Ako mi prvo objasniš zašto je moj komentar bio neuviđavan, kako je iskopao tvoj advokatDobro hoces li ti objasniti ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako mi prvo objasniš zašto je moj komentar bio neuviđavan, kako je iskopao tvoj advokatDobro hoces li ti objasniti ?
Za razliku od npr. Svetozara od HiperborejeNismo Lapsi i ja jedan dvoglavi nalog (uz dužno poštovanje prema Lapsi)
Не мора он то да ти објашњава, то је моја тврдња. Ипак, разумем зашто избегаваш да чујеш мој одговор.Ako mi prvo objasniš zašto je moj komentar bio neuviđavan, kako je iskopao tvoj advokat
И ово је поприлично непристојно.Za razliku od npr. Svetozara od Hiperboreje
Ismijavas se sta pisem i ne uzimas ozbiljno, ne smeta to meni volim i ja da bockam i ismijavam samo ne razumijem zasto to neko smatra licnim napadom ,pisem kako mislim ,ako je curi to vec problem da odma plese sa mnom i neke stvari onda nismo na istoj talasnoj duzini i nije za mene ,sto ne mora biti dobro i lose samo je prevelika komplikacija za mene, zelim da zena voli da pomjera granice u seksu ,zna sta radi sa jezikom i svasta nesto. Ples meni govori dosta , kakav ima osjecaj za ritam ,ako joj pridjes dok plese vidis koliko je opustena ,dole mozes da ides itdAko mi prvo objasniš zašto je moj komentar bio neuviđavan, kako kaže tvoj advokat
Znači konkretnu tu poruku smatraš neuviđavnom?Ismijavas se sta pisem i ne uzimas ozbiljno, ne smeta to meni volim i ja da bockam i ismijavam samo ne razumijem zasto to neko smatra licnim napadom ,pisem kako mislim ,ako je curi to vec problem da odma plese sa mnom i neke stvari onda nismo na istoj talasnoj duzini i nije za mene ,sto ne mora biti dobro i lose samo je prevelika komplikacija za mene, zelim da zena voli da pomjera granice u seksu ,zna sta radi sa jezikom i svasta nesto. Ples meni govori dosta , kakav ima osjecaj za ritam ,ako joj pridjes dok plese vidis koliko je opustena ,dole mozes da ides itd
Ne samo tu ,opet ne smeta mi ali izvlacis zakljucke o meni koji su pogresni na osnovu neceg sto nisam napisao i prihvatas sve licno.Znači konkretnu tu poruku smatraš neuviđavnom?
Nije ti palo na pamet da se i ja zezam i takođe bockam, na svoj način. Kad šala nije po tvom, onda je to neuviđavno.Ne samo tu ,opet ne smeta mi ali izvlacis zakljucke o meni koji su pogresni na osnovu neceg sto nisam napisao i prihvatas sve licno.
Pa sve okej ondasta je dobro da se ne sramotim? Ja imam atletiticaku kod kuce ,veoma elasticnu.
Loše je što si dozvolio da te Svetozar uvuče u svoju podlu smicalicu. Podišao ti je metodom prijatelja koji te "razume" i "voli " (ne znam samo zašto, da li si toliko krhk da ne možeš da podneseš neodobravanje a i sam pritom daješ netražene savete i insinuiraš bez ikakvih podataka) i iskoristio te da bi mi se osvetio zato što sam mu napisala da je spamovanje njega i još jednog člana neuviđavno.
Izvini!Ти имаш озбиљне психичке сметње.
Прво, избегаваш директну интеракцију са мном, и покушаваш да ми узвратиш, тј. како ти кажеш, да ми се осветиш, преко дијалога са Салком. Патетично. Од некога ко воли да се прави паметан очекујем да има мало више куражи.
Друго, имаш бујну машту. Лупеташ неопавано неосноване глупости. Булазниш о којекаквим подлим смицалицама, подилажењима методом пријатеља и измишљеним, тачније речено пројектованим, жељама за осветом. Детињасте будалаштине. Мене би било срамота.
