Muškarci večiti lovci

Pa naravno da ne prija.
A jel bi ti radije licemera? Ta tema je opće poznata, a većina muških će te slagati (i skočiti na prvu zgodnu konobaricu).
Psihologija muškaraca i žena se dosta razlikuje po pitanju partnerstva.
Koliko jedan lav opslužuje lavica?
A i o petlovima bi mogli :D .. msm znam,... im'o sam strašnog petla...
Što u prošlom vremenu? (imo sam)! Šta mu je bilo?:rotf:

rs-241039-ABPK02_att040_marketing_comp_s3d_lf_v4_4kdcf_vd16.1249.jpg
Причај, причај...како те је уловио?

На метак или те заробио у замку?? :mrgreen:

Da li je istina da muskarac u sebi ima taj “iskonski” poriv da uvek lovi (zene), bez obzira na svoj trenutni zivotni status?
Bez obzira na sklad u braku, vezi, nesto mu ne da mira I on to radi?
Sta mislite o ovome?
većina koje je poznajem imaju taj poriv, neki ga kontrolišu, a neki ne
ali znam i neke koji ga nemaju
mada mislim da ovo ne važi samo za muškarce, slično je i kod nekih žena, samo se to malo drugačije manifestuje i mislim da je znatno više onih koje se suzdržavaju od onih koje pokleknu

Da li je istina da muskarac u sebi ima taj “iskonski” poriv da uvek lovi (zene), bez obzira na svoj trenutni zivotni status?
huh, o ovome se moze do sutra pticati, msm tacno je da muskarci vole da flertuju sa zenama, al mislim da generalno
ne, muskarac kad voli, ni jedna druga ga ne zanima. Bitno je osvojiti onu pravu. I nemaju svi muskarci taj osvajacki nagon, neko vole da budu osvojeni.

Bez obzira na sklad u braku, vezi, nesto mu ne da mira I on to radi?
ima toga, al takvi su u manjini. Moj drug obozava svoju zenu, imaju troje dece, zasto mu treba da vata te klinke od 19, 20 godina, ne znam. Al ne poznajem puno takvih muskaraca.
Sta mislite o ovome?
Mislim da to sto si napisala definitivno postoji, ali ne mislim da se moze generalizovati. Zo bi isto bilo ko kad muskarci kazu da zena voli samo decu, a muskarac voli zenu.

Back