- Poruka
- 6.706
sta je animalnost?Ne znam. Komuniciram isključivo sa finim ljudima. Na prve znake animalnosti dižem gard.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta je animalnost?Ne znam. Komuniciram isključivo sa finim ljudima. Na prve znake animalnosti dižem gard.
Isključiva telesnost, čulnost, kao kod životinja.sta je animalnost?
Ima i onih koji love muškarce, to su savremeni lovciDa li je istina da muskarac u sebi ima taj “iskonski” poriv da uvek lovi (zene), bez obzira na svoj trenutni zivotni status?
Bez obzira na sklad u braku, vezi, nesto mu ne da mira I on to radi?
Sta mislite o ovome?
dobro je jeste bzv, al ima toga i kod zena, nije samo odlika muskaraca, iako je cesceIsključiva telesnost, čulnost, kao kod životinja.
Tek zajedno muskarac, zena i njihova deca zajedno cine coveka.huh, o ovome se moze do sutra pticati, msm tacno je da muskarci vole da flertuju sa zenama, al mislim da generalno
ne, muskarac kad voli, ni jedna druga ga ne zanima. Bitno je osvojiti onu pravu. I nemaju svi muskarci taj osvajacki nagon, neko vole da budu osvojeni.
ima toga, al takvi su u manjini. Moj drug obozava svoju zenu, imaju troje dece, zasto mu treba da vata te klinke od 19, 20 godina, ne znam. Al ne poznajem puno takvih muskaraca.
Mislim da to sto si napisala definitivno postoji, ali ne mislim da se moze generalizovati. Zo bi isto bilo ko kad muskarci kazu da zena voli samo decu, a muskarac voli zenu.
Uvek druze,znam te jako dugooHvala na savetu.
aminTek zajedno muskarac, zena i njihova deca zajedno cine coveka.
Ima. Samo je tema ovako postavljena.dobro je jeste bzv, al ima toga i kod zena, nije samo odlika muskaraca, iako je cesce
Moze se pisati I o zenama ukoliko iko ima zelje.. niko nece sankcionisati.Ima. Samo je tema ovako postavljena.
...ako je Krstarica propala
onda smo Mi,- propalice.../ Ronini/
Isključiva telesnost, čulnost, kao kod životinja.
Muskarca kojeg vode animalni impulsi vise negoli siva masa u glavi.Искључива телесност.!?!
Занимљива склепотина?
Шта под тим подразумеваш, ако је човек психофизичко биће?
Muskarca kojeg vode animalni impulsi vise negoli siva masa u glavi.
Da li je istina da muskarac u sebi ima taj “iskonski” poriv da uvek lovi (zene), bez obzira na svoj trenutni zivotni status?
Sta mislite o ovome?
Ima.Рецимо, да не знам одговор, па питам следеће:
Да ли је истина да жена у себи има тај "исконски" порив флерта да увек буде уловљена , без обзира на свој животни статус?
Без обзира,.....
Interesantna reč.склепотина
Ima.
Ali reaguje mozgom u vecini slucajeva. Za razliku od mnogih muskaraca.
Interesantna reč.
U mom slučaju, sklepotina označava životinjski instikt, bez upotrebe mozga. Trenutna potreba. Nagon.
Ih, joj, ti "lovci". Bukvalno najiritantnija moguća kategorija muškaraca. Samo ne treba ih zvati lovci, nego pičkomučenici. To ih bolje opisuje.Da li je istina da muskarac u sebi ima taj “iskonski” poriv da uvek lovi (zene), bez obzira na svoj trenutni zivotni status?
Sta mislite o ovome?