Muškarci i Žene od akcije

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zena od akcije u stvari nemam pojma sta znaci!

Meni je zena od akcije, poslovno, ona koja je totalno ravnopravna sa svim muskarcima, am koliko oni bili mocni i kao takva drma. Ali to je nesto drugo...Takve zene inace vrlo postujem.

Emotivno biti zena od akcije, pa naravno, ali ne tako da se ja onda osecam kao lovac a on kao lovina. Sve se to vec moze odraditi tako da na kraju niko ne ispadne lovina ili da oboje osecaju adrenalin lovca uzivajuci sa svojom lovinom. E sad, sto se mene licno tice, ja lovim, ocigledno i beskurpulozno jedino onda kada se zezam i kad mi to ne znaci nista sem na primer da prosto "slomim" nekog. I kada to postignem onda ga prosto, neupotrebljenog, odbacim...Znam nije mozda bas viteski ali vredi za pojedine. Retko ali umem i radim to, kad neko zasluzi.

U ozbiljnim situacijama volim da oni osvajaju mene. Naravno ja tu ucestvujem aktivno tako sto biram sta hocu sta necu, koliko hocu, koliko necu, kada hocu a kada necu i tako ali njihovo je da nude i trude se. Pa ako uspeju OK. Mada sam vrlo iskrena, direktna i ne foliram se jer zato niti imam vremena niti me zanima, mislim da su to gluposti pa su mi s`toga neki vazni muskarci mog zivota zamerili da sam dominantva i navalentna. To se ne misli vise na navalentnost pri osvajanju vec´kad se dotle dodje nekako ja mnogo upravljam situacijom iliti vladam pa oni to tako nazovu. A to u stvari ono da JA i jedino JA uvek biram, kada, kako, sa kim, koliko i td....

Sex varijante, mada ih nisam imala puno, u stvari se secam jedne, bilo je davno, bila sam i poprilicno klinka, covek je bio stranac, lep i zgodan kao sa naslovnih strana, znali smo se malo, uhvatio me za ruku poveo na sprat vise, polizao celu :) i posle sati uzivanja jedno u drugom se nikada vise nismo videli....bilo je divno. :)

E sada, sve ovo sam ubedjena zavisi i od same zene, kog je tipa. Ja sam ona za kojom se okrene cela ulica ( bez lazne skromnosti, ovo pominjem samo da bih temu povezala sa jednom iz Z kutka o lepim ili pametnim zenama), ali me se muskarci i vrlo plase. Verovatno zato sto opet bez lazne skromnosti u glavi imam podosta a i to je ono cime idem kroz zivot. Takve zene su obicno i pored mnogo okrekunutih ulica...same.

Ali ako ce neko biti pored mene, onda ce prvo morati da ume i sme da osvaja moje carstvo korak po korak....

Pozdrav.
jeste, pisalo u gloriji :)

I ne kazem da su oni falicni, n aprotiv ja obozavam muskarce! :)

Ali isto znam da se muskarci plase mocnih zena. Prosto pored sebe zele one koje mogu "kontrolisati" a nikako one koje mogu sve, ali sve bas uraditi kao oni sami i mozda jos malo bolje. To je pokazalo moje iskustvo, moje licno i analiticko dakle posmatrajuci moje priljatelje i prijateljice i ljude iz okoline blize i dalje kako i sa kim prolaze kroz zivot.

A muskarci nikada nisu u manjku, njih imamo svuda i uvek oko nas ma kakve bile i po izgledu i po drugim, vaznijim kvalitetima. Samo je meni bilo uvek tesko naci ljubav...onu od koje se zemlja trese. I tu ima naravno i moje odgovornosti ovako ili onako. Onu koju sam ovde pomenula je pamet.

Ako ne verujete vi probajte sami! :)

Moje srce: cini mi se da si ti slicno ovome napisala u nekoj drugoj temi, mislim to da si dobra riba?
Da li ti to kokurencija smeta ili?!
ne, ni blizu slicno.
ja sam napisala, na temi o lepoti&pameti, da ne cenim lepotu u smislu da mislim da ona sama po sebi ne donosi nista od vaznih stvari u zivotu (ljubav, ispunjenje, zadovoljstvo). a da bih potkrepila svoju tvrdnju, navela sam iz kog iskustvenog ugla pisem (vizura nekog ko je lepa zena), sto nema veze sa ovim o cemu ti pricas.

na ovo boldovano jadno pitanje necu da ti odgovaram, ali ako nastavis da budes bezobrazna, zakucacu te u digitalnu zemlju bez problema.

