Muskarci u uniformi

:lol:
da,poprilican je to pakao,pricao mi drug koji je isto tako bio u poslednjem momentu prosle godine,kao:ja sa dubokim zaliscima celavljenja i zavrsenim fakultetom i neki meljov od jedva 18 iz Donje Medjedje-cimeri,"drugari","slucajni partneri" po zadatku! e,lik nije video mobilni u zivotu,a desanku je otkrio kada mu je taj moj frend pokazao Kajli u nekom casopisu :lol: ... al' je vama tamo zabavno,jeeee! :mrgreen:

Joj ja se lozim naoruzje i ako a sranja i sve, ali ne ide mi se u vojsku nikako...

NE lozim se na pranje wc-a skupljanje lisca i podredjivanje ljudima koji su zesci retardi... A vec sam i mator, prosto ne znam sta cu da radim....

cigla:
Nije vojska kao nekada,netreba ti biti sra..e da ides,dolazi se cesce kuci,to ti je kao da si otisao na radni vikend kod drugara,samo malo drugacije.

Da da nije. A dali su nekada vojnici bili postrojeni dva sata u redu za rucak u tankoj uniformi i to svaki dan po najvecoj zimi.
A to sto te tera svaki vikend kuci ti samo izbija novce iz djepa. Ja sam ih trazio da ne idem kuci a oni me teraju. Koja je to vojska?

Volim te granicare ! Uzbudljivi su , pogotovo kad je poslusna kuca uz njih!

Jooj, kad bismo zajedno cuvali granice nase teritorije .... u nekoj kucici na planini.... sneg pada...vatrica...kakav bi to plamen bio !

Jesam promasila temu ?:?

23_10_12.gif

U maju '99. negde na Karaburmi sam čekao bus obučen u običnu pešadijsku maskirnu uniformu. I stane bus, otvore se vrata i niz stepenicice silazi the Ona :) . Silazi polako, polako (namerno, majku joj) i svo vreme me gleda u oči smeškajući se. Imala je bujne (. )( .) kratku majcu i veliki dekolte. Baš hot devojčica. Onda udjem u bus, vrata se zatvore, ona se okrene i počne da mi maše sa stanice. Oko mene svi kul i provalim da stvarno maše meni. E, kad tad nisam razvalio vrata busa :roll: nikad neću :)
Al poenta je, stvarno je bila najobičnija prašinarska uniforma, ništa posebno...
Ima još primera... Istina je, neke devojke se zbog nečega ponašaju opuštenije prema momcima u uniformi.
A lepo su mi rekli da je trebalo da budem vojnik ili doktor. Sad mogu da budem samo pekar. Jel se važi pekarska uniforma? :D

Groucho_Marx:
U maju '99. negde na Karaburmi sam čekao bus obučen u običnu pešadijsku maskirnu uniformu. I stane bus, otvore se vrata i niz stepenicice silazi the Ona :) . Silazi polako, polako (namerno, majku joj) i svo vreme me gleda u oči smeškajući se. Imala je bujne (. )( .) kratku majcu i veliki dekolte. Baš hot devojčica. Onda udjem u bus, vrata se zatvore, ona se okrene i počne da mi maše sa stanice. Oko mene svi kul i provalim da stvarno maše meni. E, kad tad nisam razvalio vrata busa :roll: nikad neću :)
Al poenta je, stvarno je bila najobičnija prašinarska uniforma, ništa posebno...
Ima još primera... Istina je, neke devojke se zbog nečega ponašaju opuštenije prema momcima u uniformi.
A lepo su mi rekli da je trebalo da budem vojnik ili doktor. Sad mogu da budem samo pekar. Jel se važi pekarska uniforma? :D

Nisi valjda toliko naivan. Ona te zayebavala, jer zasto nije mahala kad si bio kraj nje nego kad su se vrata zatvorila. Zna da si vojnik pa te pali. Trebao si stvarno izaci i u grmlje s njom (i reci joj e sad ces platiti picom za potpalu vatre)pa je posteno zguziti.

McMillan:
Nisam, ali smo imali vežbe do besvesti jer sam bio graničar. Svake nedelje na gađanje. Užas. A i imao sam dobru pušku...
Doduše napucao sam crno samo jednom (na 800) i tad sam dobio nagradni weekend. :D

Ja sam bio vozac i vozio sam aute u vojsci. Bio je audi 100 V6 175 ks. A dajca sam vozio samo kad sam polagao za E. Taj kamion je ziva kanta, mada pocetno iskustvo sam i stekao na krsevima.
Sta mislis da zene idu s nama u vojsku, sta bi tu bilo pod tusevima.

cigla:
Nije vojska kao nekada,netreba ti biti sra..e da ides,dolazi se cesce kuci,to ti je kao da si otisao na radni vikend kod drugara,samo malo drugacije.

Ma zato mi i jeste bzvz,zamisli da me bace ui nekuk cuku, a teraju te da ides kuci a treba ti 1 dan da odes i da se vratis, i tako.... KAo sto i rece sinnke.

esperanca137:
Eto Alex,jer vidis da nije strasno.Ajde nek te posalju kod nas u Bgd pa cemo da ti dolazimo svaki dan u posetu:D ;)

Ma ako bi bio BG ne bi ni bilo lose, mogli bismo da se druzimo!!! :D

Videcu mozda ipak uradim ono sto sam pljuvao do sada da odem civilno, jer mogu na mom fakulteteu bas na mojoj katedri da budem, pa to ne bi bilo lose, ali opet je puno, majku mu!!!!

Ne znam sta cu.

svehstenik??? ;)))))

ne znam onda primetim uniformu i mislim da osecam nekakvo divljenjepomalo prema njima...kao tiljudi su jaki..otkud znam znala sam nekoliko vojnika ali nije definisano..mislimda su mi zanimljivi mada ja se ne bavim time nisam dostigla limit privlachnosti

Back