Zena od akcije u stvari nemam pojma sta znaci!
Meni je zena od akcije, poslovno, ona koja je totalno ravnopravna sa svim muskarcima, am koliko oni bili mocni i kao takva drma. Ali to je nesto drugo...Takve zene inace vrlo postujem.
Emotivno biti zena od akcije, pa naravno, ali ne tako da se ja onda osecam kao lovac a on kao lovina. Sve se to vec moze odraditi tako da na kraju niko ne ispadne lovina ili da oboje osecaju adrenalin lovca uzivajuci sa svojom lovinom. E sad, sto se mene licno tice, ja lovim, ocigledno i beskurpulozno jedino onda kada se zezam i kad mi to ne znaci nista sem na primer da prosto "slomim" nekog. I kada to postignem onda ga prosto, neupotrebljenog, odbacim...Znam nije mozda bas viteski ali vredi za pojedine. Retko ali umem i radim to, kad neko zasluzi.
U ozbiljnim situacijama volim da oni osvajaju mene. Naravno ja tu ucestvujem aktivno tako sto biram sta hocu sta necu, koliko hocu, koliko necu, kada hocu a kada necu i tako ali njihovo je da nude i trude se. Pa ako uspeju OK. Mada sam vrlo iskrena, direktna i ne foliram se jer zato niti imam vremena niti me zanima, mislim da su to gluposti pa su mi s`toga neki vazni muskarci mog zivota zamerili da sam dominantva i navalentna. To se ne misli vise na navalentnost pri osvajanju vec´kad se dotle dodje nekako ja mnogo upravljam situacijom iliti vladam pa oni to tako nazovu. A to u stvari ono da JA i jedino JA uvek biram, kada, kako, sa kim, koliko i td....
Sex varijante, mada ih nisam imala puno, u stvari se secam jedne, bilo je davno, bila sam i poprilicno klinka, covek je bio stranac, lep i zgodan kao sa naslovnih strana, znali smo se malo, uhvatio me za ruku poveo na sprat vise, polizao celu

i posle sati uzivanja jedno u drugom se nikada vise nismo videli....bilo je divno.
E sada, sve ovo sam ubedjena zavisi i od same zene, kog je tipa. Ja sam ona za kojom se okrene cela ulica ( bez lazne skromnosti, ovo pominjem samo da bih temu povezala sa jednom iz Z kutka o lepim ili pametnim zenama),
ali me se muskarci i vrlo plase. Verovatno zato sto opet bez lazne skromnosti u glavi imam podosta a i to je ono cime idem kroz zivot. Takve zene su obicno i pored mnogo okrekunutih ulica...same.
Ali ako ce neko biti pored mene, onda ce prvo morati da ume i sme da osvaja moje carstvo korak po korak....
Pozdrav.