Muškarci i Žene od akcije

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I sta sada ..treba da te shvatim neozbiljno zarad dugackog jezika.Ne mogu..shvatam te vrlo ozbiljno i prilicno cenim to sto kazes..tako da..ima ovo veze sa temom..u akciji sam ali ne shvataj to ..preozbiljno..btw..i ja imam poganu jezicinu ali je drzim na uzdi..nekada sa velikom mukom ali ..obuzavam se..basta ..idemo dalje..

tema: Volite li kada vam zene prilaze i kapirate negde u jednom trenutku da je ustvari sve pod njihovom kontrolom..a svidja vam se..

pa sad kucka misli da se ja zezam...zene su mutanti... ima naravno i onih koje misle glavom, ali vecina je polno naelektrisana i samo slusa muskarca trecim okom. dok on prica ona u sebi govori...samo ti qenjaj al kad ostanemo sami ima da te izbushim ko ementaler... e to je tragedija zenskog roda jer dok to misle svi imaju kez i kao sagalasni su sa svim sto ona kaze...

nema smajlija ybg. jer je istina....
istina je samo na onoj tankoj liniji...

ma sve je relativno,moze se gledati i ovako,meni se licno deshavalo :D

A ti se pravo pa zalepio za Marlonov post :evil:a na temu nisi odgovorio..Hajde na popravni..Procitaj temu i odgovori..
da ti kazem cica maco,ako zena nije izuzetno pozrtvovana i hrabra,kad treba,i ne ubija svojom miloscu,opet kad treba,moze raditi sta hoce,moze nositi zlatna jaja,moze se besiti,skidati gola,ne vredi nikakva akcija
dugo nisam sreo i upoznao takvu zenu,da sam je sreo,sigurno ne bih bio ovde..:)
znaci samo takve zene kao sto sam rekao gore,izuzetno postujem,ostalo se svodi na neku kracu korist,to me ne interesuje

"Žena od akcije" je jedan od najodvratnijih izraza koje sam ikada čula. (Kučko, ne odnosi se moja primedba na naslov tvoje teme; nisi ti izmislila izraz;))
Kad je muškarac "od akcije", onda je on uspešan u poslu, brz, sposoban itd. Kad je žena "od akcije", onda je ona navalentna i promiskuitetna.
Ooo, da - vole muškarci "žene od akcije", ali samo na početku, i uvek s predubeđenjem da je to "ženska za jednokratnu upotrebu". Dakle, kad žena preuzme inicijativu, makar pogledom i rečju, to laska muškoj sujeti. Provokacija, tj. akcija izazove i reakciju. Ali, posle "interakcije" ostane samo uzbudljivo, trofejno muško sećanje na ženu koja se "bacila" na njega jer je bio neodoljiv.

Nije bas tako... zavisi od zene i od pristupa (i od muskarca, naravno). Ja sam uvek bila zena od akcije i nikada nisam bila niciji trofej niti se iko isprepadao. Naprotiv. Svima sam ostala u lepom secanju i svi su hteli da me zene :lol: Najozbiljnije.

Zena od akcije u stvari nemam pojma sta znaci!

Meni je zena od akcije, poslovno, ona koja je totalno ravnopravna sa svim muskarcima, am koliko oni bili mocni i kao takva drma. Ali to je nesto drugo...Takve zene inace vrlo postujem.

Emotivno biti zena od akcije, pa naravno, ali ne tako da se ja onda osecam kao lovac a on kao lovina. Sve se to vec moze odraditi tako da na kraju niko ne ispadne lovina ili da oboje osecaju adrenalin lovca uzivajuci sa svojom lovinom. E sad, sto se mene licno tice, ja lovim, ocigledno i beskurpulozno jedino onda kada se zezam i kad mi to ne znaci nista sem na primer da prosto "slomim" nekog. I kada to postignem onda ga prosto, neupotrebljenog, odbacim...Znam nije mozda bas viteski ali vredi za pojedine. Retko ali umem i radim to, kad neko zasluzi.

U ozbiljnim situacijama volim da oni osvajaju mene. Naravno ja tu ucestvujem aktivno tako sto biram sta hocu sta necu, koliko hocu, koliko necu, kada hocu a kada necu i tako ali njihovo je da nude i trude se. Pa ako uspeju OK. Mada sam vrlo iskrena, direktna i ne foliram se jer zato niti imam vremena niti me zanima, mislim da su to gluposti pa su mi s`toga neki vazni muskarci mog zivota zamerili da sam dominantva i navalentna. To se ne misli vise na navalentnost pri osvajanju vec´kad se dotle dodje nekako ja mnogo upravljam situacijom iliti vladam pa oni to tako nazovu. A to u stvari ono da JA i jedino JA uvek biram, kada, kako, sa kim, koliko i td....

