- Poruka
- 13.996
Sigurno si se pitala zasto je vecina muskaraca glupa?Slazem se da je opasno. I glupo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sigurno si se pitala zasto je vecina muskaraca glupa?Slazem se da je opasno. I glupo.
To ti sada pises.Sigurno si se pitala zasto je vecina muskaraca glupa?
Ste te to slomiloja nou ja sam ti "slomljeno koplje"![]()
Ne znam. Komuniciram isključivo sa finim ljudima. Na prve znake animalnosti dižem gard.Da li je istina da muskarac u sebi ima taj “iskonski” poriv da uvek lovi (zene), bez obzira na svoj trenutni zivotni status?
Pametno.Ne znam. Komuniciram isključivo sa finim ljudima. Na prve znake animalnosti dižem gard.
devojke i žene udate slobodne i razvedeneSte te to slomilo![]()
Ништа. Мислим да многи паћеници нијесу свјесни своје несвјести.Da li je istina da muskarac u sebi ima taj “iskonski” poriv da uvek lovi (zene), bez obzira na svoj trenutni zivotni status?
Bez obzira na sklad u braku, vezi, nesto mu ne da mira I on to radi?
Sta mislite o ovome?
To ti sada pises.
Ja se pitam zasto se u ovome glupo ponasaju, jer se slozismo I da je opasno i glupo.
Besciljno.
Lovci ili ribolovci. Po pričama ovo drugo.![]()
Ne znam. Komuniciram isključivo sa finim ljudima. Na prve znake animalnosti dižem gard.
Preskočiću.Нема лова без анималности.
Када долазиш на срнећи паприкаш?...![]()
A jesi se danas uhvatio za mene...?! Da ne zakukaš adminima, pazi, ja kada poludim ne treba ti veća noćna mora od mene.Зависи колико имаш добар мамац...![]()
A jesi se danas uhvatio za mene...?! Da ne zakukaš adminima, pazi, ja kada poludim ne treba ti veća noćna mora od mene.
Za tebe mi ne treba mamac, ti se hvataš na sve.
Ma nemoj! Pa jel uspjelo?Заје6авам се...
Пардон, заје6авам тебе...![]()
Preskočiću.
Skoncentrisite se na temu, molim![]()
Focus on the topic, applies to everyoneКако лицемерни конзумерици да се сконцентришу.??
Само ми ловци
Pa naravno da ne prija.Tema je ozbiljna.
Da li mislis da zenama prija to saznanje?
A mozda da se desi pa da I muskarac pati?Pa naravno da ne prija.
A jel bi ti radije licemera? Ta tema je opće poznata, a većina muških će te slagati (i skočiti na prvu zgodnu konobaricu).
Psihologija muškaraca i žena se dosta razlikuje po pitanju partnerstva.
Koliko jedan lav opslužuje lavica?
A i o petlovima bi mogli.. msm znam,... im'o sam strašnog petla...