnih poslovnih putovanja, i mogu vam reci da je bilo odlicno..vodila sam nebrojene naucne razgovore na dva svetska jezika, upoznala neke buduce nobelovce sa kojima sam otisla na par pomalo dvosmislenih vecera-uvek se zacudim kako lepo pocnemo neki potpuno sajentifik razgovor, kako i treba, a onda nakon nekog vremena ti eminentni muskarci, te face u svom poslu, pocnu da mi se priblizavaju, onda mi se zagledaju u oci, krenu da pomalo zamuckuju, da prebacuju ruku preko naslona moje stolice, kao slucajno i pocnu da me ispituju, ko ce me docekati na aerodromu, pa da li sam raspolozena za jednu malo intimniju naucnu saradnju, pa da li bi mogli ostati u kontaktu, i sve tako nekako...ali, na kraju krajeva, iako mi to malo kvari utisak i ozbiljnost tih mojih putovanja, mogu i da shvatim te muskarce, kad neko izgleda poput mene, tesko je ne pokleknuti pred iskusenjem, pa makar bio i najpametniji muskarac na svetu...
u pauzama izmedju dve naucne sesije, iskoristila sma priliku da se malo suncam i kupam na plazi eksluzivnog hotela gde me je Ministarstvo za nauku smestilo (hvala Bogu sto se nisam morala mesati sa lokalnim stanovnistvom!), uhvatila sam malo boje za predstojecu susret sa jednom vrlo intrigantnom zenom (prezirem solarijume, preplanuli ten se racuna samo ako je dobijen na nekoj egzoticnoj plazi, zar ne?) i jedino sto mi kvari utisak je sto zaista nista nisam uspela da sopingujem :(
naime, uvek na svojim putovanjima iskoristim priliku da pronadjem nekog "tek sto nije otkriven" lokalnog, mladog kreatora (cim ja pocnem da nosim njegove modele, on naravno postane poznato ime overnight) i pokupujem pola radnje...ja, naime, imam vrlo specificni modni stil, i izbegavam da nosim izvikane marke tipa "Dior" i "Prada"-to je tako obicno...ja volim da se izdvojim iz gomile..elem, ovde bas nista adekvatno nisma nasla, iako sam nabasala na jedan outlet "sve za 1000E", ali zaista nicim nisam bila impresionirana, te nista nisam ni kupila...
e, sada moram zuriti, dragi moji perfect sapatnici, mnogobrojni poslovni saradnici cekaju u redu da me pozdrave i pozele "dobro jutro", moram im podeliti neke pokloncice sto sam im kupila, vidimo se uskoro, ako nadjem vremena....

Back