Muska i zenska ocekivanja od suprotnog pola...

images
Hrtedoh se našaliti sa ovim sugijevim očekivanjima,
ali mi je ova slika zapravo preodvratna.
Jezivo.

kad bi se svi srodni sa krste poebavaliniko ne bi nista piso

:lol:

Mislim da bi tek tada konačno, mi neki vazda pisanom rečju zaneseni, shvatili
koliko je ta tzv. forumska soulmate idila
iluzorna i površna.....

Nađeš svoju srodnu dušu i sav si nešto kao ushićen i oduševljen, kosmos je u ravnoteži, sve su se kockice poklopile, život ima smisla i tako dalje...a u krevetu...ćorak.
Pih.

Ne da mi se desilo, ali čula sam neke priče:lol:

:lol:

Mislim da bi tek tada konačno, mi neki vazda pisanom rečju zaneseni, shvatili
koliko je ta tzv. forumska soulmate idila
iluzorna i površna.....

Nađeš svoju srodnu dušu i sav si nešto kao ushićen i oduševljen, kosmos je u ravnoteži, sve su se kockice poklopile, život ima smisla i tako dalje...a u krevetu...ćorak.
Pih.

Ne da mi se desilo, ali čula sam neke priče:lol:

Znaci kako neko rece ovde,samo tantricki seks ispunjava sve 'ucesnike'.. :D

Kada sam video fotke zena sa krste bilo mi je odmah jasno odakle tolika frustriranost. :hahaha:

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Što bre, pa baš su lepe....Nisi valjda na dnevnoj bazi okružen sve samim holivudskim "savršenstvima"?
Jest da se o ukusima ne raspravlja , ali baš da je toliko strašno....ne znam, ne bih rekla da tu ima bilo kakvog razloga za frustracije.
:confused:

@ripli
:rotf:
kakih sam se ja prica naslusao, eo jedne... poznata forumska fufa smandrlja ozenjenog, oni se opaljuju sve u 16 dok njegova zena ne nadje u gajbi stidne dlake druge boje...posto sazna za fufu, otvori nalog na krsti i naleti ni na kog drugog no na 4umskog neprijatelja ozenjenog i sa njim se spandja. Fufa se popickara sa ozenjenim jer se ovaj u nju zacopo ko solmejt i da mu pedalu...sada sledi preokret, fufa se zacopa na forumu u lika sa kojim hoce brak i dete a ne zna da je lik corak. Posto kao svaka fufa ne moze bez q spicka i corka i pocne da ga olajava. corak se u medjuvremenu spandja sa njenom 4umskom drugaricom i fufa prsne. Zena od ozenjenog pocne da je olajava da je fufa, ona se prenikuje i stvori novi id sa laznim fotkama da bi se osvetila ozenjenom, njegovoj zeni, svojoj drugarici i naravno-tvom corku :lol:
poznato? Il' da prosirim :mrgreen:

Back