Sex varijante, mada ih nisam imala puno, u stvari se secam jedne, bilo je davno, bila sam i poprilicno klinka, covek je bio stranac, lep i zgodan kao sa naslovnih strana, znali smo se malo, uhvatio me za ruku poveo na sprat vise, polizao celu :) i posle sati uzivanja jedno u drugom se nikada vise nismo videli....bilo je divno. :)

E sada, sve ovo sam ubedjena zavisi i od same zene, kog je tipa. Ja sam ona za kojom se okrene cela ulica ( bez lazne skromnosti, ovo pominjem samo da bih temu povezala sa jednom iz Z kutka o lepim ili pametnim zenama), ali me se muskarci i vrlo plase. Verovatno zato sto opet bez lazne skromnosti u glavi imam podosta a i to je ono cime idem kroz zivot. Takve zene su obicno i pored mnogo okrekunutih ulica...same.

Ali ako ce neko biti pored mene, onda ce prvo morati da ume i sme da osvaja moje carstvo korak po korak....

Pozdrav.

. E sad, sto se mene licno tice, ja lovim, ocigledno i beskurpulozno jedino onda kada se zezam i kad mi to ne znaci nista sem na primer da prosto "slomim" nekog. I kada to postignem onda ga prosto, neupotrebljenog, odbacim...Znam nije mozda bas viteski ali vredi za pojedine. Retko ali umem i radim to, kad neko zasluzi. quote]

Pa sada neka neko kaze da sam ja ..kučka...:lol:

Ma pusti je, otje da se izreklamira kako je dobra riba... nešto mi se čini da gotovo svaka forumašica ispriča otprilike to isto u prvih 100 postova. Sledeće joj je da započne temu "Zašto su muškarci šonje", na kojoj će nas prozivati jer ona em mora da ih vodi za ruku, em pokušavaju i da pobegnu od nje.

ja sam ona za kojom se okrene cela ulica ( bez lazne skromnosti, ovo pominjem samo da bih temu povezala sa jednom iz Z kutka o lepim ili pametnim zenama), ali me se muskarci i vrlo plase. Verovatno zato sto opet bez lazne skromnosti u glavi imam podosta a i to je ono cime idem kroz zivot. Takve zene su obicno i pored mnogo okrekunutih ulica...same.

awww........najpoželjnija foroomska udavača......

Ja sam ona za kojom se okrene cela ulica ( bez lazne skromnosti, ovo pominjem samo da bih temu povezala sa jednom iz Z kutka o lepim ili pametnim zenama), ali me se muskarci i vrlo plase. Verovatno zato sto opet bez lazne skromnosti u glavi imam podosta a i to je ono cime idem kroz zivot. Takve zene su obicno i pored mnogo okrekunutih ulica...same..
samo se ti tesi, bejbe :lol:
(da ne budem nejasna - ne kazem da nisi pametna, samo kazem da muskarci ne zaobilaze zene zbog njihove lepote i pameti u kombinaciji... najcesce ih zaobilaze ako su hladne kucke, ili egocentricni smorovi... ali zbog pameti - nikad)

Hahahaha, ljudi znala sam da ce vasi komentari biti ovog tipa. Ali nebitno, izgled je nesto Bogom dano i roditeljskim genima uredjeno, i za to prosto nemamo nikakvu zaslugu mi sami na neki nacin. Inteligencija je takodje Bogom dana i nasledno regulisana osobina ali na tom planu vec podosta mozemo uraditi sami...pa smo stoga pomalo i sami zasluzni, naravno u zavisnosti dokle stignemo...

Meni je uvek, pa i ovde nekako bitnija ta mentalna strana, mada se ne bih odrekla ni ove vizuelne ni pod kojim uslovima :), ali kazem da to nosi dosta odgovornosti sa sobom. A i poprilicnu samocu...U ostalom covek se na mnogo toga u zivotu navikne!

Udavaca nisam niti me to interesuje, a prvih 100 postova sam napisala jos pre mnogo mnogo mnogo godina kada je citav ovaj forum izgledao malo drugacije, pa sam tako reklamu tada iskoristila :). Sada se samo druzim po malo ovuda...

Kucka: hahaha tako sam se smejala tvom komentaru jer se obicno tada osecam kao kucka :). Mada to zaista retko radim i samo, ali samo ako neko debelo zasluzi! :)

Ljubim vas.

Moje srce: cini mi se da si ti slicno ovome napisala u nekoj drugoj temi, mislim to da si dobra riba?

Da li ti to kokurencija smeta ili?!

HAHAHAHA, kakve su to gluposti bre ljudi. Cilj mi nikako nije bio da na bilo koji nacin sebe izreklamiram jer toga inace u zivotu imam dosta. Prosto sam napisala ono sta jeste. Moja mama je bila takva, ja sam takva i sta ...ne razumem u cemu je vas problem?!

Ako i nije istina zasto se vi uopste osecate prozvanima da osujetite svakog ko bilo sta dobro o sebi napise?! Vi nicim, ali nicim niste bili prozvani a ako vam dobre ribe smetaju sorry menjajte kanal.

Licno ne verujem da kucka nije dobra riba. I vrlo mocna...Pa sta sad?! Treba da je izujedam ovde jer je tako?! Na protiv ja je gotivim bas zbog te neke njene moci koju pokazuje.

A pod moc podrazumevam zene sa iskustvom i pamecu i vizuelno dovoljno dobrim da iduci kroz zivot iz njega uzimaju ono sta im zapadneza oko.

I u kom delu ovde je to vas problem?!

Back