Musko - zenska prijateljstva?

• Začetnik teme Začetnik teme coeur
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
newerna_beba:
On ako zeli da prihvati mene mora da prihvati i mog druga.... Ja sa njim ne radim neke strasne stvari koje on nebi mogao podnijeti,nikad ne bih vezu zapostavila zbog druga....
I desavalo mi se da imam momka koji ima neku naj drugaricu,totalno mi je to ok bilo,jer ako je ona njemu super drugarica,onda je i meni....
slazhem se sa svim ovdje shto je beba rekla...
ako ne prihvata Ismara, nek produzhi.
;p

a sta vi radite budni majke vam?
ja ne mogu da zaspim je ce jos malo 12 sati, a tada je noc vestica....to je ovde veelika stvar....pa su uneli stah u mene....neki frajeri preko puta su ukrasili dvoriste nadgrobnim spomenicima a ispred moje kuce je kostur koji svetli.....svi spavaju, samo sam ja budna a svetla su ugasena........

Tamplja_90:
bash....:cool:koji cje ti ondaK drug,ako cjete na sve da gledate isto...:neutral: ovako mozhe makar malo da ti pomogne po pitanju dechkova itd...:cool:

pa,da se shto pristojnije izrazim...iz tih vashih postova izgleda k'o da je vama stalo samo da se poyebete s nekim...:roll: jer da nije tako mogli bi ste da obuzdate malo svoje hormone i da nadjete sebi ti drugaricu a ona druga....:roll:
Komplikovanije te to. :razz:

ja se odvratno osecam kad tako dodje neka medina drugarica pa se pola sata grle i ljbe i skacu jedno na drugo.....i onda mi on kaze:"sta ti je, to mi je drugarica ioz osnovne" ok, ali mi opet nije svejedno...i isto je tako bilo sa nemanjom....ja se zakacim za njega, a medi je bilo glupo

sa nemanjom uopste ne pricam od kada smo krenuli u skolu...ni cao-cao

i danas on ispred moje skole..i dosao, poljubio me, okrenuo se i otisao..... :-? :-? :-? :-?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back