ono sto takodje tvrdim jeste da - i to cu da ti ponovim - samo nesrecnice kojima u glavi i strukturi licnosti nesto debelo fali, tese sebe time "oh ja sam super, a muskarci me nece jer su sonje, kontrolori, ili prosto uplaseni moje superiornosti"...
ne postoji nijedan razlog da normalan muskarac zaobilazi lepu i pametnu zenu zato sto je "suvise lepa" ili "suvise pametna".

pozdrav.

ne, ni blizu slicno.
ja sam napisala, na temi o lepoti&pameti, da ne cenim lepotu u smislu da mislim da ona sama po sebi ne donosi nista od vaznih stvari u zivotu (ljubav, ispunjenje, zadovoljstvo). a da bih potkrepila svoju tvrdnju, navela sam iz kog iskustvenog ugla pisem (vizura nekog ko je lepa zena), sto nema veze sa ovim o cemu ti pricas.

na ovo boldovano jadno pitanje necu da ti odgovaram, ali ako nastavis da budes bezobrazna, zakucacu te u digitalnu zemlju bez problema.

ono sto takodje tvrdim jeste da - i to cu da ti ponovim - samo nesrecnice kojima u glavi i strukturi licnosti nesto debelo fali, tese sebe time "oh ja sam super, a muskarci me nece jer su sonje, kontrolori, ili prosto uplaseni moje superiornosti"...
ne postoji nijedan razlog da normalan muskarac zaobilazi lepu i pametnu zenu zato sto je "suvise lepa" ili "suvise pametna".

pozdrav.

Bravo. Jedan virtuelni kolač za tebe :razz:

Moje srce: tvoja glupost je nemerljiva velicina.
Za sada mi je jos uvek smesna ali ce mi vremenom dosaditi. :) Pogotovo te tvoje pretnje su jedan veliki znak inferiornosti, mislim licno ispod casti.

Osim toga ne bih zelela da ucestvujem u miniranju teme Kucki nekim ispraznim debatama sa nekim bezimenim likovima. Sa tobom posebno ne.

Pa stoga tvoje misljenje ostavljam tebi, svoje naravno zadrzavam.

Preporuka moje malenkosti tebi bi bila: skloni se malo od te bukve za koju si se slepo svojom gluposcu uhvatila, mozda se desi da onda vidis i sumu.

Pozdrav i sve najlepse. :)

Moje srce: tvoja glupost je nemerljiva velicina.
Za sada mi je jos uvek smesna ali ce mi vremenom dosaditi. :) Pogotovo te tvoje pretnje su jedan veliki znak inferiornosti, mislim licno ispod casti.
ne mere se velicine nego kolicine tih velicina, ali da te ne zbunjujem dodatno.
e sad, ili sam necasna ili inferiorna ili glupa... ne moze sve to... mislim, mnogo je, kumo, na mene jednu

nisam ti smesna, nego te iritiram.
a sve sto pisem jeste u kontekstu teme.

ali da se vratim na zakucavanje tebe u zemlju (digitalnu). prva tvoja reakcija na moj post je bila u fazonu 'sto da nisi mozda uplasena od konkurencije'. prvo sam pomislila, dios mio, koja jadnica, ali sam se onda setila da je to sasvim u skladu sa tvojom samoutesiteljskom, iako nakardanom, postavkom sveta tj. mz odnosa.

za tebe cela prica sa muskarcima TAKMICENJE tj IGRA MOCI, kroz koje se potvrdjuje tvoja navodna vrednost. hvalis se ponasanjem od koga normalne devojke odustanu jos u teenage godinama - pod 'normalne' podvodim ovde emotivno zdrave osobe. EZO je cilj odnosa bliskost sa muskarcem i kroz to davanje novog kvaliteta sopstvenom zivotu.
emotivni odnosi su jedna od dve najbitnije stvari u zivotu (druga je stvaranje).

ne znam kakva si lepotica, ali od tvoje pameti ne videh puno u ovim postovima: imas kratak fitilj, vredjas bez sarma i pokrica, a samozadovoljnost iskazujes na banalan nacin. ako si lepa koliko si pametna, onda kapiram zasto te zaobilaze. i ja bih se uplasila! :lol:

special_star.png

Ja imam plave oči a čitam u Zabavniku da su osobe sa plavim očima stidljivije. Zato valjda nisam od akcije. Ako nešto i pokušam, neslavno završi. Kao što rekoh, lakše je kad si malko miš, pa malko nećeš... Problem se javlja samo ako mačka BAŠ hoće, a ti STVARNO nećeš. Ali ako šuma nije mnogo gusta i ako ste slušale roditelje, iskobeljaćete se nekako... Najvažnije je ne vrištati, to posebno pali mačore od akcije. I obraćati mu se kao ljudskom biću s posebnim potrebama.

