Hrvatius
Obećava
- Poruka
- 65
Lep 8.5/10 ali 175
Prosecan 5.5/10 190
zasto?
Prosecan 5.5/10 190
zasto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam u mladjim danima ganjao i vise zene od mene ,sto vise to bolje, ja 1.90 cura 1.96 i jos stigle za glavu veca od mene, nedostatak je bio da sto je i ruke i stopala imala velika sto mi se nije svidjaloPrvo
Lepše se uklapamo
ja sam 179 i kad odem u BG ono malo muskosti sto imam ode u kNe volim nikako ženu koja je viša od mene, ali dobro, takvih sam video možda dve-tri u životu.
Ja sam u mladjim danima ganjao i vise zene od mene ,sto vise to bolje, ja 1.90 cura 1.96 i jos stigle za glavu veca od mene, nedostatak je bio da sto je i ruke i stopala imala velika sto mi se nije svidjalo
uglavnom je veci jaci ako je kilaza istaЗаборавио си да кажеш главну ствар тј. који је од њих двојице јачи. По овоме како си поставио питање испада да је најважније то како ће се котирати код жена.
uglavnom je veci jaci ako je kilaza ista
Ego mi unisti kad ga uzme u ruku samo vrh viriМоже да гаси пожар ногама.
nije ti ovo film batoМислио сам на душевну снагу.
Из ње лако настане физичка, док у обрнутом смеру то није случај.
Kasnije stigle one za glavu veće od tebe?Ja sam u mladjim danima ganjao i vise zene od mene ,sto vise to bolje, ja 1.90 cura 1.96 i jos stigle za glavu veca od mene, nedostatak je bio da sto je i ruke i stopala imala velika sto mi se nije svidjalo
nije ti ovo film bato
Srecom sam ja zlatna sredinaMali muškići su bolji. Više se trude oko žene, valjda zbog kompleksa.
Meni ovdje rekoše da nema zlatne sredine!Srecom sam ja zlatna sredina![]()
Ma lazu teMeni ovdje rekoše da nema zlatne sredine!![]()
I meni se učinilo na trenutak!Ma lazu te![]()
Ili je zez ili si loše postavio link.
pa sta mu radis u Beogradu?ja sam 179 i kad odem u BG ono malo muskosti sto imam ode u k
bio sam u institutu za mentalno zdravlje pa sam primetio dok sam isao oko gradapa sta mu radis u Beogradu?