My so perfect life

Mirka, moram ti reci da su jake boje samo za plebs koji zivi siromasnim zivotom..pogledaj, na primer, latinoamericke serije, bole ochi od sarenila......za nas sa ispunjenim zivotima su samo decentne boje-siva, grao, crna, sa malo primesa ljubicaste, zelene i braon, ali uvek moraju biti isprane nijanse..pa, ne zelis valjda da izgledamo jeftino poput one novokomponovane Paris Hilton?!?

ali, draga, ja nemam takve, moji su ili, svi 'vaki, ili su goli, a dobila sam opomenu od nadleznih da ne mecem svoje aktove vise u avatar, ljubomorne su mnogo forumasice, ne mogu izdrzati pritisak, forumashi lude od pogleda na moje nago telo i svi masovno napustaju forum, a onda oglasivachi napustaju krastaricu, jer im se ne isplati i tako... :roll:
sve podleze surovim zakonima ekonomije, pa i ovaj virtuelni svet :(

Ako je tako organizovacemo demonstracije ...jel ti dosla 10 000 ljudi il da dodam koju nulu ?
Ko bre to ima nadlezniji od nas ovde ?
Nemoj sestro slatka da si smesna ....ova grupa nasa, mala ali odabrana ...obamu savetuje...
Ko nama moze da naredjuje...
Jes da nisi u mom klanu al stalez smo moramo se podrzavati :)

maaa...da znas da si u pravu...sad cu staviti svoju najnoviju sliku, pa nek ide zivot....ko su bre oni da bilo sta odredjuju, krsta postoji znog nas, a ne mi zbog nje...podrzaumeva se da su mi i aktovi u decentnim nijansama, nista roze, zuto i to...

ma, znas, nekada se prosto snebivam da pokazem svoju pravu prirodu, jer, mi, koji udaramo smernice ponasanja i stila, ovde, na forumu, moramo biti pazljivi, siroke forumske mase nas slede sta god mi da uradimo, i onda, zamisli sta bi se desilo kad bi se sve forumasice povele za ovim golim avatarima...strasno...forumashi nista pametno ne bi umeli da napisu, toliko bi bili ophrvani nasim slikama...mozda je bolji izbor ovako nesto animirano i nezno, kao ti...:think:

To je sestro slatka kamuflaza...ja sam se maskirala da me ne prepoznaju.
Suvise sam popularna i ne smem da dozvolim da obicni smrtnici skapiraju sa kim caskaju ..
A kad vec moram da se maskiram , da se skrivam iza tudjeg lica onda aj nek to bude andjeo, jer sve sto bi drugo stavila asociralo bi ih na mene pa opet nisam nista uradila.

Tesko je biti popularan ...vise ni na forumu nisam mirna :(

potpuno te razumem...evo, ja samo par dana nisam bila u zemlji, a forumashi samo salju li salju SMSove, te kad cu se vratiti, te da posaljem golisave fotke, te nedostajem im...cudi me da i temu nisu otvorili o meni.. :roll:
nisam mogla da se odmorim ni pola sata....popularnost je breme ciju tezinu poznaju samo napaceni :(

Odoh ja sad da u mom bioskopu u parteru kuce odgledam neki film.
Dobila sam da pregledam i kazem sta mislim pre nego ga puste u javnost.
Dok ja ne kazem da je ok Julia Roberts ne moze da spava.
Luda zena ...a zna da je volim ...i da nikad nisam rekla da je film u kome je glumila bzvz.
I sad ako mi se film nedaj boze ne svidi , zapalice traku i nikada ga niko videti nece.

Kako ja sad da budem toliki skot pa da kazem da ne valja ?
Kako ?
Ljudi ulozili napor, novac, entuzijazam , ko sam ja da im to pokvarim...
Al ako je drnč moracu :mrgreen: ne mogu da dozvolim da se siroke narodne mase pate gledajuci lose filmove ...i da ne daj boze neko kaze da sam JA :eek: rekal da je film dobar ....

