Muska i zenska ocekivanja od suprotnog pola...

muskarci su ti koji odredjuju sta muskarci ocekuju od zena tj. barem oni pravi ( i vec sam stotinama puta napomenuo sta) beta pekmezare i povodljive mlakonje ne racunam....

A meni uopste nije jasno kako ti nekog mozes da nazivas betom, a sebe alfom??
Jesi li iole svestan koliko je to daleko od realnosti?

Meni ne smeta, jer ja znam stanje u mom RL, a po tvojim pricama vidim kako je kod tebe...:whistling:

Robuj sto se mene tice koliko hoces i tesi se devicnjakom koliko god zelis, neki ovde uzivaju u zivotu, a neki se zlopate i drogiraju cim sve ne ne bi li sebe ubedili da im je dobro i da su bolji od drugih...

Svako dobro ti zelim, a ti sluzi polovnjacu dok ne izdahnes...:whistling: Tvoja stvar.;)

Znam da vec 10 godina zene ocekuju na leto da muskarci skupe pare i povedu ih na more dzabaka...ali to muski ne cine i one imaju razumevanja za to..
Zanm da vec 10 godina zene ocekuju na leto da muskarci dodju sami na CG primorje ili TUR ili HE i tamo placaju pice i smuvaju se sa mnogobrojnim zenama koje su dosle u svom aranzmanu da osete letnju shemu i letnje avanture (seksualne preferabilno).
Ali i to se ne desava u zadovoljavajucem velikom broju...

Gde god sam bio u CG, uvek je bilo bar 6-10 puta vise zena u sezoni nego muskaraca, a bar 20x vise nego slobodnih muskaraca...i budu iskljucive u smislu ne druzenje nego akcija u najavi, tako da nestaje spontanosti i neobaveznosti, pa ostanu kratkih rukava....Nekoliko prvih sezona tog trenda , obavezno letovanje zbog avantura, navika posle srednje skole i tokom srednje skole, bas je bilo drasticnih razocaranja..

Slicno je i u drugim letovalistima, cak i Egipat, koji vazi za finansijsku elitu...

Polako su presle na daj sta das rezim, tj niti vise odvajaju toliko novca za obavezno letovanje, niti idu iako imaju novca na letovanje, vec na putovanje, a one koje nemaju i imaju se sve vise odlucuju na foru nadji Crnogorca pa mu se uvali...ne zbog para, nego zbog garancije da ce biti nesto...
Online booking i muvanje kao komoditet.

Tako da su nove , a to im je 2ga godina da se to intezivno radi, devojke resile da to resavaju prakticno bez para i na greb...u duhu novog vremena..
Cak su i one stare, koje su ranije uvek skupljale lovu za svoje stanovanje, a greble se za pice i kres, sad presle na isto ovo novo...

Ova je matora dakle nema prolaz plus mora biti i nebusena

Mnogo si ti nešto izbirljiv,
a vreme prolazi Šugi...i to ne samo ženama:lol:
I tebe će načeti gravitacija: ))

Vreme dakle neumitno teče, poletnost, vitalnost i energija prirodno odumiru a i ekonomija je na klimavim nogama,
danas si baja patak već sutra bankrot...Ako imaš nameru da osnivaš porodicu, čemu toliko prenemaganje?

Ajde ovi naši kolege koji su se jasno opredelili i izjasnili kako ih veza ne interesuje, brak pogotovo, oni se ne frustriraju nekim nerealnim očekivanjima...ali šta sa ovima koji i dalje maštaju o svetu somewhere over the rainbow, gde su devojke večito lepe, mlade, bogate, netaknute?...(Zanemarimo onaj procenat koji tom idealu pristupi sa alahuekber usklikom pre eksplozije:lol: )

Mnogo si ti nešto izbirljiv,
a vreme prolazi Šugi...i to ne samo ženama:lol:
I tebe će načeti gravitacija: ))

Ajde ovi naši kolege koji su se jasno opredelili i izjasnili kako ih veza ne interesuje, brak pogotovo, oni se ne frustriraju nekim nerealnim očekivanjima...ali šta sa ovima koji i dalje maštaju o svetu somewhere over the rainbow, gde su devojke večito lepe, mlade, bogate, netaknute?.

Mislim da je Sugaenzi zabavljac i da namerno prosipa te ultrasovinisticke fore da bi provocirao ili zasmejavao forumase.
A ti koji su se ekspicitno odlucili da nisu za vezu ili brak...
Jednom delu to ne bi dala zena i porodica,
Drugi deo su zaista koji tako misle,i njih je po mom misljenju zanemarljivo malo.
Treci su verovatno isfrustrirani nemogucnoscu da ostvare to (razni su razlozi,mozda su probali ali nisu znali da izaberu),pricaju da nisu za to uopste a u potaji se nadaju da ce kad-tad naci nekoga sa kim ce formirati vezu-brak-porodicu.I mislim da je takvih najvise.

