Muškarci i Žene od akcije

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Borka, dobra stvar u svemu ovome je to sto pises na Savremenom muskarcu, gde se okupljaju ipak donekle odrasli ljudi.

Ne bi valjalo da ovakve stavove iznosis na Tinejdzerima, ili negde gde bi te citala gomila devojcica, jer bi postojala mogucnost da tvoje tvrdnje prihvate kao cinjenicu, te da svoje odnose pocnu da grade s podozrenjem, temeljeci ih na nepoverenju i posmatrajuci suprotni pol kao prirodnog neprijatelja.

Ne, ne bih nikada ovo postirala na Tinejdžerima, upravo zbog razloga koje navodiš.
Ne bih želela ni da me ovde neko protumači kao osobu koja suprotni pol posmatra s... hm.... recimo - indignacijom.

Ne, nego se naše devojke podređuju muškim očekivanjima kako devojka treba da se ponaša.
Ovo je Balkan, možemo mi "glumiti ludilo" koliko god, retki su muškarci danas koji mogu da prihvate otvoreno žensko nabacivanje, ma koliko to pričali i isticali kako "vole". Za mnogo manje stvari žene budu svakojako okarakterisane.
Moj utisak.

Upravo sam i rekao..kod nas retko..ziveo sam u inostranstvu i ne pamtim,kad sam ja napravio prvi korak ''klasicne'' akcije..meni je dovoljno i pitanje zenske osobe,koliko ima sati..sa osmehom..da znam ''koliko je sati''...:D

Upravo sam i rekao..kod nas retko..ziveo sam u inostranstvu i ne pamtim,kad sam ja napravio prvi korak ''klasicne'' akcije..meni je dovoljno i pitanje zenske osobe,koliko ima sati..sa osmehom..da znam ''koliko je sati''...:D
Ma naravno...uvek pozdravljam žensku akciju...i ne samo to,pazim da budem fin prema njima i kad mi se ne dopadaju.:DProtiv sam toga da se bilo kome nabijaju kompleksi.

sorry :oops:...mozete li mi reci koliko je sati?
blink.gif

Ne, nego se naše devojke podređuju muškim očekivanjima kako devojka treba da se ponaša.
Ovo je Balkan, možemo mi "glumiti ludilo" koliko god, retki su muškarci danas koji mogu da prihvate otvoreno žensko nabacivanje, ma koliko to pričali i isticali kako "vole". Za mnogo manje stvari žene budu svakojako okarakterisane.
Moj utisak.
Slažem se. Mada ima i onih koji vole da budu birani, valjda ih radi sujeta.:-D

U 90% slucajeva, ja sam prilazila svojim momcima ili ako se vec muvam sa nekim, pravila odlucijuci/presudni korak. Valjda jer sam nestrpljiva.
Ali vise necu to da radim, smorilo me, ma apsolutno necu vise prstom mrdnuti... Dacu samo znak da moze da ide dalje i to je to...

Back