A možeš li mi objasniti čime je moj post kod tebe izmamio (p)o(d)smeh ?
Umesto što si se bavio procenjivanjem mene, mojih godina, iskustva i načina zaključivanja, možda bi bilo bolje da si samo prokomentarisao moju izjavu i da li je tačna ili ne. Ili još bolje, dao svoj komentar na temu a ne o meni.

Uostalom, niko nije rekao da je ono što sam izjavila tačno, a najmanje da je to opšte pravilo. Ako praviš razliku između toga i nečijeg utiska.

A sto nije :shock: :lol: ja dok sam tebe chitao jesam se malo pogordio jer to sto pises ne pije vodu a ti se smej i dalje meni na nekim temama!
vodi rachuna sta pises..........to ipak ostaje negde u kosmosu.:arrow::|
nije tachna ,tata me tako ucio mislio sam da moze drugacije ali tat mi je bio veliki ebach ja nisam
pa o tebi da loopas i budes pametnija gde mi je tu hvala :!:

I ne kazem da su oni falicni, n aprotiv ja obozavam muskarce! :)

Ali isto znam da se muskarci plase mocnih zena. Prosto pored sebe zele one koje mogu "kontrolisati" a nikako one koje mogu sve, ali sve bas uraditi kao oni sami i mozda jos malo bolje. To je pokazalo moje iskustvo, moje licno i analiticko dakle posmatrajuci moje priljatelje i prijateljice i ljude iz okoline blize i dalje kako i sa kim prolaze kroz zivot.

A muskarci nikada nisu u manjku, njih imamo svuda i uvek oko nas ma kakve bile i po izgledu i po drugim, vaznijim kvalitetima. Samo je meni bilo uvek tesko naci ljubav...onu od koje se zemlja trese. I tu ima naravno i moje odgovornosti ovako ili onako. Onu koju sam ovde pomenula je pamet.

Ako ne verujete vi probajte sami! :)

Smeta mi izraz “mocna” zene.U poslu zena moze biti mocna u smislu uspesna,pametna,sposobna,intuitivna,preduzimljiva,i slicno ali u emotivnim odnosima zena vs.muskarac treba da je prvenstveno zena a posle sve drugo.Ni jedan normalan muskarac nece zaobici zenu zato sto je lepa i pametna..naprotiv..bar je to moje licno iskustvo ako se vec pozivamo na nasa iskustva..u tom smislu pitala bih te..Sta ako tvoj decko ili ljubavnik zahteva od tebe da se prema njemu ponasas kao ravnopravni partner a ne mocna zena?To te zasigurno dovodi do problema kako da opstanes u licnoj iluziji da si kučka kakvom se prikazujes.

A sto nije :shock: :lol: ja dok sam tebe chitao jesam se malo pogordio jer to sto pises ne pije vodu a ti se smej i dalje meni na nekim temama!
vodi rachuna sta pises..........to ipak ostaje negde u kosmosu.:arrow::|
nije tachna ,tata me tako ucio mislio sam da moze drugacije ali tat mi je bio veliki ebach ja nisam
pa o tebi da loopas i budes pametnija gde mi je tu hvala :!:
Ok, ne pije vodu, to je tvoje mišljenje ... Ok. Nevermind. :wink:
No ne moramo se vređati ...

Ja tebe nisam, ne znam o čemu pričaš :confused: (da nije ove banalne em glupe prepiske jedva da bih ti i nick zapamtila, sori - bez uvrede - prosto se nismo "sretali" na forumu ... ništa lično)

greška je generalizovati bilo šta
uključujući u to bilo šta i muškarce
moć, snaga, pamet, novci, lepota, elokvencija itd
možemo nabrajati letnji dan do podne osobine koje bi nekoga mogle privući ili zainteresovati
dakle draga zvezdo vodiljo
nemoj kriviti svoju pamet
ili muški strah od iste

:lol:
hvalim se....nazalost ,jer samo kvarni opstaju a ja nisam kvarna ja sam lep posten dobar i ne zelim
da se menjam .Zelim da boodem onakav kakav sam se rodio i ne zelim u svom zivotu dz i prljav ves,novac,
i slichno .Ja samo zelim normalan ,svoj zivot.Dalje od neta kad nadjem sebi posao i organizujem se
i planiram nesto ozbiljno.Bice tesko.a,ali moram uspeti vreme mora doci moje za ono sto planiram za sebe

Kucki odgovor:

Sto se tice mocne zene, mislim na zenu koja prosto postize sve. A to nikako nije lako, samo postici. Dakle mislim na zenu koja ima svoju karijeru i posao u kome je ravnopravna sa svim tamnosnjim muskarcima, a ipak zenu koja je besprekorna domacica kuci, brizna i nezna, i najpre prijatelj svom coveku. Ljuti borac i protivnik koji ne oprasta u koliko joj porodica, kuca i voljena bica budu "napadnuti". Zenu koja je i u krevetu vatrena i dobra ljubavnica i pored svega toga dovoljno vaspitana i dovoljno ucena da moze razgovarati podjednako i sa princevima i sa prosjacima....

