newerna_beba
Iskusan
- Poruka
- 5.421
evo meni prave podrske.... ;-) :***Alexxandar:Nije uopšte okrutno nego veoma lepo rečeno. Veze dođui prođu
ali prijatelji su uvek uz tebe
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo meni prave podrske.... ;-) :***Alexxandar:Nije uopšte okrutno nego veoma lepo rečeno. Veze dođui prođu
![]()
slazhem se sa svim ovdje shto je beba rekla...newerna_beba:On ako zeli da prihvati mene mora da prihvati i mog druga.... Ja sa njim ne radim neke strasne stvari koje on nebi mogao podnijeti,nikad ne bih vezu zapostavila zbog druga....
I desavalo mi se da imam momka koji ima neku naj drugaricu,totalno mi je to ok bilo,jer ako je ona njemu super drugarica,onda je i meni....
to je toAlexxandar:Nije uopšte okrutno nego veoma lepo rečeno. Veze dođui prođu
![]()
~by SizZ....

jel neko ovde uopshte i spava....

Ja sam trenutno u USA do maja, tako da kad je kod vas 4 ujutru kod mene je 10 uvece.....Tamplja_90:ladno si budna u 4 ujutru...:shock:![]()

Jesi ti Crnogorac?Avet:ma ko ima vajde od spavanja ... trosimo dragoceno vreme![]()
aaaaahaaaaa....al svejedno.....ima dosta budnih trenutno....gucci_novosadjanka:Ja sam trenutno u USA do maja, tako da kad je kod vas 4 ujutru kod mene je 10 uvece.....![]()

idem da se sredjujem...cjaos....eh,jedino ja pravim neshto za helloween...pih....
((Komplikovanije te to. :razz:Tamplja_90:bash....koji cje ti ondaK drug,ako cjete na sve da gledate isto...
ovako mozhe makar malo da ti pomogne po pitanju dechkova itd...
pa,da se shto pristojnije izrazim...iz tih vashih postova izgleda k'o da je vama stalo samo da se poyebete s nekim...jer da nije tako mogli bi ste da obuzdate malo svoje hormone i da nadjete sebi ti drugaricu a ona druga....
![]()
Od cega?Avet:zavisi ....
Pa ja, Boze!Avet:zavisi ko pita

Avet:inace , zivim u Crnoj Gori , ali nacionalnost mi vidis po avataru
i naravno , volim c.g. , moja zemlja .... tu sam se rodio ....[/QUOTE
I ja obozavam Montenegro....sta cu polu-crnogorka sam......i svako leto od rodjenja sam tamo...i zimu......

A so ga zovete meda....zvuci k'o neki debeljko......bez uvrede molim......ipak smo mi imenjakinje.....Dovla:Iiiiiiiiiiiiiii krenula je zimska sezona telenovele "naancy90"![]()