Muski kutak

Uzgred zato i mnogi i naprave te letnjikovce, urade to i lepo - drvo-drvene klupe-stolovi i onda gledas te kuce, samo kada se rostilja tus e sedne, inace zvrje prazne. (neudobno, obicno neprakticno reseno sto se hlada tice i onda se ljudi tu brzo nazuljaju i skuvaju od vrucine i pobegnu u kucu).

cool ali evo sta bih menjao.
Prvo veca baza. S jedne strane previse ozidano a s druge strane promaja. Tako da ako taj objekat nije bas bas u zelenilu uvek ces imati Sunce da ti bije s jedne strane i tokom najboljih dana i najtoplijih neces imati gde tu da sedis. Ne vidim poentu TV-a da se dimi iznad kamina. Za spolja sam pre za varijantu video projektroa i daje onaj vajb letnjeg bioskopa i plus tera napolju da smislis sta ces da gledas da bi spustio zavesu, prikljucio ga i td. Ovako TV tu stoji upaljen po ceo dan i saltaju se kanali umesto da se uziva u dvoristu. To zelenilo okolo je lepo (obavezno), dodao bih koji visi zbun i drvo.
Vidi...mastam pa ovako pricam :D
Od maštanja počinje.ja jutros vec iskopao,postavio mrežu i nalio beton.naravno i deo sa ankerima za grede pripremio.malo da se osuši i sledeće nedelje postavljam.to kada imam vreme.samo kiša da ne pada za vikend.
Moj ovaj mali.osnova 4 sa 3.mozes veću osnovu a mozes i po želji da dodas.

Zelenilo. Ovde mozes da blejis i leti i zimi. Samo da leti mogu ovi prozori da se sklone- mozda klizni ili nesto sl
1763206114116.webp

Od maštanja počinje.ja jutros vec iskopao,postavio mrežu i nalio beton.naravno i deo sa ankerima za grede pripremio.malo da se osuši i sledeće nedelje postavljam.to kada imam vreme.samo kiša da ne pada za vikend.
Moj ovaj mali.osnova 4 sa 3.mozes veću osnovu a mozes i po želji da dodas.
Nije to malo. 4x sa 3x je dovoljno da stavis namestaj u sredini i sastrane da imas mini kujnu.

Vise je to stvar resenja ali toplo preporucujem da ne stavljas drvene klupe. Bolje i one plasticne stolice bastenske koje su udobnije (stavis preko jastucice) pa posle kad dodje sledeca faza budzeta zameni se udobnim bastenskim setom, nego da se sedi na panjevima.

Back