veceras sam uzivali u jednom specijalitetu od kikirikija dok sam pregledala najvaznije vesti na internetu,usput sam komunicirala s poznanicima iz inostranstva
(jela sam smoki,pravi!!! dok sam visila na forumu i fb)
mogu vam reci da sam se divno provela u inostranstvu,svadba je bila prosto fantasticna
za pocetak na aerodromu me je sacekalo dosta fanova,koje sam obasula poklonima
te veceri su nam domacini porucili iz ekskluzivnog restorana eksluzivnu domacu hranu i nafinije vino
malo smo se ponapili pa sam otisla u posetu svom bratu u njihovom novom stanu gde me je obradovao vescu da je prihvatio konacno ugovor od jedne poznate americke kuce,jure ga vec mesecima da radi kod njih ali kako je on jako proznat u svojoj struci dosta je razmisljao i dvoumio se
sutradan sam posetila majku i dedu,opet sa prikladnim poklonima,oni su u tu cast zaklali prase i pocasili nas pecenjem
molim vegetarijance da se ne sablaznjavaju,ja sam savremena zena
uvece sam negde bila al se ne secam gde
u subotu sam popila kafu u jednom predivnom kaficu,s drugaricom,masam obozavalaca je lizala izlog tog lokala dok ih je moje obezbedjenje teralo smrkom

posle sam opet negde isla al ne znam gde
onda smo veeelikom limuzinom vajarka poslovna zena iz izdavacke kuce i ja otisle na mirkin brezuljak

u posetu novinarki i njenoj novorenoviranoj vili
ocarana sam i vilom i lepo vaspitanom cerkom i ljubaznim suprugom ali najvise plemenitim psom koji je sve vreme mirno sedeo,nije ga zanimalo sta imamo po tanjirima,ma nije prilazio
tu se desilo nesto malo neprijatno,naime novinarka se napila...malo vise,ne znam sta joj se desilo,uglavnom situacija se otela kontroli,htela je da skoci kroz prozor(fotke kao dokaz) i htela je da nas odvuce u neku kafancinu,medjutim fine gospodje kao mi nisu mogle da pristanu na tako nesto
u jednom momentu,primetile smo da se na ekranu pojavio film s dzordzom klunijem,znate to je onaj lik sto mi ne da da da disem i pise mi sva ta pisma i salje cvece i to,u jednom momentu je poceo da mi salje poljupce preko ekrana

(pisalo je "sistavi dzo ljubi lindu") bila sam zaprepascena
sutradan je bila svadba o tome u sledecoj epizodi