Muskarci u uniformi

Neva:
Ja se opako palim na tipove u uniformi! Ne znam , ali ja sam balavila za ruskim vojnicima, koji su svi lepi kao lutke, a pred ocima vam slika kako im skidate istu! Bili su neodoljivi, ali nazalost, to je trajalo kratko!

Panduri mi nisu zanimljivi, ali zato neki oficircic...mmmm....sto da ne?

Јаоооо...совјетске униформе!!!
Лењинград под снегом, морнарички кадети у дугим црним шињелима до чланака, два реда златних дугмади, широки каиш, еполете, шубара...мммммм.....

....Кад се сетим....:smile:

Hellen:
Лењинград под снегом, морнарички кадети у дугим црним шињелима до чланака, два реда златних дугмади, широки каиш, еполете, шубара...мммммм.....

....Кад се сетим....:smile:

Hellen pa nemas 50 godina da ti se svidjaju takvi tipovi. Pa da uniforma donosi picku prvi bi je ja nosio.

blah....nishta posebno....ne dojmi mi se ta pricha

al kao nosim uniformu.....i nisam primetio da sm neshto pozheljan.....sad mozhda je to zbog brojnih fizichkih hendikepa koje posedujem.....al ko tje ga znati

Shta ja da kazem...vidi se avatar. Mada ne bas lepo...to je uniforma US Rangers-a.
Rengers lead the way.
Mislim da me uniforma kod zena ne pali nista posebno.Mada jesam jednom video jednu dobru policjaku.Onako iz kola...pa sam prokometnarisao da je bas dobra i da bi bilo dobro kad bi se poyebao sa njom,hehe.

Joooj sad sam se setio! Pa ja se palim na bankarske sluzbenice,na shalterima.I one nose neke uniforme...barem u mojoj banci. Uvek su mi nekako yebozovne,iako cesto i nisu bas neke ribe.Ali eto...loze me cesto.
I naravno uvek malo medicinske sestre,doktorke...ovo drugo nista posebne.

Pa kad prodje neka dobra teta u uniformi najbolje bi bilo da se ne osecam uopste. Kad prodje cika u uniformi onda mi svakakve stvari prolaze kroz glavu - gde da ga stavim, da li da ga drzim u ruci i podignem ruke da bi mogao da me izvata i da molim boga da mi ga nece primetiti, ili da se sakrijem u neki mracni prolaz i tamo ga izvadim i bacim...mislim na peket, dzoint, zavisi sta imam kod sebe.
Uniforme su seksi zato sto su dobro skrojene, zato sto su ciste, proste i imaju lepe boje. Obicno ih nose zgodne cure jer rade na takvim radnim mestima gde se traze zdrave devojke. I obicno su policajke, carinarnice i ostale koje vole da naredjuju. A koga to ne pali?

CIKLON B:
Nekada pre metar dana iili godina cuo sam da se zenama ( ne mozda svim ) iz nekog nepoznatog razloga svidjaju muskarci u uniformi. Ja licno isto iz nepoznatog razloga volim da vidim lepu zenu u uniformi.

Kako se vi osecate kada pored vas prodje osoba suprotnog pola obucena u plavo ili maskirno ili neko trece radno odelo?

Pa ume to da bude lepo....

Imam ja jednu komsinicu policajku, mmmmmm UF!!! Slatkis!

CIKLON B:
Nekada pre metar dana iili godina cuo sam da se zenama ( ne mozda svim ) iz nekog nepoznatog razloga svidjaju muskarci u uniformi. Ja licno isto iz nepoznatog razloga volim da vidim lepu zenu u uniformi.

Kako se vi osecate kada pored vas prodje osoba suprotnog pola obucena u plavo ili maskirno ili neko trece radno odelo?

Mmmmmmmmmmmmmm maskirno.....
Ni sama ne znam zasto me to pali.... Danas sam obucena u military fazonu. Volim to.
Pre neki dan sam videla jednog decka (bio je okrenut ledjima) u nekom maskirnom kombinezonu punim nekih dzepova. Onako visok, zgodan... Mmmmmmm kako je to dobro izgledalo......

Zana:
Mmmmmmmmmmmmmm maskirno.....
Ni sama ne znam zasto me to pali.... Danas sam obucena u military fazonu. Volim to.
Pre neki dan sam videla jednog decka (bio je okrenut ledjima) u nekom maskirnom kombinezonu punim nekih dzepova. Onako visok, zgodan... Mmmmmmm kako je to dobro izgledalo......

Pitanje je:
Da li je decko dobro izgledao ili kombinezon?
winking0026.gif

Sta bi bilo da je izgledao ovako?
pzdak02.jpg

man%20in%20uniform%20crouching.jpg

Hellen:

....Кад се сетим....:)
NEMOJ ME PODSEĆATI !!! Još sam mamuran od votke i brižan zbog kockarskih dugova, iz tih dana, a samo me je prekomanda na Kavkaz spasila priznavanja dva očinstva, tri veridbe i četiri olako obećana braka !!! :lol:

PLESsitnihDEMONA:
Shta ja da kazem...vidi se avatar. Mada ne bas lepo...to je uniforma US Rangers-a.
Rengers lead the way.
Mislim da me uniforma kod zena ne pali nista posebno.Mada jesam jednom video jednu dobru policjaku.Onako iz kola...pa sam prokometnarisao da je bas dobra i da bi bilo dobro kad bi se poyebao sa njom,hehe.
Jao ne znam,..meni po kraju stalno patroliraju policajke,..i tako su RUZNE.
Sve neki defekti,za ime sveta,...
Cast izuzetcima naravno,...
Jedine koje su ruznije od njih su one iz parking sluzbe. :sad:

Back