pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.295
Kapiram kako nešto radi, i šta verovatno nije dobro al ne umem da popravim.dal znas da konsultanti najvise zaradjuju,porazmisli o biznisu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kapiram kako nešto radi, i šta verovatno nije dobro al ne umem da popravim.dal znas da konsultanti najvise zaradjuju,porazmisli o biznisu![]()
Tesko je za slusanje, a sudeci po tolikom broju profesionalaca u tome, pravo je uzivanje czvonkati...Misliš da je lako?
Teško je za čitanje.Tesko je za slusanje, a sudeci po tolikom broju profesionalaca u tome, pravo je uzivanje czvonkati...
Valjda je lakse,ne citas i kraj...ne znam...kod citanja je bar lako , prestanes da citas...Teško je za čitanje.
A o čemu smo sad pričali?Valjda je lakse,ne citas i kraj...ne znam...kod citanja je bar lako , prestanes da citas...
Zene i njihova tupava pitanja.
Ja mislio musko neko.
Da mi je vas mozak na nedelju dana da se odmorim...

I meni je to isto san da napravim. I napravicu jednog dana. T je samo gradja da se nadje.Imam već novi projekat da napravim letnjikovac,nasao na netu sliku
Pogledajte prilog 1815102
Ono računao koliko mi sta treba i ja da radim i pozovem nekog poznanika da mi pomaze nije skupo.
Grede vec imam jos cement,pesak,armatura i za 2 ajde 3 dana lagano gotov.
I da crep cu da stavim nekako mi lepše.znaci i letve mi fale i to je to
o sravcigeruA o čemu smo sad pričali?
Meni dao covek ovako gradju besplatno nesto sam mu zavrsio na krovu i nije mu trebala.suva kao dren.skoro 3 kubika.ovo ostalo nije skupo i plus dobar crep uvek mogu da proberem kada neko menja krov.I meni je to isto san da napravim. I napravicu jednog dana. T je samo gradja da se nadje.
S tim sto bih ja letnju kuhinju: s jedne strane zazidana pekara sa prostorom za sudoperu i eventualno mini sporet i jos razmisljam koji fazon za strane (da li klizni prozori -leti da se otvaraju, zimi zatvaranje) i udoban namestaj. Znaci nikako drvene klupe, stolicice i ostalo, vec da moze da se okaci na jednu gredu platno, video bim i uzivanje.![]()
Ma da. Ne mora cak ni pvc, dovoljno da zatvori zimi i unutra moze da se sprovede ili ona plinska frejalica ili zalozi vatra. Ne za dugi boravak vec dovoljno da se popije pice, caj, promeni ambijent.Meni dao covek ovako gradju besplatno nesto sam mu zavrsio na krovu i nije mu trebala.suva kao dren.skoro 3 kubika.ovo ostalo nije skupo i plus dobar crep uvek mogu da proberem kada neko menja krov.
Imam kod vikendice lepo dvorište koje mogu da iskoristim za to.e sada sve to ostalo je luxuz.ja cu da napravim prosto.posle uzmem neke udobne baštenske stolice.
Pravio sam ljudima koji su tražili kao ti ali bez kliznih vrata.samo ozidam jednu stranu ciglom dovedem im vodu i cevi i uglavnom pravili ozidani roštilj.najbitni deo je da se napravi lepa nastresica.moze i lim gore da se stavi.one zamene sto sa strane izgledaju bas lepo.ako hoces bas taj fazon mali temelj i recimo par reda cigala uvis sa tri strane sa jedne regularan zid do vrha,stavis onu veliku pvc prozorsku stolariju sa dve strane i jednu stranu klizeca vrata ali to je skuplja varijanta.to kada uradiš nećeš izlaziti iz toga.naravno umesto roštilja stavis obicnu peć.
Ovde ko hoce neka pise sve o temama koje interesuju muškarce bez prica o zenama.
Alat,piće,cigarete,auta sve sto vam padne.ne mora niko ni da cita kao u svakoj muškoj jazbini prica svako ono sto ga interesuje.
Ja cu prvi.
Imam u zadnje vreme neku maniju da nabavljam alat.od sravcigera pa na vise.jedna radionica mi već prepuna svakojakim ludilima.od rendeta onih starih,cirkulara novih do struga.
Napravio sam stoni cirkular u radionici sam.izgubio sam dosta vremena da ga napravim,mozda bi mi jeftinije bilo da sam ga kupio ali srećan sam kao kuce u liftu.