Musko - zenska prijateljstva?

• Začetnik teme Začetnik teme coeur
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Electra:
gde je najblizhi most???

Кренеш Апатинским путем. Пређеш први мост јер је Мостонга плитка, па онда на други. Бачки је сасвим довољан.
tongue.gif

I jesu i nisu,sve zavisi.Ja imam dosta drugarica,ali samo jednu najbolju(koja je trenutno van Srbije,jer se bavi sportom)i kojoj mogu sve da se ispovedim,da se na nju proderem i istresem kad mi je tesko,a za koju znam da ce da me razume u potpunosti.Inace,ja ne verujem u tako nesto,ali mi se(nazalost)desava da pre sa devojkom upadnem u prijateljstvo nego u vezu.

Ne slazem se sa tim da jedna strana mora biti gay. Najbolji prijatelji se jednostavno medjusobno ne privlace, najcesce zato sto se jedno prema drugom postave kao najbolji prijatelji i onda ne gledaju na onu drugu osobu na isti nacin kao i na ostale osobe tog pola. Jednostavno ti je taj neko najbolji prijatelj i to je to. Prosto kao da ste istog pola, a oboje ste straight.

*november rain*:
ja imam mog Ismara, kojeg volim do neba, i on mene, i drugovi smo duugo, pravi drugovi, znachi, nikad nam nije palo na pamet neshto vishe...
uvijek je tu, ja sam uvijek tu za njega, ne postoji neshto shto mu ne bih mogla recj...
i ne znam shto bi ta prijateljstva bila nemogucja...
imam i ja takvog druga.....i ne znam zashto,ali sa devojkama ne mogu bash da budem TAKO dobra:neutral: devojke su glupe,uvek se posvadjam sa drugaricama oko nekog dechka ili ako nekoj sluchajno,Bozhe sachuvaj, kazhem da mi se neshto ne svidja kod nje...:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back