shushu
Iskusan
- Poruka
- 6.962
btw meni je bivshi dechko jedini (pravi) mushki prijatelj...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Danas se svasta sanjajelena92:imam ja najboljeg druga,ali mi je priznao da je sanjao kako me **** sto puta!!!
poneki put se zanese pa me uvati,kao iz zezanja,onako "drugarski",onda popije samarcinu pa se smiri.........

ja tvrdim da je moguce,a sada kolko malo ili kolko puno ima toga to je druga stvar..ali je sasvim moguce,ali ono mora da se nadje neki malo zrelji decko kojem nije sam vatanje i sex u glavi i eto ti super drug..jos po mogustvu da nije nekii najlepsi decko onda je to veliki plus da ti bude odan prijatelj...mada ako vi ne verujete u to...sta da vam kazem vas problem...
Ja nemam nešto posebno dobrih drugarica, šta ja znam al ono..... bleeeeeee 
Slazem se...Ja sam se razocharala dva puta i stvarno mi je teshko mi je palo...Nekako sam se udaljila od dechaka u tom smislu,ne dopushtam sebi da budem previshe bliska sa ijednim,da izlazimo svaki dan,bla,bla...Imam ja drugove i sve je to ok,ali ne zelim da se sapletem o istu prepreku po treci put!U to sam sigurna 8)sara!:ja ne verujem...razocarala sam se vise puta...
ok,mogu ja imati drugare,onako opusteno,ali pravo iskreno prijateljstvo ipak ne...
Знаш како кажу?Cyber_Barbie:Slazem se...Ja sam se razocharala dva puta i stvarno mi je teshko mi je palo...Nekako sam se udaljila od dechaka u tom smislu,ne dopushtam sebi da budem previshe bliska sa ijednim,da izlazimo svaki dan,bla,bla...Imam ja drugove i sve je to ok,ali ne zelim da se sapletem o istu prepreku po treci put!U to sam sigurna 8)
Pa dobro-to jeste...Drugarice mogu da budu dvolichne,da ogovaraju,budu zavidne i realno bolje je imati dechaka za ortaka.Ali i to je mach sa dve oshtriceNixxx:Ja znam milion devojaka koje su sto puta bolje sa likovima nego sa ribama i to nisu neke muškarače nego do jaja ribe, kažu ribe ih smaraju jer samo tračare i glupe suIma gi razni
![]()
Zar ne?Ejjj nemoj da mi baxsuzirash tu ....Dovla:Знаш како кажу?
Ако се деси једном - можда је случајно
Ако се деси двапут - десиће се и трећи гарантовано![]()

Od chega?Od toga chime u tom trenutku razmishljaju?Glavom ili...Nixxx:Zavisi...![]()

Ma verovatno je to... 8)Nixxx:Pa zavisi od osobeAli ti to gledaj sa vedrije strane, možda si tol'ko dobra riba da je nemoguće da se dečko ne naloži na tebe
![]()
![]()

Ништа ја не баксузирам... то само људи тако кажу....Cyber_Barbie:Ejjj nemoj da mi baxsuzirash tu ....![]()
![]()

Pa sigurno se ne bi napalili da si AKREPCyber_Barbie:Ma verovatno je to... 8)
![]()
![]()
![]()

Pa sad...Mushkarci su chudoNixxx:Pa sigurno se ne bi napalili da si AKREP![]()
Nishta me vishe ne chudi