Milan Maksimović
Zainteresovan član
- Poruka
- 201
Pa ko govori za tebe? Pričamo uopšteno.Izgleda da si me pogrešno čitao, ja zaista ne smatram da moram biti policajka da bih bila finansijski sposobna![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ko govori za tebe? Pričamo uopšteno.Izgleda da si me pogrešno čitao, ja zaista ne smatram da moram biti policajka da bih bila finansijski sposobna![]()
naravnoA momak laca li se on kakvoga posla
Baš si razmažena .u današnje vrijeme takva podijela in general nije poželjna ali nekako gledano iz moga ugla ipak sam svjesna da sam žena i uživam u tome. Ne pada mi na pamet da mijenjam slavine, nosim namještaj, farbam zidove, nosim s pijace 10 tak i više kg nečega... jednostavno ne nije što možda ne bih mogla ako bi morala ali![]()
naravno tako i treba bitiBaš si razmažena .
Sta da smo se brodom nasukali na pusto ostrvo .naravno tako i treba biti![]()
tvoja stvarSta da smo se brodom nasukali na pusto ostrvo .
Nemaš internet , ja u ležaljci izmedju dve palme i ništa me ne interesuje .
A ko bi te češao po ledjima .tvoja stvarsnašla bih se i bez pomoći, postoje i ulja za sunčanje u spreju ne treba nitko niti da me namaže da ne izgorim dok se kupam i plivam
![]()
A ko bi te češao po ledjima .
Kako bi to bilo slatko gledati .prislonila bih ledja na palmu i izvijala se u ritmu koji mi odgovara
![]()
Kako bi to bilo slatko gledati .
Ako ako samo neka je redovitonaravno![]()
Znaš ti kako se maca vrti oko nogu i umiljava kad je gladna .kao što si napisao, ništa te ne interesuje
![]()
znaš ti kako se maca uhvati pandžicama iznad koljena i protegne dok te slatko gleda u očiZnaš ti kako se maca vrti oko nogu i umiljava kad je gladna .
Jok. Bar u Swe.Testovi su naravno isti za sve, koliko sam ja upućena.
Jok. Bar u Swe.
U testovima za švedsku policiju su pre shvatili da žene ne mogu da urade testove, snage, izdržljivosti i kondicije u normama koji muškarci mogu i moraju.
Šta onda , pošto je političko korektno da u policiji bude što više žena a političke je nekorektno da jedan test bude za žene a drugi za muškarce?
Bingo? Smanjićemo zahtev za sve, pa tako niko ne mora da podigne npr 70 kilograma, neka bude 40.
Tako se stvorila jednakost u nesposobnostti, policija je bila kilava.
Onda su rekli, ovako ne ide, hajde da ipak odhebemo političku korektnost i nek budu različiti testovi za žene i muškarce. Tako i bi, sada muškarci moraju da u benču podignu 65 kila a žene 35.
Sad je samo oko 50% policije kilavo, onaj ženski deo. Ali je rodna ravnopravnost tu, ura.![]()
Osim po kojeg ne previše otmenog poslića, kao npr rad u rudniku, a nikom se baš ne sedi ni pored visoke peći…
Žena je za kuhinju i sređivanje kućeDa li postoje muški i ženski poslovi odnosno poslovi koje bolje rade muškarci i poslovi koje bolje rade žene? Ako postoje koji su i kako se dele?
I, kako ti ide sa takvim pristupom?Žena je za kuhinju i sređivanje kuće
Muškarac je za intelektualne i fizičke poslove
Zna se
Žena je za kuhinju i sređivanje kuće
Muškarac je za intelektualne i fizičke poslove
Zna se
Ma bre....I, kako ti ide sa takvim pristupom?
![]()
Ajde bre!
žena je za intelektualne poslovea osim kuhinje ponekad se može zabaviti i u ostalim dijelovima kuće kao što je bašta
![]()
Ma bre....
Vidiš da mi ne ide kako god da okreneš
Ajde bre!
Ostavi to i glačalo u ruke!
![]()