Mene pitas, ludi? 
Pa, secas se kad sam te onda napala?
Nisam... Ako oces-oces, ako neces-neces. Mozda sam bila previse objektivna, racionalna i otvorena, kao, opusteno, hocu to i to, nisam znala da flertujem i igram igre, pa je mozda ljudima to delovalo bez emocija. Ali, mislim da nisam bila navalentna.

Pa, secas se kad sam te onda napala?

Nisam... Ako oces-oces, ako neces-neces. Mozda sam bila previse objektivna, racionalna i otvorena, kao, opusteno, hocu to i to, nisam znala da flertujem i igram igre, pa je mozda ljudima to delovalo bez emocija. Ali, mislim da nisam bila navalentna.

)
..šalim se,naravno..nisam izmislila izraz ali sam ga osmislila namenski...i ne vidim zasto ne bi bile žene od akcije vs.muškaraca od akcije..e sada..mislim da im prija kada zena preuzme inicijativu ali malo je onih koji to prihvataju na pravi nacin..kao zelju za zapocinjanje nove veze..uglavnom zensku inicijativu prihvataju kao one night stand..Ono sto ipak ostaje u glavama zena je da su one te koje treba da budu osvojene..Licno,ako mi se svidi muskarac i po mojim je merilima a osetim da je zainteresovan..nemam problem da prva pridjem i zapocnem pricu..da li ce nakon toga nesto biti ili ne.zavisi sta ima u glavi a ne samo na fasadi..