Ne znam da li sam od prilike dala sliku mocne zene, mocne po mojim kriterijumima. Dakle teznja nekom savrsenstvu, naime onom starom da zena treba biti dama na ulici, ***** u krevetu i domacica u kuci. Secam se da sam to nekada, kad sam bila mala cula od nekoga i da se jos tada u meni stvorila zelja da to jednom i postanem i ako u tim godinama verovatno nisam ni znala sta navedene stvari znaci.

Ja sam kod svog muskarca ipak samo zena, ali sam jaka emotivno i jaka kao licnost i ne dam na sebe a i imam i trazim pravo glasa, bar jednako. Sto se mene na poslu tice, to je druga stvar i ja u kuci niti sa covekom koga volim nisam niti "moja diploma", niti ja "riba" niti ja "poslovno" vec samo i jedino ja. Mada priznajem ni kao takva nisam bas laka.

E sad Zorana sam na primer izgubila pravo jer sam dovoljno "ravnopravna" sto bi njemu predstavljalo napor. A od mene je zeleo da budem pored njega i da se samo "smejem". Ne treba ni da radim niti bilo sta....******, to je ono sta sam uvek volela da budem, ali nikada nisam uspela. Ne znam zasto....ali znam da su moje prijateljice i poznanice koje samo trepcu i gledaju svoje dupe i nisu nista od gore navedenog pod mocnu zenu prosle mnogo bolje u zivotu. Mislim jednostavnije.

Ne preterano lepe, pomalo glupe ili naivne, egoiste i zainteresovane samo za sebe su nasle muskarce koji ih cuvaju kao kap vode na dlanu, a one ne mrdaju prsticima. Ne bih volela da sam takva ali bih ponekad volela da sam bar okusila i takvu neku varujantu.

Mom coveku sam ja ravnopravni saborac u svemu. I to volim i postujem, samo sto se nekad umorim.....

Eto... Pozdrav.

Kucki odgovor:

Sto se tice mocne zene, mislim na zenu koja prosto postize sve. A to nikako nije lako, samo postici. Dakle mislim na zenu koja ima svoju karijeru i posao u kome je ravnopravna sa svim tamnosnjim muskarcima, a ipak zenu koja je besprekorna domacica kuci, brizna i nezna, i najpre prijatelj svom coveku. Ljuti borac i protivnik koji ne oprasta u koliko joj porodica, kuca i voljena bica budu "napadnuti". Zenu koja je i u krevetu vatrena i dobra ljubavnica i pored svega toga dovoljno vaspitana i dovoljno ucena da moze razgovarati podjednako i sa princevima i sa prosjacima....

Ne znam da li sam od prilike dala sliku mocne zene, mocne po mojim kriterijumima. Dakle teznja nekom savrsenstvu, naime onom starom da zena treba biti dama na ulici, ***** u krevetu i domacica u kuci. Secam se da sam to nekada, kad sam bila mala cula od nekoga i da se jos tada u meni stvorila zelja da to jednom i postanem i ako u tim godinama verovatno nisam ni znala sta navedene stvari znaci.

A zasto ovakvu zenu zoves mocnom? Meni je, na primer, sasvim normalno da je zena takva - samim tim joj ne treba neki super heroj naziv.

Zato sto je to moc jedne zene i zato sto je daleko od toga da su sve zene takve!

A to vidim i dozivljavam svaki dan. I mislim da onaj ko kaze da su sve zene takve ili ne poznaje dovoljno zene, ili nema dovoljno osetljiv ukus ili sticajem okolnosti ima takvu jednu i posto nije video i nesto drugo onda to uzima zdravo za gotovo.

Velika greska sta god bi razlog.

Zato sto je to moc jedne zene i zato sto je daleko od toga da su sve zene takve!

A to vidim i dozivljavam svaki dan. I mislim da onaj ko kaze da su sve zene takve ili ne poznaje dovoljno zene, ili nema dovoljno osetljiv ukus ili sticajem okolnosti ima takvu jednu i posto nije video i nesto drugo onda to uzima zdravo za gotovo.

Velika greska sta god bi razlog.

Trebalo bi da citas pazljivije - ja sam rekao "normalno", nisam rekao "sve"!

Back