Muskarci u uniformi

Ja se opako palim na tipove u uniformi! Ne znam , ali ja sam balavila za ruskim vojnicima, koji su svi lepi kao lutke, a pred ocima vam slika kako im skidate istu! Bili su neodoljivi, ali nazalost, to je trajalo kratko!

Panduri mi nisu zanimljivi, ali zato neki oficircic...mmmm....sto da ne?

McMillan:
Meni se cini da je lepse u farmerkama...
Ja, recimo, imam sjajno dupe. Cuo sam puno puta. A ne nosim trenerke. Prema tome, ono sto je dobro, vidi se u svakom izdanju.
Kao vi ribe izjutra...
Brrrr :P

Пази...зна се кад се носи тренерка, а кад фармерке, панталоне. А и ради се о томе да фармерке могу много да сакрију, са тренерком то није случај. Зато се и осећам најкомотније и најбоље у тренерци (ако не рачунамо купаће).

Gazdarica:
Mozda, ali ne zbog uniforme... Stavise, ona moze samo da me destimulise...
I svakako, postoje izuzeci koji potvrdjuju to pravilo! :lol:

Slazem se potpuno, primjenjljivo i na zene u uniformi
winking0004.gif

Neva:
Ja se opako palim na tipove u uniformi! Ne znam , ali ja sam balavila za ruskim vojnicima, koji su svi lepi kao lutke, a pred ocima vam slika kako im skidate istu! Bili su neodoljivi, ali nazalost, to je trajalo kratko!

Panduri mi nisu zanimljivi, ali zato neki oficircic...mmmm....sto da ne?

hehehehhe!!!oficir je dobar za ljubavnika za muza nikako!!!! :evil: :evil: :evil:

CIKLON B:
Nekada pre metar dana iili godina cuo sam da se zenama ( ne mozda svim ) iz nekog nepoznatog razloga svidjaju muskarci u uniformi. Ja licno isto iz nepoznatog razloga volim da vidim lepu zenu u uniformi.

Kako se vi osecate kada pored vas prodje osoba suprotnog pola obucena u plavo ili maskirno ili neko trece radno odelo?

ja odreagujem vrlo burno.uglavnom se nepristojno okrecem i zevam u dupe,zvizdim...a po nekad,...kad je bas dobar frajer ja ga uhvatim za to isto dupe i kazem : mmmmmm....kakva bulja,mladicu pa vi vezbate.ali inace samo zevam.ako je malo manji frajer.ali su uglavnom dobriiiiiiiiiii !

Drage moje.... ima nesto u toj uniformi..... bivsi mi je oficir.... i volela sam da ga vidim u uniformi... i u onim cizmama sto on mrzi, ali meni je to sve zajedno nekako....mmmm..... a tek kad svecana uniforma..... skoro da sam mu pocepala uniformu, i naucila sam da otkopcam taj kais samo zubima!:)

Back