Muškarci i Žene od akcije

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mene pitas, ludi? :)

Pa, secas se kad sam te onda napala? :)

Nisam... Ako oces-oces, ako neces-neces. Mozda sam bila previse objektivna, racionalna i otvorena, kao, opusteno, hocu to i to, nisam znala da flertujem i igram igre, pa je mozda ljudima to delovalo bez emocija. Ali, mislim da nisam bila navalentna.

"Žena od akcije" je jedan od najodvratnijih izraza koje sam ikada čula. (Kučko, ne odnosi se moja primedba na naslov tvoje teme; nisi ti izmislila izraz;))
Kad je muškarac "od akcije", onda je on uspešan u poslu, brz, sposoban itd. Kad je žena "od akcije", onda je ona navalentna i promiskuitetna.
Ooo, da - vole muškarci "žene od akcije", ali samo na početku, i uvek s predubeđenjem da je to "ženska za jednokratnu upotrebu". Dakle, kad žena preuzme inicijativu, makar pogledom i rečju, to laska muškoj sujeti. Provokacija, tj. akcija izazove i reakciju. Ali, posle "interakcije" ostane samo uzbudljivo, trofejno muško sećanje na ženu koja se "bacila" na njega jer je bio neodoljiv.

U redu je..ne patim ja ni za gore stvari pa necu ni za ovo ..:p..šalim se,naravno..nisam izmislila izraz ali sam ga osmislila namenski...i ne vidim zasto ne bi bile žene od akcije vs.muškaraca od akcije..e sada..mislim da im prija kada zena preuzme inicijativu ali malo je onih koji to prihvataju na pravi nacin..kao zelju za zapocinjanje nove veze..uglavnom zensku inicijativu prihvataju kao one night stand..Ono sto ipak ostaje u glavama zena je da su one te koje treba da budu osvojene..Licno,ako mi se svidi muskarac i po mojim je merilima a osetim da je zainteresovan..nemam problem da prva pridjem i zapocnem pricu..da li ce nakon toga nesto biti ili ne.zavisi sta ima u glavi a ne samo na fasadi..

"Žena od akcije" je jedan od najodvratnijih izraza koje sam ikada čula. (Kučko, ne odnosi se moja primedba na naslov tvoje teme; nisi ti izmislila izraz;))
Kad je muškarac "od akcije", onda je on uspešan u poslu, brz, sposoban itd. Kad je žena "od akcije", onda je ona navalentna i promiskuitetna.
Ooo, da - vole muškarci "žene od akcije", ali samo na početku, i uvek s predubeđenjem da je to "ženska za jednokratnu upotrebu". Dakle, kad žena preuzme inicijativu, makar pogledom i rečju, to laska muškoj sujeti. Provokacija, tj. akcija izazove i reakciju. Ali, posle "interakcije" ostane samo uzbudljivo, trofejno muško sećanje na ženu koja se "bacila" na njega jer je bio neodoljiv.

Hteo bi nesto reci...ali..prosto ne vredi

Nesvršeni, uglavnom.

@tema, koja je inače bila hiljadu puta: većina žena uvek preduzimaju akciju, samo to čine uglavnom na različite načine od onih koji se očekuju od muškaraca.

I ako smem da dodam, poprilično su jednostavne i razumljive u onom što čine, iako se trude da deluje kako je sasvim suprotno. Nije mi jasno gde neki utucaše 5-6 banki da još nisu došli do ovog zaključka (mojne mi se vređate na ovu izjavu).

I ja sam to zaključio...:roll:

pa sad kucka misli da se ja zezam...muskarci su mutanti... ima naravno i onih koji misle glavom, ali vecina je polno naelektrisana i samo slusa zenu trecim okom. dok ona prica on u sebi govori...samo ti qenjaj al kad ostanemo sami ima da te izbushim ko ementaler... e to je tragedija muskog roda jer dok to misle svi imaju kez i kao sagalasni su sa svim sto ona kaze...

nema smajlija ybg. jer je istina....

pa sad kucka misli da se ja zezam...muskarci su mutanti... ima naravno i onih koji misle glavom, ali vecina je polno naelektrisana i samo slusa zenu trecim okom. dok ona prica on u sebi govori...samo ti qenjaj al kad ostanemo sami ima da te izbushim ko ementaler... e to je tragedija muskog roda jer dok to misle svi imaju kez i kao sagalasni su sa svim sto ona kaze...

Svakom prema zasluzi...ona će uvek dobiti te sa trećim okom.:)

tvoj utisak posle 30 godina ha! :lol: pomislicu da si ozbiljna :)

danas se klinke ( i jos takve slichne kao ti retko nalaze) satiru i malo se libe da probaju i starije
huh dooooooooosta za kintu :) sve se ispomeshalo

vi zene ste samo ludlilo kad idete sa bilmezima
A možeš li mi objasniti čime je moj post kod tebe izmamio (p)o(d)smeh ?
Umesto što si se bavio procenjivanjem mene, mojih godina, iskustva i načina zaključivanja, možda bi bilo bolje da si samo prokomentarisao moju izjavu i da li je tačna ili ne. Ili još bolje, dao svoj komentar na temu a ne o meni.

Uostalom, niko nije rekao da je ono što sam izjavila tačno, a najmanje da je to opšte pravilo. Ako praviš razliku između toga i nečijeg utiska.

:lol::lol::lol:

Moram te razočarati ali ovo nema veze s temom. Mada je tačno ... pretpostavljam.

Back