Треће, ја се њему уопште нисам обратио. Текст је био упућен теби, с циљем да ти укажем на то да сама не практикујеш оно што од других захтеваш. Све остало су твоје халуцинације. Очигледно је да ти смета то што ти неко указује на грешке. То ипак не оправдава твоје реакције. Опет, ужасна срамота.
И у ком то универзуму се подсмевање сматра конструктивним доприносом расправи? То што су саговорници слепи па не могу да виде шта је конструктивно а шта деструктивно не значи да је све што раде конструктивно.

Речено ми је да ти и Луле нисте једна особа.Izvini!
![]()
избегаваш директну интеракцију са мном
Нико те не тера да уђеш у расправу са мном. Разлоге можеш да имаш какве год хоћеш, колико год да су глупави, а могу да приметим да су поприлично глупави. То се мене не тиче. Не мораш да се правдаш. Нико овде не плаче што Луле не жели да уђе у расправу с њим. Проблем је што ти то не практикујеш, Имаш жељу да ми одговориш, али се бојиш да то урадиш директно, па то онда радиш индиректно. И ово твоје правдање заправо није никакво правдање већ прикривен начин да ми узвратиш увредом.Da bih ušla u raspravu s nekim, taj mora da ima dovoljno poštenja i dobrote u sebi. To što je prelistao par knjiga i ima bazično znanje iz društvenih nauka može da okači mačku o rep što se mene tiče
Za razliku od npr. Svetozara od Hiperboreje
Ovo mi je i Glas Ružičića rekaoАли ти си превише размажена за тако нешто.
Pa pisala si vise puta ovakve stvari da ne trazim po forumu i ti i andjelika itd i uvjek sam se nasmijao jer mi je to fantasticno,zasto vas je to pogodilo ako ja slicno napisem ,citava frka ,procitaj svoj post kako te nije sramota neznalice itd ne razumijem.kako to funkcionise.E, ovako. Nije ništa lično, a ni zlonamjerno. Jednostavno kada neko krene da priča gluposti treba ga presjeći kako bi se malo zamislio i zapitao da li da nastavi u tom smjeru ili da razmisli malo i završi priču pametnije.
Ne sviđa mi se ponižavanje žena ni u kojem kontekstu, makar se radilo i o najgorim ženama, mada vam je i tu iskrivljena slika o ženi kao ženi.
Salkan ima primjedbe da ne mijenjaju poze i ne puše dobro. Ok, da je to zezanje muškaraca bez prisustva žena, ali kada žene čitaju takve djetinjarije i otvoren prezir prema ženskom rodu, to svakako nije ok.
Evo recimo da ja napišem malo suprotnu situaciju od Salke.
,,Žene moje, ima li šta gore od muškarca koji ima 40+ a o sexu pojma nema. Sažaljevate li vi te nespretnjakoviće i neznalice? Mislim da je vrijeme da i mi kažemo šta mislimo! Nado, kakav je tvoj? Ma ko zec, džaba ga vučem za uši 10 godina, ništa. Uši se izvukoše, a on se nikada kako treba ne uvuče,, Vesna, kako je kod tebe? Jadno, ali ćutim i trpim. Ponekad se i osmjehnem. Miro? ,,Legne, dva puta zastenje, a onda se napuše od ponosa kao žabac i šeta go po sobi pola sata,, Plačem da me ne vidi. Danka, je li kod tebe bolje? ,,Bolje? Nemoj, molim te da me zezaš. I umrijeće, a žensku anatomiju naučiti neće! Da ga samo slušaš kada s komšijom Stevom olajava žene, rekao bi čovjek da zna svaki milimetar ženskog tijela, a kružnicu redovno fula.
Znači, prijateljice moje, takvi su ti naši alfa mužjaci. 2 min. j..., 10 minuta plaču i pravdaju se, i još15 minuta se izvinjavaju. To je, koliko ja matematiku znam ukupno 27 minuta!
