Musko - zenska prijateljstva?

• Začetnik teme Začetnik teme coeur
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za mene ce to tek da bude izazov ali ja stvarno ne znam kako cu da to izvedem da imam da imam prijatelja a da ga ne stavim u bar neku flert kombinaciju.U svakom slucaju, ja ne mogu da budem prijatelj sa nekim deckom na koga mi se gadi ako je jeo iz kantice eurokrem a treba ja odatle da jedem, a ako se ne gadim na njega to znaci da mi se svidja, a ako mi se svidja onda mora da bude u flert kombinaciji.Flert - pa sta? Samo da ne shvati sve suvise ozbiljno.

sve je to do mozga...:P ja tvrdim da je moguce,a sada kolko malo ili kolko puno ima toga to je druga stvar..ali je sasvim moguce,ali ono mora da se nadje neki malo zrelji decko kojem nije sam vatanje i sex u glavi i eto ti super drug..jos po mogustvu da nije nekii najlepsi decko onda je to veliki plus da ti bude odan prijatelj...mada ako vi ne verujete u to...sta da vam kazem vas problem...

sara!:
ja ne verujem...razocarala sam se vise puta...
ok,mogu ja imati drugare,onako opusteno,ali pravo iskreno prijateljstvo ipak ne...
Slazem se...Ja sam se razocharala dva puta i stvarno mi je teshko mi je palo...Nekako sam se udaljila od dechaka u tom smislu,ne dopushtam sebi da budem previshe bliska sa ijednim,da izlazimo svaki dan,bla,bla...Imam ja drugove i sve je to ok,ali ne zelim da se sapletem o istu prepreku po treci put!U to sam sigurna 8)

Cyber_Barbie:
Slazem se...Ja sam se razocharala dva puta i stvarno mi je teshko mi je palo...Nekako sam se udaljila od dechaka u tom smislu,ne dopushtam sebi da budem previshe bliska sa ijednim,da izlazimo svaki dan,bla,bla...Imam ja drugove i sve je to ok,ali ne zelim da se sapletem o istu prepreku po treci put!U to sam sigurna 8)
Знаш како кажу?

Ако се деси једном - можда је случајно
Ако се деси двапут - десиће се и трећи гарантовано :twisted:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back