Muski kutak

Ovo je jednostavno,praktično i pristojno.ovako nesto cu da napravim
Screenshot_20251118_040523_Samsung Internet.jpg

Ja vise volim ovako organizovani haos.
Pogledajte prilog 1817652
Dobio bih nervni slom da mi ovako stoji alat. Ali istina je da znam par mnogo dobrih majstora kojima ovako izgleda radni prostor.

Mislim da urednost radnog prostora nema mnogo veze sa tim kakav je ko majstor.

@tema - napravio sam sebi tokom poslednjih godina pravi mancave, tu je garaža, radionica (drvo i metal, alat za sve, struja, voda, keramika, auto servis....), IT laboratorija na spratu, 120kvm divote, misleći da je to više nego dovoljno prostora za sav alat koji mi može zatrebati. Evo nije prošlo ni tri godine, već žalim što nisam napravio duplo više.

@tema - napravio sam sebi tokom poslednjih godina pravi mancave, tu je garaža, radionica (drvo i metal, alat za sve, struja, voda, keramika, auto servis....), IT laboratorija na spratu, 120kvm divote, misleći da je to više nego dovoljno prostora za sav alat koji mi može zatrebati. Evo nije prošlo ni tri godine, već žalim što nisam napravio duplo viviše.
120 kvadrata ti je radionica ili sve to?
Sta ce ti vise?znam profesionalne bravare kojima sasvim dovoljna radionica od 50 kvadrata.alat,radni sto ,dodatno nesto krupno.jedino za magacin jos sto treba dodatno

Rostilj se i pravi zbog takvih stvari.ja vise volim da roštiljam nego da jedem posle:)
I onda stoji ta skalamerija cele godine i smeta, a za manje para i bez muke se kupi roštilj na točkove, koji realno može i da se napravi, ali ne i oni liveni, jer u garaži nemamo livnicu....mora da bude masivan a to samo cigla ili liveno gvoždje...

I onda stoji ta skalamerija cele godine i smeta, a za manje para i bez muke se kupi roštilj na točkove, koji realno može i da se napravi, ali ne i oni liveni, jer u garaži nemamo livnicu....mora da bude masivan a to samo cigla ili liveno gvoždje...
Pa tu mi niko ne živi.samo povremeno ja
odem sa nekim.neka ga ne trazi leba:mrgreen:

Back