Mislim da je Sugaenzi zabavljac i da namerno prosipa te ultrasovinisticke fore da bi provocirao ili zasmejavao forumase.
A ti koji su se ekspicitno odlucili da nisu za vezu ili brak...
Jednom delu to ne bi dala zena i porodica,
Drugi deo su zaista koji tako misle,i njih je po mom misljenju zanemarljivo malo.
Treci su verovatno isfrustrirani nemogucnoscu da ostvare to (razni su razlozi,mozda su probali ali nisu znali da izaberu),pricaju da nisu za to uopste a u potaji se nadaju da ce kad-tad naci nekoga sa kim ce formirati vezu-brak-porodicu.I mislim da je takvih najvise.

:super:

Emancipatorski model zena je:

1.U braku/vezi smo i muz/momak mora da radi sve sto ja hocu i kazem.
2.Ako hoce po njegovom onda je kreten, a ako radi po mom onda je sonja. Ne valja nikako. Mrzim ga, pa i sebe, jer sam pukla. Nema bliskosti, samo korist.
3.Muz/momak je trofej/sredstvo mog uspeha. Nema nikakvu drugu funkciju, u psihickom smislu, osim da se izivljavam na njemu.

Poslednja izmena od moderatora:
Emancipatorski model zena je:

1.U braku/vezi smo i muz/momak mora da radi sve sto ja hocu i kazem.
2.Ako hoce po njegovom onda je kreten, a ako radi po mom onda je sonja. Ne valja nikako. Mrzim ga, pa i sebe, jer sam pukla. Nema bliskosti, samo korist.
3.Muz/momak je trofej/sredstvo mog uspeha. Nema nikakvu drugu funkciju, u psihickom smislu, osim da se izivljavam na njemu.

- - - - - - - - - -

...

Kao po obicaju lupetas gluposti,mene je sramota tvog imena i tvog (ne)iskustva

a jos me je vise sramota tvoje naivnosti sa 30 godina.

1. Ako si u braku,sve je stvar dogovora zato to i jeste zajednica
2.opet lupetas o koristi u braku,jel se tvoja mama udala za tatu iz koristi?ako se neko uda/ozeni iz koristi ne znaci da ce svi
3.Osoba ne moze da bude trofej,a ovo o izivljavanju je najsmesniji deo tvojih gluposti :lol:

- - - - - - - - - -

ti sam sa svojim postovima govoris o muskarcima kao o picjkama i zaostalima :lol:

Pisali smo milion puta o ovoj stvari... @Umri_muski je upravo ovu tematiku obradio u 20 svojih postova, a ti njega naravno ne citas...
Ja ga citam i sta treba da ti ponavljam nesto sto je on napisao 20 puta do sad do detalja u kilometarskim postovima...

- - - - - - - - - -

Evo ti samo jedan primer njegovog posta.

Ili na primer ona prica kad sam pitao forumasice sta bi sa momkom koji ne voli da ide na more. Skoro sve su rekle RAZVOD.

Po meni vulgarizacija ima veze sa bezobraznoscu a ona sa nevaspitanjem i primitivizmom koji su zene razvile trenutno...

Evo jedne cudne situacije i bezobrazluka...

Nekad se desila situacija gde muskarac zasedne u kafani i vraca se kuci polupijan i zena ga pita gde si bio...On malo besan na sebe, malo na zenu kaze: "nije tvoj posao da znas sta radim i gde sam u slobodno vreme"....Ona odgovara, "muz si mi , od toga nema slobodnog vremena".

I tu se ja slazem jer je porodica timski rad, a veza ne daje slobodno ponasanje kad nisi pored nekog...

Medjutim, iz jedne takve porodice rodi se cerka i sad cerka prica :"Nije tvoja stvar sta ja radim u svoje slobodno vreme", i mislite da ju je sramota kad joj muz odgovori, muz sam ti od toga nema slobodnog vremena?
Ne. Ona je emancipovana, kaze ne patrijarhatu.....

- - - - - - - - - -

ti postovi su klasicno baljezganje jednog samca koji u sebi vapi za drugom polovinom

Zar stvarno mislis da 90% zena interesuje sta muskarac prica?
Ne.
Tako da uopste nije problem imati bilo koju zenu kao svoju drugu polovinu....problem nastaje kod one 1 u 10.000
Vazan je izgled,stil, zabavnost, tacnost na sastancima i lepota i da druge zene sline za mnom...

Back