- Poruka
- 34.027
Ima istine u ovome, da se nisam bavila odbojkom i muvala među sportistima, nikad se ja ovako visoka ne udadohЈа са два метра једино да мувам нешто по женским кошаркашким утакмицама, ако ћу неку мојих габарита. Овако јбг, ниже.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima istine u ovome, da se nisam bavila odbojkom i muvala među sportistima, nikad se ja ovako visoka ne udadohЈа са два метра једино да мувам нешто по женским кошаркашким утакмицама, ако ћу неку мојих габарита. Овако јбг, ниже.
У да, одбојкашице су истоIma istine u ovome, da se nisam bavila odbojkom i muvala među sportistima, nikad se ja ovako visoka ne udadoh![]()

pokazi mi puteve gospodnje. Sve dok nisam najveci smeker u sobi ja se osecam inferiornoШтета што тако лењо гледаш на ствари.
Да си изабрао добар приступ животу, исподпросечна висина ти не би побуђивала несигурност.
ajde kazi kako da zaberem dobar pristup zivotuШтета што тако лењо гледаш на ствари.
Да си изабрао добар приступ животу, исподпросечна висина ти не би побуђивала несигурност.
Gde ti bre živiš?a toliko žena do metar osamdeset? Možda treba spustiti nos i videti svet kakav stvarno izgleda...
Mlade generacije devojka su preko 170cm...veliki broj.Nisi računao štikleNe znam čemu spinovanje onoga što je napisano, ali sam ubedjen da je 170 niže od 180...osim u nekoj drugoj dimenziji iznad 180 ...

prva opcija jer zene gledaju prvenstveno lice, a 175 je i dalje pristojna visinaLep 8.5/10 ali 175
Prosecan 5.5/10 190
zasto?
blackpilled i seeprva opcija jer zene gledaju prvenstveno lice, a 175 je i dalje pristojna visina
Kažu da nema ružne žene, već samo one koje nisu njegovane.Zašto žene kad nisu lepe nikad ne kukaju nego dostojanstveno prihvate usud i igraju sa svojim nepravedno dodeljenim kartama
Ne bih ni rekla za ženu da je ružna, ali može da se kaže da nije lepa (u odnosu na druge)Kažu da nema ružne žene, već samo one koje nisu njegovane.
zato sto je i manje privlacnoj zeni lakse do partnera nego prosecnom muskarcu, nema tu puno "dostojanstva" kako ti vecito volis da predstavisZašto žene kad nisu lepe nikad ne kukaju nego dostojanstveno prihvate usud i igraju sa svojim nepravedno dodeljenim kartama

Nisam ti ja kriva što nisi prevazišao pubertetske transfere blama od izražavanja na normalan način i ostao balvanzato sto je i manje privlacnoj zeni lakse do partnera nego prosecnom muskarcu, nema tu puno "dostojanstva" kako ti vecito volis da predstavis
ali "dostojanstveno"![]()
kriva si jedino što konstantno lupaš i pokušavaš da plasiraš iskrivljenu sliku realnostiNisam ti ja kriva što nisi prevazišao pubertetske transfere blama
Pokušaj da ne provociraš prva svaki put pa da to posle predstavljaš kao neko prezentovanje "negative" i da ne divljaš kad ti se adekvatno odgovori na provokaciju.Pokušaj da stekneš sposobnost kapiranja i podnošenja negative, i izvežbaš samokontrolu i veštinu izražavanja
pa koliko su to bgđanke visoke ?ja sam 179 i kad odem u BG ono malo muskosti sto imam ode u k
Pokušaj da ne provociraš prva svaki put pa da to posle predstavljaš kao neko prezentovanje "negative" i da ne divljaš kad ti se adekvatno odgovori na provokaciju.
Daviš kao i obično. Sto ljudi ti je dosad skrenulo pažnju na ponašanje al ne, jbg tebi ništa ne fali, i kad si zlonamerna to je sve okej i uvek je neko drugi kriv.Čovek dovoljno socijalno-kognitivno inteligentan je u stanju da podnese "provokaciju". Tačnije ni ne doživljava kao provokaciju
A da, i ne kopira
To rade Ćaci