gost 10000
Veoma poznat
- Poruka
- 10.858
kooku mene i savremenom mooškarcu.......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Borka, dobra stvar u svemu ovome je to sto pises na Savremenom muskarcu, gde se okupljaju ipak donekle odrasli ljudi.
Ne bi valjalo da ovakve stavove iznosis na Tinejdzerima, ili negde gde bi te citala gomila devojcica, jer bi postojala mogucnost da tvoje tvrdnje prihvate kao cinjenicu, te da svoje odnose pocnu da grade s podozrenjem, temeljeci ih na nepoverenju i posmatrajuci suprotni pol kao prirodnog neprijatelja.
Ne, nego se naše devojke podređuju muškim očekivanjima kako devojka treba da se ponaša.
Ovo je Balkan, možemo mi "glumiti ludilo" koliko god, retki su muškarci danas koji mogu da prihvate otvoreno žensko nabacivanje, ma koliko to pričali i isticali kako "vole". Za mnogo manje stvari žene budu svakojako okarakterisane.
Moj utisak.
Ma naravno...uvek pozdravljam žensku akciju...i ne samo to,pazim da budem fin prema njima i kad mi se ne dopadaju.Upravo sam i rekao..kod nas retko..ziveo sam u inostranstvu i ne pamtim,kad sam ja napravio prvi korak ''klasicne'' akcije..meni je dovoljno i pitanje zenske osobe,koliko ima sati..sa osmehom..da znam ''koliko je sati''...![]()
Ma naravno...uvek pozdravljam žensku akciju...i ne samo to,pazim da budem fin prema njima i kad mi se ne dopadaju.Protiv sam toga da se bilo kome nabijaju kompleksi.
Upravo sam i rekao..kod nas retko..ziveo sam u inostranstvu i ne pamtim,kad sam ja napravio prvi korak ''klasicne'' akcije..meni je dovoljno i pitanje zenske osobe,koliko ima sati..sa osmehom..da znam ''koliko je sati''...![]()
ops:...mozete li mi reci koliko je sati?
sorryops:...mozete li mi reci koliko je sati?
![]()
14 33..vreme rucku..ali dorucak bolje zvuci..zar ne..?14 33..vreme rucku..ali dorucak bolje zvuci..zar ne..?
![]()
idealno vreme...kazu nutricionisti...Slažem se. Mada ima i onih koji vole da budu birani, valjda ih radi sujeta.:-DNe, nego se naše devojke podređuju muškim očekivanjima kako devojka treba da se ponaša.
Ovo je Balkan, možemo mi "glumiti ludilo" koliko god, retki su muškarci danas koji mogu da prihvate otvoreno žensko nabacivanje, ma koliko to pričali i isticali kako "vole". Za mnogo manje stvari žene budu svakojako okarakterisane.
Moj utisak.
A žene koje biraju muškarci, je l' i njih ''radi sujeta''?Mada ima i onih koji vole da budu birani, valjda ih radi sujeta.:-D
a najbolje zvuci vecera...![]()
oko 23.00idealno vreme...kazu nutricionisti...
![]()
Baš takomislim da vecina iskusnih muskaraca primenjuje tu igru
ili nesto slicniju , stavi do znanja pa ceka da bude ulovljen - tako na neki nacin sebe
kotira i stavlja do znanja da se i on njoj dopada toliko da bi ona presla u napad...
U 90% slucajeva, ja sam prilazila svojim momcima ili ako se vec muvam sa nekim, pravila odlucijuci/presudni korak. Valjda jer sam nestrpljiva.
Ali vise necu to da radim, smorilo me, ma apsolutno necu vise prstom mrdnuti... Dacu samo znak da moze da ide dalje i to je to...

Tebi bih zabranio diskusiju na ovoj temi.Slažem se. Mada ima i onih koji vole da budu birani, valjda ih radi sujeta.:-D

Ma ona je van konkurencije...neću dalje da pričam da ne bih uvredio ostale forumašice.ma ja bih nju banovao...![]()