Muškarci večiti lovci

huh, o ovome se moze do sutra pticati, msm tacno je da muskarci vole da flertuju sa zenama, al mislim da generalno
ne, muskarac kad voli, ni jedna druga ga ne zanima. Bitno je osvojiti onu pravu. I nemaju svi muskarci taj osvajacki nagon, neko vole da budu osvojeni.

ima toga, al takvi su u manjini. Moj drug obozava svoju zenu, imaju troje dece, zasto mu treba da vata te klinke od 19, 20 godina, ne znam. Al ne poznajem puno takvih muskaraca.

Mislim da to sto si napisala definitivno postoji, ali ne mislim da se moze generalizovati. Zo bi isto bilo ko kad muskarci kazu da zena voli samo decu, a muskarac voli zenu.
Tek zajedno muskarac, zena i njihova deca zajedno cine coveka.

Da li je istina da muskarac u sebi ima taj “iskonski” poriv da uvek lovi (zene), bez obzira na svoj trenutni zivotni status?
Bez obzira na sklad u braku, vezi, nesto mu ne da mira I on to radi?
Sta mislite o ovome?

Рецимо, да не знам одговор, па питам следеће:

Да ли је истина да жена у себи има тај "исконски" порив флерта да увек буде уловљена , без обзира на свој животни статус?
Без обзира,.....

Рецимо, да не знам одговор, па питам следеће:

Да ли је истина да жена у себи има тај "исконски" порив флерта да увек буде уловљена , без обзира на свој животни статус?
Без обзира,.....
Ima.
Ali reaguje mozgom u vecini slucajeva. Za razliku od mnogih muskaraca.

Da li je istina da muskarac u sebi ima taj “iskonski” poriv da uvek lovi (zene), bez obzira na svoj trenutni zivotni status?
Bez obzira na sklad u braku, vezi, nesto mu ne da mira I on to radi?
Sta mislite o ovome?
Ih, joj, ti "lovci". Bukvalno najiritantnija moguća kategorija muškaraca. Samo ne treba ih zvati lovci, nego pičkomučenici. To ih bolje opisuje.

Back