Ovo mi je i Glas Ružičića rekao
Isto mu tako malo treba da da potanku analizu moje ličnosti.
Nije mi palo jer si pocela da sisitis okolo i na Svetozara koja nema veze sa ovimNije ti palo na pamet da se i ja zezam i takođe bockam, na svoj način. Kad šala nije po tvom, onda je to neuviđavno.
Ali to nije toliko strašno, ljudi se često ne razumeju.
Loše je što si dozvolio da te Svetozar uvuče u svoju podlu smicalicu. Podišao ti je metodom prijatelja koji te "razume" i "voli " (ne znam samo zašto, da li si toliko krhk da ne možeš da podneseš neodobravanje a i sam pritom daješ netražene savete i insinuiraš bez ikakvih podataka) i iskoristio te da bi mi se osvetio zato što sam mu napisala da je spamovanje njega i još jednog člana neuviđavno.
Pa sve okej onda
Da bih ušla u raspravu s nekim, taj mora da ima dovoljno intelektualnog poštenja i ljudske dobrote u sebi.
Jedino neke kratke intervencije
Када дозволиш људима да једни друге нападају само зато што су лично убеђени да супротна страна прича глупости, онда оно што следи јесте изузетно ниска култура дијалога -- заправо, то уопште није дијалог; надвикавање није дијалог. А у духу слободног говора, чији је циљ синтеза и дистрибуција знања, јесте да свако има право да заступа свој став, био он истинит или не. Да би све то функционисало како треба, форум мора да има адекватан скуп правила као и модерацију која иста доследно спроводи у дело. У одсуству тога, имамо оно што тренутно имамо -- хаос у којем нико никога не слуша и и где је сваком учеснику једини циљ да се што јаче чује.E, ovako. Nije ništa lično, a ni zlonamjerno. Jednostavno kada neko krene da priča gluposti treba ga presjeći kako bi se malo zamislio i zapitao da li da nastavi u tom smjeru ili da razmisli malo i završi priču pametnije.
Ne sviđa mi se ponižavanje žena ni u kojem kontekstu, makar se radilo i o najgorim ženama, mada vam je i tu iskrivljena slika o ženi kao ženi.
Salkan ima primjedbe da ne mijenjaju poze i ne puše dobro. Ok, da je to zezanje muškaraca bez prisustva žena, ali kada žene čitaju takve djetinjarije i otvoren prezir prema ženskom rodu, to svakako nije ok.
Aha. A kad ti je Svetozar podišao - tad ti je palo na pamet da te retroaktivno zaboli on poruka.Nije mi palo jer si pocela da sisitis okolo i na Svetozara koja nema veze sa ovim![]()

Mene nista ne zaboli ,samo si se naljutila ( kako sam grozan)jer ne bi tako reagovala prema Svetozaru pa onda kao salila seAha. A kad ti je Svetozar podišao - tad ti je palo na pamet da te retroaktivno zaboli on poruka.
Ajde što Svetozar pravi podle smicalice (zajedno sa svojim drugarom) ali što ti padaš na to i dozvoljavaš sebi da lažeš da bi zaštitio tog ko te je iskoristio da se ubacio u našu raspravu iz svojih razloga.
Salko Salko, džaba ti ritam, što se mene tiče, ovo je gore nego ona glupost na podijumu.
Ko da su se dogovoriliПросто невероватно да су ти два различита човека рекла једну те исту ствар.

Pravo da ti kažem, Glase Ru..., pardon Hiperboreje, tad sam mislila da ti je Svetozar od H.. ot Ružičić samo forumski idol. Zato sam te pecnula, ne volim idolopoklonstvo, htela sam da te privedem sopstvenom mišljenju. A nije ni po kodeksu da citirajući mene hvališ drugog forumaša, ono, baš je bzvНема шансе да је то зато што постоји нешто у твом понашању што их наводи на такав закључак. Једино рационално објашњење је да копирају мишљења један од другог зато што се плаше међусобног сукоба; зато што се плаше да буду храбре индивидуе као ти које стоје саме на форуму и у животу.
)...