Nisam luda da kaljam svoju reputaciju svetice zbog Julije .

veceras sam uzivali u jednom specijalitetu od kikirikija dok sam pregledala najvaznije vesti na internetu,usput sam komunicirala s poznanicima iz inostranstva
(jela sam smoki,pravi!!! dok sam visila na forumu i fb)
mogu vam reci da sam se divno provela u inostranstvu,svadba je bila prosto fantasticna
za pocetak na aerodromu me je sacekalo dosta fanova,koje sam obasula poklonima
te veceri su nam domacini porucili iz ekskluzivnog restorana eksluzivnu domacu hranu i nafinije vino
malo smo se ponapili pa sam otisla u posetu svom bratu u njihovom novom stanu gde me je obradovao vescu da je prihvatio konacno ugovor od jedne poznate americke kuce,jure ga vec mesecima da radi kod njih ali kako je on jako proznat u svojoj struci dosta je razmisljao i dvoumio se
sutradan sam posetila majku i dedu,opet sa prikladnim poklonima,oni su u tu cast zaklali prase i pocasili nas pecenjem
molim vegetarijance da se ne sablaznjavaju,ja sam savremena zena
uvece sam negde bila al se ne secam gde
u subotu sam popila kafu u jednom predivnom kaficu,s drugaricom,masam obozavalaca je lizala izlog tog lokala dok ih je moje obezbedjenje teralo smrkom :lol:
posle sam opet negde isla al ne znam gde
onda smo veeelikom limuzinom vajarka poslovna zena iz izdavacke kuce i ja otisle na mirkin brezuljak :hahaha: u posetu novinarki i njenoj novorenoviranoj vili
ocarana sam i vilom i lepo vaspitanom cerkom i ljubaznim suprugom ali najvise plemenitim psom koji je sve vreme mirno sedeo,nije ga zanimalo sta imamo po tanjirima,ma nije prilazio
tu se desilo nesto malo neprijatno,naime novinarka se napila...malo vise,ne znam sta joj se desilo,uglavnom situacija se otela kontroli,htela je da skoci kroz prozor(fotke kao dokaz) i htela je da nas odvuce u neku kafancinu,medjutim fine gospodje kao mi nisu mogle da pristanu na tako nesto
u jednom momentu,primetile smo da se na ekranu pojavio film s dzordzom klunijem,znate to je onaj lik sto mi ne da da da disem i pise mi sva ta pisma i salje cvece i to,u jednom momentu je poceo da mi salje poljupce preko ekrana :eek: (pisalo je "sistavi dzo ljubi lindu") bila sam zaprepascena
sutradan je bila svadba o tome u sledecoj epizodi

Inace ...zaboravila je da isprica vazne detalje o njenom dolasku na mirkin brezuljak . :roll:
Naime vreme je bilo divno.
Suncan dan , prolecno vreme, toplo , onako ko rodjeno da se razgolitis da pokazes sve svoje atribute ali draga moja inostrana frendica nije zelela da privlaci paznju vise nego sto je bilo potrebno te je obukla dzemper. Dobro ne ba dzemper - dzemper , vise kao neku lakanu pamucnu bluzicu. A mi smo se svi cudili...pitamo je ...jesi normalna zeno...sta se skrivas , kad si macka, bas te briga sto ce svi da gledaju , riba si pa sta ....al ona kaze "NE , nemoj da ste dosadne , skromnost je vrlina " :think:

Porazmislimo se mi , vidimo ima nesto u tome , pa brze bolje pocesmo da se oblacimo.
Ja brzo ogrnuh preko ramena nesto, vajarka navuce majcu preko pupka , a gospodja izdavac sve to gleda i kaze ....idem da zovem muza da skine one dugacke gace ....sta je folira ceo zivot da je skroman kad moze lepo da pokaze svoje divno izvajane noge .

Takodje , zaboravila je da napomene da u vili postoji sektor za pušace i nepusace , onaj za nepusace odise mirisom poljskog cveca, dok se onaj za pušace osvezava vazduhom sa alpa , tehnika je još top secret , al kad patentriamo , i zastitimo prava , shvaticete kako je to sve bilo na dohvat ruke svima vama , i pitacete se kako se vi toga niste setili....

A da je onaj smorni kluni svracao...svracao je...Bila tu i Ketrin Zita ....al na nju niko nije obracao paznju pa je ucveljena otisla ... Ogrebao se ovaj mucenik za jedan poljubac , otisao covek masuci repom....

Pojma nemam dokle su ostale ...onako pijana nisam imala uvid u vreme ....al nesto brzo prodje to vece ....

