Muski kutak

Zene su izmislile izreku iskrenost je sastavni deo prave prisnosti , medjutim, odmah su odustale od toga....retko koja se pridrzava toga, ali imaju novu istorijsku izreku....Privid iskrenosti je sastavni deo privida prisnosti.....koliko dobro zongliras sa prvim, toliko dobro uzivas u drugom...

Imam već novi projekat da napravim letnjikovac,nasao na netu sliku
Pogledajte prilog 1815102
Ono računao koliko mi sta treba i ja da radim i pozovem nekog poznanika da mi pomaze nije skupo.
Grede vec imam jos cement,pesak,armatura i za 2 ajde 3 dana lagano gotov.
I da crep cu da stavim nekako mi lepše.znaci i letve mi fale i to je to
I meni je to isto san da napravim. I napravicu jednog dana. T je samo gradja da se nadje.
S tim sto bih ja letnju kuhinju: s jedne strane zazidana pekara sa prostorom za sudoperu i eventualno mini sporet i jos razmisljam koji fazon za strane (da li klizni prozori -leti da se otvaraju, zimi zatvaranje) i udoban namestaj. Znaci nikako drvene klupe, stolicice i ostalo, vec da moze da se okaci na jednu gredu platno, video bim i uzivanje.:D

I meni je to isto san da napravim. I napravicu jednog dana. T je samo gradja da se nadje.
S tim sto bih ja letnju kuhinju: s jedne strane zazidana pekara sa prostorom za sudoperu i eventualno mini sporet i jos razmisljam koji fazon za strane (da li klizni prozori -leti da se otvaraju, zimi zatvaranje) i udoban namestaj. Znaci nikako drvene klupe, stolicice i ostalo, vec da moze da se okaci na jednu gredu platno, video bim i uzivanje.:D
Meni dao covek ovako gradju besplatno nesto sam mu zavrsio na krovu i nije mu trebala.suva kao dren.skoro 3 kubika.ovo ostalo nije skupo i plus dobar crep uvek mogu da proberem kada neko menja krov.
Imam kod vikendice lepo dvorište koje mogu da iskoristim za to.e sada sve to ostalo je luxuz.ja cu da napravim prosto.posle uzmem neke udobne baštenske stolice.
Pravio sam ljudima koji su tražili kao ti ali bez kliznih vrata.samo ozidam jednu stranu ciglom dovedem im vodu i cevi i uglavnom pravili ozidani roštilj.najbitni deo je da se napravi lepa nastresica.moze i lim gore da se stavi.one zamene sto sa strane izgledaju bas lepo.ako hoces bas taj fazon mali temelj i recimo par reda cigala uvis sa tri strane sa jedne regularan zid do vrha,stavis onu veliku pvc prozorsku stolariju sa dve strane i jednu stranu klizeca vrata ali to je skuplja varijanta.to kada uradiš nećeš izlaziti iz toga.naravno umesto roštilja stavis obicnu peć.

Mada bolje da napravis kolibicu onda.stolarija je skupa.
Nesto ovako.
Screenshot_20251111_184817_Instagram Lite.jpg
Screenshot_20251111_184755_Instagram Lite.jpg
Screenshot_20251111_184806_Instagram Lite.jpg

Inace ceo život sam u treningu.pre par godina kada sam se jednom vratio zbog nekih problema od preko napravio sam neku vrstu sirove teretane za sebe.iskoristio deblje limove,sipke i beton i napravio različite težine za vezbanje.uzeo metle na pijaci i one drzalice su mi vrh za zgibove.ugradio jednu drzalicu izmedju stokova vrata i svaki put kad prolazim uradim neki zgib.
To je jeftino da se napravi.kada ne mogu da zaspim noću uhvatim sebe da vežbam a nisam ni svestan da to radim.odlicna razbibriga za opuštanje.

Meni dao covek ovako gradju besplatno nesto sam mu zavrsio na krovu i nije mu trebala.suva kao dren.skoro 3 kubika.ovo ostalo nije skupo i plus dobar crep uvek mogu da proberem kada neko menja krov.
Imam kod vikendice lepo dvorište koje mogu da iskoristim za to.e sada sve to ostalo je luxuz.ja cu da napravim prosto.posle uzmem neke udobne baštenske stolice.
Pravio sam ljudima koji su tražili kao ti ali bez kliznih vrata.samo ozidam jednu stranu ciglom dovedem im vodu i cevi i uglavnom pravili ozidani roštilj.najbitni deo je da se napravi lepa nastresica.moze i lim gore da se stavi.one zamene sto sa strane izgledaju bas lepo.ako hoces bas taj fazon mali temelj i recimo par reda cigala uvis sa tri strane sa jedne regularan zid do vrha,stavis onu veliku pvc prozorsku stolariju sa dve strane i jednu stranu klizeca vrata ali to je skuplja varijanta.to kada uradiš nećeš izlaziti iz toga.naravno umesto roštilja stavis obicnu peć.
Ma da. Ne mora cak ni pvc, dovoljno da zatvori zimi i unutra moze da se sprovede ili ona plinska frejalica ili zalozi vatra. Ne za dugi boravak vec dovoljno da se popije pice, caj, promeni ambijent.
A super bi bila neka kombinovana varijanta, pekara i da se stavlja ili rostilj ili plotna, pa mogu i peciva da se umese, pica, mozes nesto na rostilj i ja volim da spremam ovakk neke pikanterije.
A ovo sto ti spomenuh za platni i projektor, to mozes da nabavis za 200 evra odokativno vrv i jeftinije. I imas mini bioskop, hoces sport, filmove...

Ovde ko hoce neka pise sve o temama koje interesuju muškarce bez prica o zenama.
Alat,piće,cigarete,auta sve sto vam padne.ne mora niko ni da cita kao u svakoj muškoj jazbini prica svako ono sto ga interesuje.
Ja cu prvi.
Imam u zadnje vreme neku maniju da nabavljam alat.od sravcigera pa na vise.jedna radionica mi već prepuna svakojakim ludilima.od rendeta onih starih,cirkulara novih do struga.
Napravio sam stoni cirkular u radionici sam.izgubio sam dosta vremena da ga napravim,mozda bi mi jeftinije bilo da sam ga kupio ali srećan sam kao kuce u liftu.

alal vera majstore

Back