McMillan
Poznat
- Poruka
- 9.581
Sumnjivo mi je to... :???:tvrdoglava:eto opet se slazemo 8)
Mnogo se slazemo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sumnjivo mi je to... :???:tvrdoglava:eto opet se slazemo 8)

sta reci????????????????McMillan:Sumnjivo mi je to... :???:
Mnogo se slazemo...
![]()
Gazdarica:Ne privlaci me uniforma...!
McMillan:Meni se cini da je lepse u farmerkama...
Ja, recimo, imam sjajno dupe. Cuo sam puno puta. A ne nosim trenerke. Prema tome, ono sto je dobro, vidi se u svakom izdanju.
Kao vi ribe izjutra...
Brrrr![]()
Mozda, ali ne zbog uniforme... Stavise, ona moze samo da me destimulise...diretore:a moze li se reci da te privlaci ono ispod uniforme ;-)

Gazdarica:Mozda, ali ne zbog uniforme... Stavise, ona moze samo da me destimulise...
I svakako, postoje izuzeci koji potvrdjuju to pravilo!![]()
Neva:Ja se opako palim na tipove u uniformi! Ne znam , ali ja sam balavila za ruskim vojnicima, koji su svi lepi kao lutke, a pred ocima vam slika kako im skidate istu! Bili su neodoljivi, ali nazalost, to je trajalo kratko!
Panduri mi nisu zanimljivi, ali zato neki oficircic...mmmm....sto da ne?

CIKLON B:Nekada pre metar dana iili godina cuo sam da se zenama ( ne mozda svim ) iz nekog nepoznatog razloga svidjaju muskarci u uniformi. Ja licno isto iz nepoznatog razloga volim da vidim lepu zenu u uniformi.
Kako se vi osecate kada pored vas prodje osoba suprotnog pola obucena u plavo ili maskirno ili neko trece radno odelo?
8-) Ne mogu da nadjem neku slicicu ubacim da vam pokazem 

Nije valjda da se palis na ovealexandrra:Meni su uniforme pilota wow, a tek nemackih policajaca....Ne bih se bunila da me neki od njih privede8-) Ne mogu da nadjem neku slicicu ubacim da vam pokazem
![]()
storm cloud:Ја се јако палим на све врсте униформи, па чак и на радна одела. Сад ми овде фали стидљиви смајли, али нема га.
diretore:Nije valjda da se palis na ove
![]()

svrati da te rastrgnu ove zeneVojnik1:Samo da pozdravim ucesnike diskusije. I vojska ima net centar
Srdacan pozdrav pripadnicama lepseg pola!

Decko,aj odma 50 sklekova.....Vojnik1:Samo da pozdravim ucesnike diskusije. I vojska ima net centar
Srdacan pozdrav pripadnicama lepseg pola!
hulahopka:Decko,aj odma 50 sklekova.....