- Poruka
- 399.500
Svakom prema zasluzi...ona će uvek dobiti te sa trećim okom.![]()
-?:-?:-?:-?:-?..i sta sada ..mislim..koliko treba nekoga da poznajes realno da bi mogao ovako ili nesto slicno da kazes za njega..Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svakom prema zasluzi...ona će uvek dobiti te sa trećim okom.![]()
-?:-?:-?:-?:-?..i sta sada ..mislim..koliko treba nekoga da poznajes realno da bi mogao ovako ili nesto slicno da kazes za njega..Ma ne...samo imam dugačak jezik.-?:-?:-?:-?:-?..i sta sada ..mislim..koliko treba nekoga da poznajes realno da bi mogao ovako ili nesto slicno da kazes za njega..
![]()
istina je samo na onoj tankoj liniji...pa sad kucka misli da se ja zezam...zene su mutanti... ima naravno i onih koje misle glavom, ali vecina je polno naelektrisana i samo slusa muskarca trecim okom. dok on prica ona u sebi govori...samo ti qenjaj al kad ostanemo sami ima da te izbushim ko ementaler... e to je tragedija zenskog roda jer dok to misle svi imaju kez i kao sagalasni su sa svim sto ona kaze...
nema smajlija ybg. jer je istina....
tema: Volite li kada vam zene prilaze i kapirate negde u jednom trenutku da je ustvari sve pod njihovom kontrolom..a svidja vam se..
istina je samo na onoj tankoj liniji...
ma sve je relativno,moze se gledati i ovako,meni se licno deshavalo![]()
a na temu nisi odgovorio..Hajde na popravni..Procitaj temu i odgovori..A žene ne pitaš da li vole da prilaze i budu "od akcije" ... ? :-Dtema: Volite li kada vam zene prilaze i kapirate negde u jednom trenutku da je ustvari sve pod njihovom kontrolom..a svidja vam se..
Cico micooo..citaj napred ..napisala sam..ali kada smo vetj kod toga.. Volis li ?A žene ne pitaš da li vole da prilaze i budu "od akcije" ... ? :-D
Da, ali nisi istakla kao ovo poslednje. :grin:Cico micooo..citaj napred ..napisala sam..ali kada smo vetj kod toga.. Volis li ?
Da, ali nisi istakla kao ovo poslednje. :wink:
Hm, ne znam. :-D
..ajde ..kada saznas a ti svrati ..pa nam kazi..
da ti kazem cica maco,ako zena nije izuzetno pozrtvovana i hrabra,kad treba,i ne ubija svojom miloscu,opet kad treba,moze raditi sta hoce,moze nositi zlatna jaja,moze se besiti,skidati gola,ne vredi nikakva akcijaA ti se pravo pa zalepio za Marlonov posta na temu nisi odgovorio..Hajde na popravni..Procitaj temu i odgovori..

"Žena od akcije" je jedan od najodvratnijih izraza koje sam ikada čula. (Kučko, ne odnosi se moja primedba na naslov tvoje teme; nisi ti izmislila izra)
Kad je muškarac "od akcije", onda je on uspešan u poslu, brz, sposoban itd. Kad je žena "od akcije", onda je ona navalentna i promiskuitetna.
Ooo, da - vole muškarci "žene od akcije", ali samo na početku, i uvek s predubeđenjem da je to "ženska za jednokratnu upotrebu". Dakle, kad žena preuzme inicijativu, makar pogledom i rečju, to laska muškoj sujeti. Provokacija, tj. akcija izazove i reakciju. Ali, posle "interakcije" ostane samo uzbudljivo, trofejno muško sećanje na ženu koja se "bacila" na njega jer je bio neodoljiv.
Najozbiljnije.
i posle sati uzivanja jedno u drugom se nikada vise nismo videli....bilo je divno. 
. E sad, sto se mene licno tice, ja lovim, ocigledno i beskurpulozno jedino onda kada se zezam i kad mi to ne znaci nista sem na primer da prosto "slomim" nekog. I kada to postignem onda ga prosto, neupotrebljenog, odbacim...Znam nije mozda bas viteski ali vredi za pojedine. Retko ali umem i radim to, kad neko zasluzi. quote]
Pa sada neka neko kaze da sam ja ..kučka...![]()
istina je samo na onoj tankoj liniji...
ma sve je relativno,moze se gledati i ovako,meni se licno deshavalo![]()

A ti se pravo pa zalepio za Marlonov posta na temu nisi odgovorio..Hajde na popravni..Procitaj temu i odgovori..
Izvinjavam se, post je bio upućen Elle, a mišljah na tačno odredjen primerak muškog roda.A žene koje biraju muškarci, je l' i njih ''radi sujeta''?
ja sam ona za kojom se okrene cela ulica ( bez lazne skromnosti, ovo pominjem samo da bih temu povezala sa jednom iz Z kutka o lepim ili pametnim zenama), ali me se muskarci i vrlo plase. Verovatno zato sto opet bez lazne skromnosti u glavi imam podosta a i to je ono cime idem kroz zivot. Takve zene su obicno i pored mnogo okrekunutih ulica...same.
samo se ti tesi, bejbeJa sam ona za kojom se okrene cela ulica ( bez lazne skromnosti, ovo pominjem samo da bih temu povezala sa jednom iz Z kutka o lepim ili pametnim zenama), ali me se muskarci i vrlo plase. Verovatno zato sto opet bez lazne skromnosti u glavi imam podosta a i to je ono cime idem kroz zivot. Takve zene su obicno i pored mnogo okrekunutih ulica...same..

, ali kazem da to nosi dosta odgovornosti sa sobom. A i poprilicnu samocu...U ostalom covek se na mnogo toga u zivotu navikne!
. Sada se samo druzim po malo ovuda...
. Mada to zaista retko radim i samo, ali samo ako neko debelo zasluzi! 
samo se ti tesi, bejbe
(da ne budem nejasna - ne kazem da nisi pametna, samo kazem da muskarci ne zaobilaze zene zbog njihove lepote i pameti u kombinaciji... najcesce ih zaobilaze ako su hladne kucke, ili egocentricni smorovi... ali zbog pameti - nikad)