:lol: :hahaha: ludajo
moram vam reci da je ona cica,mica od gospodje novinarke izvrsna kuvarica,sama je ispekla kore i zavila razne pite :) specijalno i premijerno za nas
ja sam tom prilikom dobila jednu manju biblioteku i jedno unikatno delo nase vajarke,za sada ga drzim samo kad mi niko ne dolazi,kad dodju gosti ipak skidam jer imam obzira prema ljuidima,nadam se da vajarka nece dolaziti na forum da ovo vidi :mrgreen:

Jaooo a pokloni ...to je tek prica za sebe...:heart:
Pazite kako je nasa Linda pazljiva ...:cmok2:
Kupila mi miša za moj supersonicni lap top sa svarovski kristalima , i to roze ! :zaljubljena:
Specijalno pravili po narudzbini za mene , unikat totalni.

Znajuci kako je nasa giik ( ko ce da pise sto puta isto ) zimogrozljiva porucila je za nju, takodje unikatne , od pravog zeca ( gde je vragana da ovo vidi ) cipele ....odrzavaju toplu nogu i mogu se podesavati po velicini i potrebi , tj nameni....dja za napolje, dja za kucu ...leti hlade , zimi greju ....

Brinuci o mojoj devojcici andjelu i o njenim osetljivim usima ....nabavila nam je unikatne cuvare ušesa , u svim bojama , da Šizika Junior bude uvek u trendu....

A kuvarica mica je bila na visini zadatka , iznenadila me totalno ....skidam kapu zeni !

Ja sve hocu da vam se javim i da vas pozdravim, al ne stizem od silnih obaveza vezanih za moj lik i delo. Al dok batler ( koji ce sluziti i moje drugarice kad dodju u posetu u moju skoro kupljenu i skoro opremljenu vilu na jednom uzvisenom delu jednog milionskog grada ) ne dovede moje divno dete sa časa engleskog na koji ide dva x nedeljno, cisto da odrzava svoj besprekorni engleski naglasak , ja se dohvatih smog super mocnog lap top ceda, svog od svarovski kristala , specijalno za mene napravljenog i reših da vam otkucam koji red .

:)

A batlera niko da pomene ?
A dobar bio ...pokazao se u najboljem svetlu ....rekla sam mu il ces da radis sta ti telepatski sugerisem il ode glava. Nemoj da se desi da moram pred prijaateljicama da ti kazem nesto recima ....mozes da se selis.

I on sta ce ...gde ja okom tu on skokom....
Osvetlao mi je obraz ....

Jel se slazete da je bio bas na nivou zadatka ....necujan a delotvoran ???

Posle sam morala da mu dam malo....da mi masira noge ....to mu je nagrada nad nagradama ....dam mu malo i on srecan ....

:mrgreen:

a ovo je samo zbog Klunija

2.gif

Kako sam oci otvorila popila sam veliki nes sa tri kugle burbon vanila sladoleda, 50ml bejliza, supenom kasikom pravog secera i pola tube slaga. Kako nemam ama bas nikakvih obaveza vezanih za porodicu i posao u miru nastavila obilnim doruckom; 200g dimljenog lososa obavijenog oko grozdja, kivija i manga , belog hleba u ogromnim kolicinama, a nakon toga puno peciva tek donetog iz pekare, pride jos uvek toplog:D, i dva parceta cizkejka, za kraj. U stvari samo sam mislila da je tu kraj, jer sam zapala u postprandijalnu hipoglikemiju, koje sam se caskom resila sa osam mocart kugli. Al sve je to bilo daaavno, pre sat vremena i sad dok kuckam nestaje drugo povece parce saher torte. Oduvek sam volela svoj hiperbrzi metabolizam, odusevljava me sto mogu da jedem sta i kolko hocu, a da ostajem vitka, to sto imam 41 god nista nije promenilo tu cinjenicu, kako samo lazu oni sto kazu da se metabolizam s godinama usporava; valjda su lenji, pa nasli odlican izgovor:think:. Takodje u zivotu nikad nisam ni probala s pilatesom i slicnim glupostima, to je za one lenje kojima je potrebna iluzija da su nesto uradile za sebe. Podrazumeva se da celulita nemam ni u tragovima uprkos cinjenici da zedj gasim gaziranim, iskljucivo. I tako... Odo ja sad da isplaniram sledece obroke:bye:

za pocetak na aerodromu me je sacekalo dosta fanova

Pa kako te zeno ne smaraju vise:lol:
Mene ce Niki Lauda licno da doveze do BGa promotivnim letom Wien-Beograd, dok ostali smrtnici sad bookiraju letove tek za april; o onda pravac do moje vile, za koju je mirkina malo dete:lol: umorna sam od fanova, a ako bi tek culi da Robi Viliams dolazi sa mnom:sad2: kako bi se to zavrsilo:manikir:

Back